Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνει η Φιορεντίνα, μπορεί την ανατροπή ο Ολυμπιακός


Ολοκληρώνεται απόψε η φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Πέντε τα παιχνίδια που έχουμε ξεχωρίσει από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς και την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα την πτώση αποδόσεων στα παιχνίδια της ημέρας.
“Χ2” η Φιορεντίνα
Ξεκινάμε από το Λονδίνο, εκεί όπου επιλέγουμε το “Χ2” στην αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Φιορεντίνα, με απόδοση 2.02. Με οδηγό το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στη Φιορεντίνα στην Ιταλία, η Τότεναμ ρίχνεται στη μάχη για την πρόκριση στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Σε 14 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που έδωσε κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία η Τότεναμ έχει σημειώσει τέσσερις νίκες, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες εντός έδρας). Από την άλλη, δύσκολη αποστολή αναμένεται να έχει απόψε στην έδρα της Τότεναμ η Φιορεντίνα, όσον αφορά την πρόκρισή της στη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Η τελευταία φορά που οι Ιταλοί αντιμετώπισαν ομάδα από την Αγγλία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν το 2009. Τότε διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τη Λίβερουλ στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καταφέρνοντας να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Αγγλία επικρατώντας με 2-1. Αγνοεί την ήττα στις τρεις τελευταίες ευρωπαϊκές εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε (δύο νίκες, μία ισοπαλία), στις οποίες σκόραρε οχτώ γκολ. Θεωρούμε ότι οι Ιταλοί θα κατορθώσουν να μην ηττηθούν και θα τους στηρίξουμε.
Με χάντικαπ ο Ολυμπιακός
Με χάντικαπ -1 γκολ, σε απόδοση 2.18, θα εμπιστευτούμε τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια, στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Κάτι που δεν έχει πράξει ποτέ στην ιστορία του καλείται να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν μόνο αποκλεισμούς στην Ευρώπη έπειτα από εκτός έδρας ήττα 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, παράδοση που μπορεί να μην παίζει ουσιαστικό ρόλο στα τωρινά δεδομένα, ωστόσο δίνει ένα διαφορετικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Όλα θα ήταν διαφορετικά αν οι Πειραιώτες είχαν σκοράρει το γκολ που άξιζαν στις Βρυξέλλες, το τελικό 1-0 όμως τους αναγκάζει απόψε να παίξουν επιθετικά, αλλά και με την πρέπουσα αμυντική προσήλωση, καθώς ένα εις βάρος τους γκολ μπορεί να αποβεί μοιραίο. Σαν «τελικός», στον αντίποδα, και παιχνίδι «δίχως αύριο» παρουσιάζεται απ’ τα βελγικά ΜΜΕ η αποψινή ρεβάνς της Άντερλεχτ κόντρα στον Ολυμπιακό. Το 1-0 του πρώτου αγώνα προσφέρει ισχνό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως είναι ανάξιοι εμπιστοσύνης ότι έχουν τη δυνατότητα να το διαχειριστούν επωφελώς. Θα περίμενε κανείς ότι η νίκη επί των ερυθρολεύκων θα άλλαζε το (κακό) κλίμα στα αποδυτήρια και θα ανέβαζε την αυτοπεποίθηση των παικτών, ωστόσο την Κυριακή η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι παρουσιάστηκε ξανά κατώτερη των προσδοκιών στο πρωτάθλημα. Έκανε τραγική εμφάνιση εκτός έδρας κόντρα στην Μπέβερεν, όπου μάλιστα ηττήθηκε 1-0 έχοντας και τη σκανδαλώδη εύνοια της διαιτησίας.
Προκρίνεται η Νάπολι
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Νάπολι – Βιγιαρεάλ, όπου θα επιλέξουμε την πρόκριση των γηπεδούχων σε απόδοση 2.50. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή ρεβάνς του “Σαν Πάολο”, στην οποία η Νάπολι καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Οι “παρτενοπέι” έφτασαν στην περσινή σεζόν μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού, ενώ “έβγαλαν” με 6/6 νίκες τη φετινή φάση των ομίλων (αντίπαλοι οι Κλαμπ Μπριζ, Μίντιλαντ και Λέγκια). Παράλληλα είναι αήττητοι στα 16 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια τους (12-4-0) και δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από ισπανικό σύλλογο επί ιταλικού εδάφους (2-3-0). Η Βιγιαρεάλ, από την πλευρά της, θέλει να διαφυλάξει ως “κόρη οφθαλμού” το υπέρ της 1-0 του πρώτου αγώνα, προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση στους “16” επί ενός μεγάλου αντιπάλου. “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, το θετικό είναι ότι ερχόμαστε σε πολύ καλή φόρμα. Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετική ομάδα, η οποία δεν πρόκειται να μας δώσει κανένα… περιθώριο. Η φιλοσοφία μας είναι να είμαστε πρώτιστα άψογοι στα αμυντικά καθήκοντα και στη συνέχεια να ψάξουμε το γκολ”, τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο κόουτς Μαρθελίνο. Θεωρούμε ότι οι Ναπολιτάνοι θα κατορθώσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και να πάρουν την πρόκριση.
Σκοράρουν αμφότερες στη Ρώμη
Περνάμε στο Goal/Goal στην αναμέτρηση της Λάτσιο με τη Γαλατασαράι, που βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Μπορεί να βρέθηκε μόλις στο 12’ πίσω στο σκορ κόντρα στη Γαλατά, ωστόσο, η Λάτσιο έδειξε χαρακτήρα, κατάφερε στο 21’ να ισοφαρίσει με τον Σάβιτς, αποκτώντας έτσι ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους “16” της διοργάνωσης. Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον υποδέχεται την “τσιμ μπομ” με μοναδικό στόχο να “καθαρίσει” την πρόκριση. Οι “λατσιάλι” έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν ιδανικά την έδρα τους φέτος στην Ευρώπη, καθώς έχουν κάνει το “4Χ4” κόντρα σε Λεβερκούζεν (1-0), Σεντ Ετιέν (3-2), Ρόζενμποργκ (3-1) και Ντνίπρο (3-1). Την ίδια στιγμή, θετική είναι και η παράδοση κόντρα σε τουρκικούς συλλόγους στο “Ολίμπικο”, με την Λάτσιο να παραμένει αήττητη, έχοντας σημειώσει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Κάκιστη σε γενικές γραμμές η χρονιά για τη Γαλατά που σε καμία περίπτωση δεν πείθει με τις εμφανίσεις της. Το Γιουρόπα Λιγκ είναι ένας από τους ελάχιστους στόχους που της έχουν απομείνει ενώ κάτι άλλο πέρα της πρόκρισης θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στο στρατόπεδο της “τσιμ μπομ”. Δυσκολεύεται χαρακτηριστικά επί ιταλικού εδάφους, όπου δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει, έχοντας γνωρίσει αντίθετα έξι ήττες και πέντε ισοπαλίες. Τραγικός ο απολογισμός της και στις εκτός έδρας ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις, καθώς παραμένει χωρίς νίκη στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας γνωρίσει εννέα ήττες και δυο ισοπαλίες. Ένα γκολ, βέβαια, πιστεύουμε ότι θα καταφέρει να το πετύχει.
Κερδίζει η Κράσνονταρ
Επόμενη επιλογή, ο “Άσσος” στην αναμέτρηση Κράσνονταρ – Σπάρτα Πράγας, σε απόδοση 2.10. Πολλές αδυναμίες εμφάνισε στο πρώτο παιχνίδι της Πράγας η Κράσνονταρ, γνωρίζοντας απόλυτα δίκαια την ήττα με 1-0 από τη Σπάρτα. Υποτονική και προβλέψιμη δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι θετικό. Ήταν φανερό πως η αποχή της από τα γήπεδα για δύο μήνες ήταν καθοριστική και την επηρέασε αρνητικά. Ωστόσο, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, καθώς έχει τον αγώνα ρεβάνς στην έδρα της και θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αξίζει να θυμίσουμε ότι φέτος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει κάνει το απόλυτο στην έδρα της 3Χ3, επικρατώντας των Καμπάλα (2-1), ΠΑΟΚ (2-1) και Ντόρτμουντ (1-0). Αυτή είναι και η πρώτη της παρουσία σε νοκ άουτ, στη δεύτερη συνολικά παρουσία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, στην πρώτη αναμέτρηση, η Σπάρτα ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια από την αντίπαλο της και με γκολ του Τζούλις στο 64’ της αναμέτρησης πήρε έστω αυτό το μικρό προβάδισμα και ταξιδεύει στο Κράσνονταρ με στόχο να πετύχει το εκτός έδρας γκολ, κάνοντας το έργο της αντιπάλου της ακόμα δυσκολότερο. Δυνατοί στην έδρα τους οι Ρώσοι, θα πάμε με τον “Άσσο”
Παίρνουν τη νίκη οι “πράσινοι”
Κλείνουμε με την αναμέτρηση του Παναθηαϊκού με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, εκεί όπου θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους να κερδίσουν, σε απόδοση 1.85.Εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Ούλκερ. Με την Ούλκερ να διατηρεί 7-0 ρεκόρ και να έχει ουσιαστικά προκριθεί ήδη, το παιχνίδι έχει μεγαλύτερη σημασία για τον Παναθηναϊκό που δυσκολεύεται να διατηρήσει μια καλή βαθμολογική θέση για να κατακτήσει μία από τις τέσσερις θέσεις και να προκριθεί, δεν γίνεται κουβέντα από τώρα για το πλεονέκτημα έδρας. Αυτή είναι η τρίτη χρονιά που ο Ομπραντόβιτς βρίσκεται στην Ούλκερ και έχει ήδη επισκεφθεί δύο φορές το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την πρώην του «μεγάλη» αγάπη. Δεν υπάρχει πια λόγος να κουβεντιάζουμε πόσο ιδιαίτερη είναι αυτή η συνάντηση γιατί τα ρόστερ είναι τόσο πια αλλαγμένα που ο Ομπράντοβιτς συναντά δύο πρώην παίκτες του, τον Διαμαντίδη και τον Φώτση. Στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε πολύ καλή εικόνα στην Πόλη και έφτασε στα άκρα την Ούλκερ που νίκησε στο τελευταίο δίλεπτο. Σήμερα η ανάγκη νίκης του ΠΑΟ είναι μεγάλη και από ότι φαίνεται θα είναι ενισχυμένος με του τρεις Αμερικανούς που μπορούν να βοηθήσουν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...