Προγνωστικά Στοιχήματος: Διπλό ο ΑΠΟΕΛ, δε χάνει η Ντίλα Γκόρι

Πλήθος επιλογών στο σημερινό κουπόνι, όπου ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Τα σημερινά μας προγνωστικά αποτελούνται από τριάδα επιλογών, οι δύο από το Τσάμπιονς Λιγκ (από τα παιχνίδια Βαρντάρ – ΑΠΟΕΛ και Ντίλα Γκόρι – Παρτιζάν) και η μία από την αναμέτρηση Έλφσμποργκ – Ράντερς για το Γιουρόπα Λιγκ.
Ζωντανός στην «κόλαση» ο ΑΠΟΕΛ
Το δυνατό μας σημείο έρχεται από τη συνάντηση της Βαρντάρ με τον ΑΠΟΕΛ στα Σκόπια, όπου πηγαίνουμε με το «διπλό» των πρωταθλητών Κύπρου σε απόδοση 2.28. Το πρώτο ματς στη Λευκωσία έληξε στο ισόπαλο 0-0, ενώ στη σημερινή ρεβάνς οι οπαδοί της Βαρντάρ ετοιμάζουν «κολασμένη» ατμόσφαιρα λόγω του Μακεδονικού ζητήματος. Η διοίκηση της Βαρντάρ, σε μία προσπάθεια να έχει κατάμεστο το γήπεδο, εξέδωσε εισιτήρια στην εξευτελιστική τιμή των 1,63 ευρώ! Με αυτά τα δεδομένα, οι παίκτες του Σεργκέι Αντρέγιεφ αναμένεται να παραταχθούν με σαφώς επιθετικότερες διαθέσεις σε σχέση με το «ΓΣΠ». Το θετικό για τη Βαρντάρ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα.
Οι συνεχόμενες προκλήσεις μετά τη λήξη του πρώτου ματς στη Λευκωσία ως σήμερα έχουν πεισμώσει τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν εντός των τεσσάρων γραμμών τον τίτλο του φαβορί και να αποφύγουν ένα πρόωρο «αντίο» στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ντομίνγκος Πασιένσια ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων την περασμένη Τρίτη, όμως της έλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Αποθεραπεύθηκε (πραγματοποίησε ράμματα στο πρόσωπο) και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο κεντρικός αμυντικός Καρλάο. Λογικά θα ξεκινήσει από την αρχή.
Όρθιοι οι Γεωργιανοί
Συνεχίζουμε με το «1Χ» στην αναμέτρηση της Ντίλα Γκόρι με την Παρτιζάν, σε απόδοση 2.20. Στο πρώτο ματς η Παρτιζάν επικράτησε με 1-0 και η σημερινή ρεβάνς στη Γεωργία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Ντίλα Γκόρι είχε σε ολόκληρο τον αγώνα μόλις ένα σουτ και αυτό εκτός εστίας, ενώ δεν απείλησε ούτε από στημένες φάσεις αφού ειδικά στα κόρνερ κέρδισε μόλις ένα έναντι 14 της αντιπάλου της. Αντίθετα δέχτηκε «καταιγισμό» επιθέσεων και είναι εν μέρει τυχερή που ηττήθηκε μόνο με 1-0 και αυτό με γκολ στο 83΄, τη στιγμή που ένα λεπτό αργότερα είχε μείνει με δέκα παίκτες. Ό,τι ήθελε έκανε στον πρώτο αγώνα στην έδρα της η Παρτιζάν απέναντι στην Ντίλα Γκόρι έχοντας συνολικά 21 σουτ έναντι μόλις ενός, με τα εννέα απ’ αυτά να βρίσκουν εστία και θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» την πρόκριση πηγαίνοντας για τουρισμό στη Γεωργία. Όμως, επιβλήθηκε μόλις με 1-0 και αυτό χάρη στο γκολ του Μπάμποβιτς στο 83΄, όμως ακόμα και έτσι πήρε σημαντικό προβάδισμα, ενώ αν πιάσει και πάλι την απόδοση του πρώτου αγώνα δεν θ’ αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα για να περάσει στην επόμενη φάση. Θεωρούμε, πάντως, ότι οι γηπεδούχοι σίγουρα θα αποφύγουν την ήττα στο σημερινό ματς.
Νίκη για Έλφσμποργκ
Τέλος, προτείνουμε τον «Άσσο» της Έλφσμποργκ επί της Ράντερς σε απόδοση 2.00. Το πρώτο ματς στη Δανία έληξε στο ισόπαλο 0-0. Το παιχνίδι «κλειδί» για τη μετέπειτα ευρωπαϊκή πορεία της δίνει σήμερα η Έλφσμποργκ. Οι Σουηδοί καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Ράντερς και ετοιμάζονται για διπλές αναμετρήσεις με την Οντ (κέρδισε 0-2 εκτός έδρας στο πρώτο ματς), αντίπαλος που δεν τους τρομάζει και αφήνει ανοιχτό το δρόμο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Για να φτάσουν εκεί όμως, σήμερα οφείλουν να κάνουν καλύτερη εμφάνιση εναντίον της Ράντερς σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη. Δε βρήκε το γκολ που τόσο πολύ έψαχνε και δικαιούταν η Ράντερς στο πρώτο ματς με την Έλφσμποργκ την περασμένη εβδομάδα. Παντελώς άδικο το 0-0, αποτελεί μαγική εικόνα και αποτέλεσμα κυρίως της απίστευτης εμφάνισης του αντίπαλου τερματοφύλακα, αλλά και της έλλειψης αυτοπεποίθησης των Δανών στα τελειώματα των φάσεων. Στο σημερινό ματς, πάντως, πιστεύουμε ότι η Έλφσμποργκ έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...