Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυνατά με Ιστ Φάιφ, Over στη Βέροια (video)

«Πλούσιο» το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε πέντε επιλογές. Η δυνατή πρόταση της ημέρας προέρχεται από τις «μικρές» κατηγορίες της Σκωτίας, θα μας απασχολήσει και η «έξοδος» της ΑΕΚ στη Βέροια, ενώ η πεντάδα των προβλέψεων συμπληρώνεται με αγώνες από Γερμανία, Γαλλία και Αγγλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε, μεταξύ άλλων, το αναλυτικό κουπόνι ΟΠΑΠ με όλες τις πληροφορίες για τα παιχνίδια.

Δε χάνει η Ιστ Φάιφ
Ξεκινάμε με το δυνατό σημείο της ημέρας, το οποίο είναι το Χ2 σε απόδοση 1.96 στον αγώνα Ερντριόνιανς – Ιστ Φάιφ. Από την εκτός έδρας ήττα με 2-3 από την Μπρέχιν προέρχεται η Έρντρι. Έτσι το σύνολο του Μπλακ έδωσε συνέχεια στην ασταθή του πορεία, μετράει δυο νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες μέχρι στιγμής, και αναμένεται να δώσει σκληρή μάχη για μια θέση στην τετράδα και τα πλέι οφ. Από την εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Στανράερ προέρχεται η Ιστ Φάιφ, από την πλευρά της, η οποία παρουσιάστηκε σοβαρή και ουσιαστική και πήρε τη νίκη με συνοπτικές διαδικασίες χάρη στα τέρματα του Ίνσαλ (38’, 60’). Το συγκρότημα του Νέισμιθ άφησε έτσι πίσω του τις δυο διαδοχικές ήττες από Αλόα και Μπρέχιν που ήρθαν κυρίως λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας της ομάδας και ανέβηκε στην 4η θέση με επτά βαθμούς και ρεκόρ 2-1-2. Κόντρα στην Έρντρι οι φιλοξενούμενοι καλούνται να παρουσιαστούν και πάλι ουσιαστικοί και συγκεντρωμένοι ώστε να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και να ανοίξουν διαφορά από τους διώκτες στους στη μάχη για την άνοδο και τα πλέι οφ. Πιστεύουμε ότι στη χειρότερη περίπτωση, θα κατορθώσουν να φύγουν με το βαθμό.
Με τα γκολ στη Βέροια
Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.15 στην αναμέτρηση Βέροια – ΑΕΚ. Σε δεύτερη μοίρα πέρασε για τη Βέροια η εντός προγράμματος εκτός έδρας ήττα της πρεμιέρας απ’ τον Ολυμπιακό (6-1), αφού τα μεσοβδόμαδα νέα ήταν ευχάριστα. Η «βασίλισσα» πήρε το πολυπόθητο πιστοποιητικό και θα συνεχίσει κανονικά την παρουσία της στη Σούπερλιγκ.. Όσο για το 6-1 στο Φάληρο, η Βέροια στάθηκε καλά στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά μετά το γκολ που δέχτηκε κατέρρευσε. «Φωτιές» πετούσε, στον αντίποδα, η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Σούπερλιγκ, όπου διέλυσε 4-1 εντός έδρας την Ξάνθη. Έχοντας τον Ούγκο Αλμέιδα σε εξαιρετική ημέρα και εκμεταλλευόμενη τις ανορθογραφίες στην αντίπαλη άμυνα, η Ένωση σκόραρε τρεις φορές μέχρι το 16’ και έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση της, η οποία «σφραγίστηκε» στο 76’ με το γκολ του Ντίντακ. Πρόσωπο του αγώνα ο σούπερ Πορτογάλος στράικερ, ο οποίος έδειξε με το «καλημέρα» ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς στη γραμμή κρούσης για τον Δικέφαλο, κάτι που έλειψε πέρυσι. Με πολλά κέφια και ο Πατίτο, είχε όμορφες ενέργειες και ενθουσίασε τον κόσμο, ενώ έδειξε να βρίσκει από νωρίς κώδικα επικοινωνίας με τον Αλμέιδα. Περιμένουμε και σήμερα ένα ματς με αρκετά τέρματα.

Προβάδισμα το Αμβούργο
Επόμενη επιλογή, ο 1 DNB σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Αμβούργο – Λειψία (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει το Αμβούργο στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό στην πρεμιέρα, με αντίπαλο την Ίνγκολσταντ (1-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Λαμπαντία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λεβερκούζεν την προηγούμενη βδομάδα, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-1. «Το θετικό ξεκίνημα της αντιπάλου μας στο πρωτάθλημα δεν με εκπλήσσει. Διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Στόχος μας είναι να διακόψουμε το κύμα της επιτυχίας της», υπογράμμισε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του Αμβούργου. Από την άλλη πλευρά, πέρα για πέρα θετικό είναι το ξεκίνημα της νεοφώτιστης Λειψίας στο πρωτάθλημα. Αφού αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της Χόφενχαϊμ (2-2) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης το συγκρότημα του Χάσενχουτλ κατάφερε να πανηγυρίσει μία ιστορική νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ την προηγούμενη βδομάδα, επικρατώντας εντός έδρας με 1-0. Θεωρούμε, ωστόσο, ότι το Αμβούργο έχει σήμερα το προβάδισμα και θα το στηρίξουμε.
Δε χάνει η Γκινγκάμπ
Περνάμε στο Χ2 σε απόδοση 1.86 στο ματς Τουλούζ – Γκινγκάμπ. Κάποια στιγμή θα έχανε η Τουλούζ, τελικά αυτό συνέβη την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Μπαστιά εκτός έδρας. Υπενθυμίζεται ότι οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με δύο εκτός έδρας ισοπαλίες κόντρα σε Μαρσέιγ (0-0) και Σεντ Ετιέν (0-0), ενώ στο μεσοδιάστημα διέλυσαν εντός έδρας 4-1 την Μπορντό. Επηρεασμένη απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε η Γκινγκάμπ, από την άλλη, που έπειτα από δύο σερί νίκες δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μονπελιέ την περασμένη εβδομάδα. Είχε δοκάρι στην αρχή, είδε τον αντίπαλο να προηγείται στο 10’, αλλά ισοφάρισε στο 36’. Παρά τη διάθεση της για να πιέσει και να ψάξει δεύτερο γκολ, η ομάδα της Βρετάνης δεν είχε ρυθμό και καθαρό μυαλό στην επίθεση, ουσιαστικά δεν απείλησε σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και ως εκ τούτου ήταν μοιραίο να μείνει στο ισόπαλο 1-1. Συνεχίζει αήττητη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), η μια εκ των τριών ομάδων της κατηγορίας (Νις και Μονακό οι άλλες δύο), αναμένουμε το ίδιο να κάνει και σήμερα.
Ακλόνητο φαβορί η Νιουκάστλ
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το χάντικαπ -1 γκολ της Νιουκάστλ στην εντός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στη Γουλβς (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Νιουκάστλ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν η Νιουκάστλ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται). Από πέντε σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Νιούκαστλ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, ένα λιγότερο από την πρωτοπόρο Χάντερσφιλντ. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Μπενίτεζ επικράτησε των Ρέντινγκ (4-1 εντός έδρας), Μπρίστολ Σίτι (1-0 εκτός έδρας), Μπράιτον (2-0 εντός έδρας), Ντέρμπι Κάουντι (2-0 εκτός έδρας) και ΚΠΡ (6-0 εκτός έδρας). Στον αντίποδα, χωρίς νίκη παραμένει η Γουλβς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Αφού επικράτησε της Μπέρμιγχαμ (3-1 εκτός έδρας) στις 20 Αυγούστου το συγκρότημα του Ζένγκα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπέρτον Άλμπιον (1-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Χάντερσφιλντ (1-0 εκτός έδρας) και Μπάρνσλεϊ (4-0 εντός έδρας). Μεγάλο φαβορί η Νιουκάστλ, μπορεί να κερδίσει καλύπτοντας και το χάντικαπ του ενός τέρματος.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...