Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Τέλσταρ, προβάδισμα η Χάβρη


Ένα ακόμη τριήμερο ευρωπαϊκών διοργανώσεων έφτασε στο τέλος του και από σήμερα, Παρασκευή (26/02), μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλημάτων. Τρία παιχνίδια έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr από το κουπόνι του ποδοσφαίρου, ενώ μία ακόμη επιλογή προκύπτει από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα νόμιμα στοιχηματικά site που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Παίρνει αποτέλεσμα η Τέλσταρ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα ΦΚ Αϊντχόφεν – Τέλσταρ, στον οποίο θα πάμε με το “Χ2” σε απόδοση 1.91. Τέλος στο νικηφόρο σερί των τεσσάρων νικών σε επίπεδο πρωταθλήματος μπήκε την προηγούμενη αγωνιστική για τη ΦΚ Αϊντχόφεν, η οποία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ντεν Μπος και ηττήθηκε με 3-1. Από την άλλη πλευρά, η Τέλσταρ βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, καθώς στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει τέσσερα “τρίποντα”. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σπάρτα Ρότερνταμ, ωστόσο θεωρούμε ότι απέναντι στη ΦΚ Αϊντχόφεν μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε.

Χάβρη με κάλυψη
Συνεχίζουμε με Β’ Γαλλίας και το “2 DNB” σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρηση Νιόρ – Χάβρη (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αρχίζουν και δυσκολεύουν τα πράγματα για τη Νιόρ, η οποία δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Έκανε ακόμη μια κακή εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας κόντρα στην Κλερμόν, το τελικό 2-1 μπορεί να χαρακτηριστεί απόλυτα δίκαιο. Ήταν η τέταρτη ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές για τους γηπεδούχους. Στον αντίποδα, σε τροχιά ανόδου παραμένει η Χάβρη, που ανέβηκε βαθμολογικά και ψυχολογικά μετά τις δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Μετς (0-1) και Κρετέιγ (1-0). Αμφότερες ήρθαν με μεγάλη δυσκολία και έχοντας την τύχη στο πλευρό της, ωστόσο ήταν αρκετές για να τη φέρουν στους 44 πόντους και το -2 απ’ τον τρίτο Ερυθρό Αστέρα. Έχει τη δυνατότητα να πάρει και απόψε τη νίκη, θα την επιλέξουμε, παίρνοντας, βέβαια, και την κάλυψη του DNB.

“Καθαρίζει” η Παλεστίνο
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το χάντικαπ -1 γκολ της Παλεστίνο σε απόδοση 2.05 στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Χιλής, Παλεστίνο – Ικίκε (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Παλεστίνο με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Παλεστίνο κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει πάρα πολύ καλά το νέο πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το γεγονός ότι είναι αήττητοι στις έξι πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, μπορεί να μην έχουν καταφέρει να πάρουν κάποια νίκη σε έξι ματς στο πρωτάθλημα, αλλά έχουν χάσει μόνο μία φορά, φέρνοντας και πέντε ισοπαλίες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Κομπρεσάλ εντός έδρας. Πιστεύουμε ότι η Παλεστίνο έχει σαφές προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και μπορεί να καλύψει το χάντικαπ του ενός γκολ.

Over στο Βελιγράδι
Ολοκληρώνουμε με Eurolegue και τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Εφές Αναντολού, στον οποίο θα πάμε με το Over 158.5 πόντους σε απόδοση 1.95. Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Εφές σε έναν αγώνα που θα κρίνει πάρα πολλά για τις πορείες των δύο ομάδων μέχρι το τέλος του ΤΟΡ-16. Ο Ερυθρός Αστέρας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τετράδα και εκεί θέλει να παραμείνει για να «κοιτάξει» με αισιοδοξία το μέλλον. Με τέσσερις νίκες, βρίσκεται σε απόσταση μίας νίκης από τη σημερινή αντίπαλό του και δύο μακριά από τις Μάλαγα, Νταρουσάφακα και Τσεντεβίτα, οι οποίες φαίνεται ότι δεν έχουν ικανότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση. Αντίστοιχα η Εφές με νίκη σήμερα θα φτάσει στην τέταρτη θέση αφού θα ισοβαθμήσει με τον Αστέρα και θα τον έχει νικήσει δύο φορές. Το μεγάλο πρόβλημα της Εφές όλη τη σεζόν είναι η κακή της άμυνα οποία της έχει «στοιχίσει» παιχνίδια που θα μπορούσε να είχε πάρει όπως το 83-78 με τον ΠΑΟ και το 84-80 με την Τσεντεβίτα. Μόνο όταν ισχυροποιήσει την άμυνά της μέσα στο ίδιο το παιχνίδι έχει κάνει νίκες όπως στην ανατροπή με τον Αστέρα που έκανε τέταρτο δεκάλεπτο 24-12 και τη νίκη στη Μάλαγα με τελευταίο δεκάλεπτο 9-19. Από τότε που ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με ολοκληρωμένο το ρόστερ έχει μεγάλα σκορ στην έδρα του, 94-88 με τη Ρεάλ, 96-91 με Κίμκι, 85-76 με Μπάγερν, 87-73 με Μάλαγα, 94-74 με Τσεντεβίτα και το μοναδικό «χαμηλό» 65-88 με Ούλκερ. Στους 158.5 πόντους προσφέρεται απόψε η αγορά Under/Over και το Over 158.5 αποτελεί την επιλογή.


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...