Προγνωστικά Στοιχήματος: Δε χάνουν Μάδεργουελ και Σολτ Λέικ

Αυξημένο το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος, το οποίο μπαίνει σιγά – σιγά σε… χειμερινούς ρυθμούς, καθώς κάθε εβδομάδα ξεκινούν και νέα πρωταθλήματα. Από Σκωτία, Ελβετία, Σουηδία και Αμερική προκύπτουν οι σημαντικότερες από τις σημερινές προτάσεις. Πριν περάσουμε σε αυτές, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάζετε τα previews των αγώνων της ημέρας και να βρίσκετε όλες τις προβλέψεις στην ειδική κατηγορία: στοίχημα προγνωστικά.
Με το «δεξί» η Μάδεργουελ
Πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Σκωτίας και έχουμε ξεχωρίσει την αναμέτρηση Ινβερνές – Μάδεργουελ, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.15. Άκρως θετική κρίνεται η περσινή σεζόν για την Ινβερνές. Το συγκρότημα του Χιους τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας συνολικά 65 βαθμούς. Παράλληλα, έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου Σκωτίας στην ιστορία της. Φέτος, έδωσε το «παρών» στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και αποκλείστηκε από την Άστρα καθώς μετά την ήττα με 1-0 στην έδρα της έμεινε στο 0-0 στη Ρουμανία.
Χάρη στις δύο νίκες που σημείωσε επί της Ρέιντζερς (3-1 εκτός και 3-0 εντός έδρας) στα περσινά πλέι άουτ, η Μάδεργουελ κατάφερε να κερδίσει την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας. Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από το ρόστερ της το καλοκαίρι, αλλά και αυτοί που θα φορέσουν για πρώτη φορά τη φανέλα της φέτος. Πέντε φιλικές αναμετρήσεις έδωσε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, στις οποίες σημείωσε μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να κάνει την έκπληξη, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.
Στηρίζουμε Σολτ Λέικ
Συνεχίζουμε με Αμερική και την αναμέτρηση Ουάσινγκτον – Σολτ Λέικ, στην οποία θα πάμε επίσης με το «Χ2», σε απόδοση 1.95. Επιτέλους νίκη μετά από έναν μήνα για την Ουάσινγκτον η οποία δεν είχε καταφέρει να πανηγυρίσει σε τέσσερις αγώνες της σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως την περασμένη Κυριακή επιβλήθηκε με 3-2 εντός έδρας της Φιλαδέλφεια. Από την άλλη, την καλύτερη φετινή της φάση περνάει η Σολτ Λέικ κατακτώντας για πρώτη φορά τρεις σερί νίκες, μία για το κύπελλο όπου πέρασε στα ημιτελικά και δύο για το πρωτάθλημα νικώντας με 2-1 εντός έδρας την Κάνσας στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της. Έχει ανέβει στην έκτη θέση του δυτικού ομίλου μειώνοντας τη διαφορά της στους τρεις βαθμούς απ’ την πρώτη εξάδα και πλέον κοιτάζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την είσοδό της στα πλέι οφ. Θα τη στηρίξουμε σήμερα και πιστεύουμε ότι θα καταφέρει τουλάχιστον να μην ηττηθεί.
Από το ίδιο πρωτάθλημα προκύπτει μία ακόμη αξιόλογη πρόταση και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Φιλαδέλφεια – Νέα Υόρκη (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Δυάδα από την Ελβετία
Περνάμε στην Ελβετία, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει δύο προγνωστικά. Το πρώτο, το «Χ2» σε απόδοση 2.15 στο παιχνίδι Βασιλεία – Σιόν. Σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 2/2 νίκες (2-0 επί Βαντούζ, 2-3 επί Γκρασχόπερς), ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ αποτελούν πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα πλέι οφ, μετά το νικηφόρο 1-3 στο Πόζναν. Απειλητική φαντάζει, από την πλευρά της, η Σιόν, η οποία θα προσπαθήσει να διευρύνει το αήττητο σερί των πρώτων δύο αγωνιστικών. Στην πρεμιέρα είχε φύγει με το ισόπαλο 2-2 από την έδρα της Λουκέρνης, ενώ το περασμένο σαββατοκύριακο πήρε το τρίποντο επί της Σεν Γκάλεν με το γκολ-πέναλτι του Σάλατιτς στο 61ο λεπτό. Μπορεί να πάρει και σήμερα ένα θετικό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι η Βασιλεία έχει στο μυαλό της το προσεχές παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Το δεύτερο, το «1 DNB» σε απόδοση 2.05 στο ματς Σεν Γκάλεν – Γιουνγκ Μπόις. Ανάμεικτα τα συναισθήματα από την εικόνα της Σεν Γκάλεν στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα αποδείχθηκε σαφώς ανώτερη της Λουγκάνο και πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Άλεξιτς. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, όμως, έφυγε ηττημένη από την έδρα της Σιον. Η Γιουνγκ Μπόις κράτησε για ένα ημίχρονο απέναντι στη Μονακό, όμως η πτώση της απόδοσης από το 60′ και μετά έφερε το ατυχές 1-3 και πλέον το «έργο» της πρόκρισης στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο (την προσεχή Τρίτη η ρεβάνς στο Πριγκιπάτο). Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφυγε με το ισόπαλο 1-1 από το εκτός έδρας ντέρμπι με τη συμπολίτισσα Ζυρίχη, για να πάρει τη σκυτάλη η εντός έδρας γκέλα με τη Λουκέρνη (και πάλι 1-1 το τελικό σκορ). Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι η Σεν Γκάλεν μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα την… τιμήσουμε.
Δε χάνει η Χάκεν
Ολοκληρώνουμε με Σουηδία και την αναμέτρηση Τζουργκάρντεν – Χάκεν, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 2.20. Η Τζουργκάρντεν παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα εδώ και 14 αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε εννέα νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στον αντίποδα, μετά από δύο αγωνιστικές η Χάκεν επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Πιο συγκεκριμένα αφού γνώρισε την ήττα από την Έλφσμποργκ (1-0 εκτός έδρας) και μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χάμαρμπι (3-3 εντός έδρας) το συγκρότημα του Γκέρχαρντσον επικράτησε της Κάλμαρ (3-0 εντός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Δύσκολο το έργο της σήμερα στην έδρα της Τζουργκάρντεν, αλλά μπορεί να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, τουλάχιστον.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...