Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνουν Βόλφσμπουργκ και Άκρινγκτον

Ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι του Σαββάτου. Πέντε παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ από το «μενού» δε λείπει και το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν παίξετε καζίνο στο ίντερνετ.
Παίρνει αποτέλεσμα η Βόλφσμπουργκ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ, στην οποία θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση σε απόδοση 2.05. Σπουδαίο ματς στο Βόλφσμπουργκ, με τους «λύκους» να βρίσκονται στην 3η θέση, στο -7 από τη σημερινή τους αντίπαλο και να παραμένουν αήττητοι φέτος στο γήπεδό τους σε επίπεδο πρωταθλήματος, με απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία. Από την άλλη πλευρά, άμεσα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η Ντόρτμουντ, μετά την ήττα που γνώρισε πριν από δύο βδομάδες στην έδρα του Αμβούργου με 3-1. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Τούχελ κατάφερε να κάμψει εύκολα την αντίσταση της Στουτγκάρδης, επικρατώντας εντός έδρας με 4-1. Στις πέντε τελευταίες «εξόδους» της για την Μπουντεσλίγκα σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες και θεωρούμε ότι στη σημερινή αναμέτρηση η στοιχηματική αξία βρίσκεται στην πλευρά των γηπεδούχων.
Συνεχίζει το σερί η Άκρινγκτον
Μία ακόμη «δυνατή» πρόταση προκύπτει από το Κύπελλο Αγγλίας και είναι το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα Πόρτσμουθ – Άκρινγκτον. Αμφίρροπη αναμέτρηση διεξάγεται στο «Fratton Park» με τις φορμαρισμένες και γνώριμες από το πρωτάθλημα της Β΄ Αγγλίας. Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της η Πόρτσμουθ, μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο νίκες, ενώ προέρχεται από την ισοπαλία κόντρα στην Γουίκομ (2-2). Από την άλλη πλευρά, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ντεφορμέ Γιορκ, η Άκρινγκτον έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην αντίπαλο της, διασύροντας την με 1-5. Ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση για το συγκρότημα του Κόλεμαν, που παρέμεινε αήττητο για έκτο διαδοχικό παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Πιστεύουμε ότι το σερί της Άκρινγκτον θα συνεχιστεί και σήμερα και θα τη στηρίξουμε.
Over στο «Σεντ Μέρις»
Από την Αγγλία, αλλά από την Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη φορά, ξεχωρίζει μία ακόμη επιλογή, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.01 στον αγώνα Σαουθάμπτον – Άστον Βίλα. Οι «άγιοι» ζητούν επιτακτικά τη νίκη κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της φετινής Πρέμιερσιπ, προκειμένου να βάλουν τέλος στο ζευγάρι ηττών από Στόουκ (0-1) και Μάντσεστερ Σίτι (3-1) για το πρωτάθλημα, αλλά και στο ταπεινωτικό 1-6 από τη Λίβερπουλ στο μεσοβδόμαδο προημιτελικό του Λιγκ Καπ. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, το «ηλεκτροσόκ» που επιχειρήθηκε με την αντικατάσταση του Τιμ Σέργουντ από τον Ρεμί Γκαρντ δε φαίνεται να… λειτουργεί μέχρι στιγμής, καθώς το ισόπαλο 0-0 με τη Σίτι στο ντεμπούτο του Γάλλου τεχνικού συνοδεύθηκε από τις ήττες από Έβερτον (4-0 εκτός) και Γουότφορντ (2-3). Μόνο ήττες για τους «Βίλανς» στα έξι τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, δέχθηκαν από δύο γκολ και πάνω και στα έξι αυτά ματς. Ανάλογη εικόνα περιμένουμε και σήμερα, με το Over 2.5 γκολ να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
Προβάδισμα για Βέστερλο
Συνεχίζουμε με Βέλγιο και το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Λέουβεν – Βέστερλο. Με εκτός έδρας αναμενόμενη ήττα ξεκίνησε την παρουσία του στον πάγκο της Λέουβεν ο Εμίλιο Φερέρα. Η ομάδα του έκανε μια αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στην Άντερλεχτ, αλλά ηττήθηκε με 3-2. Ήταν το έκτο σερί ματς πρωταθλήματος που χάνουν οι σημερινοί γηπεδούχοι, σ’ αυτό το σερί βρήκαν δίχτυα μόλις τρεις φορές και δέχτηκαν συνολικά 15 γκολ! Θα ήθελε να έχει ξεκινήσει καλύτερα ο κόουτς Πέετερς στον πάγκο της Βέστερλο, από την άλλη πλευρά, ωστόσο κόντρα στην εξαιρετική φέτος Οστάνδη η αποστολή του ήταν εκ προοιμίου ιδιαίτερα δύσκολη. Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ομάδα του, είχε διάθεση, έκλεισε τους χώρους, έδειχνε ότι μπορεί να πάρει την ισοπαλία. Δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις και έχασε ένα ματς, όπου δικαιούταν τον πόντο. Πικραμένοι άπαντες μετά το φινάλε, μίλησαν όμως για μια καινούργια αρχή, που θα φέρει τη Βέστερλο μακριά από… μπελάδες, και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, στη χειρότερη περίπτωση.
Σκοράρουν στην Κομοτηνή
Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Goal / Goal σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Πανθρακικός – Ολυμπιακός. Ένας ψυχωμένος Πανθρακικός, πραγματοποίησε ίσως την κορυφαία εμφάνιση της σεζόν και πέρασε νικηφόρα απ’ το Περιστέρι την περασμένη εβδομάδα για το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου. Φοβερή ενέργεια, πάθος και αυταπάρνηση για την ομάδα της Κομοτηνής, που έδειξε ότι πλέον πιστεύει στις δυνατότητες της, έχει άλλο «αέρα», παίζει με αυτοπεποίθηση. Από την άλλη πλευρά, έγινε το ρεκόρ για τον Ολυμπιακό, που την Κυριακή επικράτησε 3-1 του Αστέρα Τρίπολης, ισοφαρίζοντας τις 11/11 νίκες της ομάδας του Μπούκοβι. Δεν έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στους Αρκάδες την προηγούμενη Κυριακή, αλλά τελικά πήρε το «τρίποντο». Σήμερα ο Ολυμπιακός θέλει μια ακόμη νίκη στη Σούπερλιγκ, θα… προτιμούσε, μάλιστα, αυτή να ερχόταν χωρίς… περιπέτειες, καθώς την Τετάρτη υπάρχει το ματς της σεζόν με την Άρσεναλ. Στοιχηματικά, θα κρατήσουμε το Goal / Goal.
Μεγάλο σκορ στο Τούμπινγκεν – Γκίσεν
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το Over 164.5 πόντους σε απόδοση 1.87 στον αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος, Τούμπινγκεν – Γκίσεν. Σχεδόν παρόμοιες ομάδες με επιθετικές αρετές και οι δύο αλλά αυτό που κάνει και θα κάνει διαφορά στην πορεία τους είναι ότι η Γκίσεν είναι ικανή να παίξει και άμυνα όταν χρειαστεί. Η Τούμπινγκεν είναι άκρως επιθετική ομάδα που επιχειρεί πάνω από 60 προσπάθειες ανά αγώνα γι’αυτό και τα νούμερά της είναι φυσιολογικά υψηλά, 84.8 πόντοι στην επίθεση και 84.3 στην άμυνα. Τα νούμερα της Γκίσεν είναι λιγάκι χαμηλότερα, 81 στην επίθεση και 78.5 στην άμυνα, αλλα είπαμε ότι η Γκίσεν αντιδρά αμυντικά ανάλογα τον αντίπαλο, όπως έγινε στα δύο τελευταία ματς με Μπέιρουθ και Μπραουνσβάιγκ που παρουσίασε τα σκορ 68-69 και 72-68 (76-72 τα νούμερα της Μπραουνσβάιγκ και 72-81 τα νούμερα της Μπέιρουθ). Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι ο αγώνας θα έχει πιθανώς μεγάλο σκορ και το όριο των 164.5 πόντων είναι εφικτό να ξεπεραστεί. Επιλογή το Over 164.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...