Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυνατά με τις νίκες Μάντσεστερ Γ. και Λυών

Οδεύοντας προς το τέλος των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη, η αγωνία μεγαλώνει, η δράση «φουντώνει» και οι στοιχηματικές ευκαιρίες αυξάνονται. Στην Superleague όλες οι αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα στις 19:00 και ξεχωρίζουν το παιχνίδι στη Ν. Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ, ενώ με αλλαγές στη σύνθεσή τους υποδέχονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τον Πανθρακικό και τη Βέροια αντίστοιχα. Στην Αγγλία η Λέστερ φιλοξενεί τη Σαουθάμπτον με στόχο να επωφεληθεί από τη χθεσινή ισοπαλία της Τότεναμ και να αποσπαστεί πιο πολύ στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ ωραίο αναμένεται το παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον. Στην Ιταλία τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα.
Μην ξεχνάτε πως στο www.betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το στοίχημα, ενώ στο Bethome.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.
Παίρνουν τη νίκη οι «κόκκινοι διάβολοι»
Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον σε απόδοση 2.07. Πάει να… αγιάσει και δεν μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσον αφορά το θέμα των τραυματισμών. Εκτός δράσης από το σημερινό ματς ο μέσος Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τους “κόκκινους διαβόλους” να επιθυμούν, πάντως, να “χτίσουν” πάνω στο διπλό ουσίας και ψυχολογίας επί της συμπολίτισσας Σίτι πριν τη διακοπή. Ήταν η τρίτη νίκη για την ομάδα στην τελευταία τετράδα αγώνων πρωταθλήματος (3-0-1), σηματοδοτώντας την ανάκαμψη μετά τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ ψάχνει σήμερα την τέταρτη διαδοχική εντός έδρας νίκη της σε επίπεδο πρωταθλήματος. Με σημερινό τρίποντο το σύνολο του Φαν Χάαλ προσπερνά τη Γουέστ Χαμ και πλησιάζει εκ νέου στο -1 από την 4η Μάντσεστερ Σίτι (και οι τρεις έχουν από ένα ματς λιγότερο), διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες για «σεντόνι». Όσον αφορά το… μεταγραφικό ρεπορτάζ, πληθαίνουν οι φήμες περί αποχώρησης του Μάρκος Ρόχο το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, αρκετά ΜΜΕ μιλούν για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον διεθνή Αργεντινό αμυντικό.
Με το «διπλό» της Λυών
Μεταφερόμαστε στη Γαλλία από όπου έχουμε ξεχωρίσει ακόμα ένα δυνατό προγνωστικό. Πρόκειται για το «διπλό» της Λυών επί της Λοριάν σε απόδοση 2.00. Σπουδαία ευκαιρία παρουσιάζεται απόψε στη Λυών, που θέλει τη νίκη για να περάσει μόνη της στην τρίτη θέση. Η ήττα της Νις έφερε τη Ρεν στην 3η θέση με 51 πόντους, ωστόσο οι «λυονέ» με «διπλό» επί της Λοριάν θα πάνε στους 52 και θα πάρουν «κεφάλι» στη μάχη για την τριάδα σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Παράλληλα, θα εκμεταλλευτούν και την γκέλα της Μονακό (εντός έδρας ήττα από Μπορντό), μειώνοντας την απόσταση απ’ τη δεύτερη θέση στο -3 και ενώ έχουν στο πρόγραμμα το εντός έδρας ντέρμπι με τους Μονεγάσκους την προτελευταία αγωνιστική. Αγχώθηκε αρκετά η Λυών κόντρα στη Ναντ την περασμένη αγωνιστική, αλλά πήρε αυτό που ήθελε με δύο γκολ στο φινάλε. Απόλυτα δίκαιη η νίκη της, ήταν η έκτη στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, οι πέντε εξ αυτών ήρθαν στο καινούργιο γήπεδο. Μοναδικό «μελανό» σημείο για τους φιλοξενούμενους είναι η εκτός έδρας συγκομιδή τους. Στο 4-4-7 το ρεκόρ τους μακριά απ’ τη βάση τους, δέχτηκαν συνολικά 20 γκολ, δεν είναι άξιοι εμπιστοσύνης. Επιστρέφουν οι Βαλμπουενά (ΜΕ 21/1), Γκρενιέ (ΜΕ 13/1) και Μπεντιμό (ΑΜ 12/0).
«Διπλό» με κάλυψη ο ΠΑΣ
Από τη Superleague κρατάμε την αναμέτρηση Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα και το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.30. Υποχρεωμένος να κάνει το 3Χ3 είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα αν θέλει να έχει ελπίδες για την πεντάδα. Η τιμωρία του ΠΑΟΚ (δεν είναι οριστική) μείωσε την απόσταση απ’ την 5η θέση στο -4 για τους Ηπειρώτες, οι οποίοι θα βρίσκονταν σε ακόμη καλύτερη θέση αν είχαν πάρει τη νίκη που δικαιούταν κόντρα στον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική. Κρατούσαν το προβάδισμα σχεδόν σ’ όλο το ματς με άνεση, ωστόσο μια στιγμή αδράνειας έφερε την ισοφάριση στο 84’ και στο φινάλε οι κυανέρυθροι θα μπορούσαν ακόμη και να «κλέψουν» το παιχνίδι. «Σκασμένος» ο Γιάννης Πετράκης, επεσήμανε ότι η ομάδα του άξιζε να κερδίσει. Στο μυαλό των Ηπειρωτών είναι και η έκτη θέση, σε περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν εξασφαλίσει αδειοδότηση. Φυσικά, όλα τα παραπάνω ισχύουν υπό την προϋπόθεση ότι ο ΠΑΣ θα εξασφαλίσει αδειοδότηση και συνεπώς, τη δυνατότητα να συμμετέχει στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά βατό, καθώς μετά τον Λεβαδειακό ακολουθούν Πλατανιάς (εντός) και Ξάνθη (εκτός). Επιστρέφουν οι Φερφελής (ΕΠ 10/0) και Στρούνα (ΑΜ 19/0).
«Ποντάρουμε» στη Χόφενχαϊμ
Στην Bundesliga σήμερα η Χόφενχαϊμ υποδέχεται την Κολωνία και εμείς κρατάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.40. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Χόφενχαϊμ με τον 29χρονο Νάγκελσμαν, ο οποίο αντικατέστησε τον Στέφενς, στην τεχνική ηγεσία της. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε ο σύλλογος σημείωσε τρεις νίκες και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Άουγκσμπουργκ (2-1 εντός έδρας), Βόλφσμπουργκ (1-0 εντός έδρας) και Αμβούργο (3-1 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Στουτγκάρδης (5-1 εκτός έδρας). Πριν από δύο βδομάδες κόντρα στο Αμβούργο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κράμαριτς στο 20’, ενώ τρία λεπτά αργότερα διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βόλαντ. Στο 30’ ο Χαντ μείωσε το σκορ από την άσπρη βούλα, προτού ο Βάργκας στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 67’, διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Εξαιρετική είναι η μέχρι τώρα πορεία του 24χρονου Κροάτη επιθετικού, Αντρέι Κράμαριτς, στη Χόφενχαϊμ. Μετά τη μεταγραφή του από τη Λέστερ τον Ιανουάριο κατάφερε να σκοράρει τέσσερις φορές σε οχτώ συμμετοχές του. Τρεις νίκες είναι ο απολογισμός της Χόφενχαϊμ στις ισάριθμες τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της για την ίδια διοργάνωση. Στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.
Συνδυαστικό στοίχημα στη «Φενέρ»
Στην Τουρκία η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Οσμάνλισπορ και εμείς θα πάμε με το συνδυαστικό στοίχημα «1 & Under 3.5» σε απόδοση 2.22. Όπως είναι γνωστό η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Φενερμπαχτσέ που ήταν προγραμματισμένη για τις 20/03 δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς, οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν ότι είχαν πληροφορίες για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα στο “Türk Telekom Arena”, με το παιχνίδι να αναβάλλεται. Τελευταίο παιχνίδι της Φενέρ αυτό κόντρα στην Μπράγκα για το Γιουρόπα Λιγκ, από την οποία γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι οι στόχοι που της έχουν απομείνει, με τη Φενερμπαχτσέ να βρίσκεται στο -4 από την Μπεσίκτας, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο. Πιο πρόσφατη αναμέτρηση της στο πρωτάθλημα αυτή κόντρα στην Καϊσέρισπορ της οποίας επικράτησε με 1-0, παραμένοντας έτσι αήττητη για πέμπτη σερί αγωνιστική με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, όπου συνολικά δέχθηκε μόλις ένα τέρμα. Το συγκρότημα του Περέιρα γνωρίζει πως δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες αν θέλει να διατηρηθεί ζωντανό στη μάχη του τίτλου και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ιδανικά το “Σουκρού Σαράτσογλου” όπου συνολικά έχει γνωρίσει τη φετινή σεζόν μόλις μια ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.
Με χάντικαπ η Κοπεγχάγη
Από τη Δανία επιλέγουμε το -1 της Κοπεγχάγης κόντρα στη Σοντερίσκε σε απόδοση 2.00. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που η Κοπεγχάγη νικήσει με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Σε περίπτωση που νικήσει με ένα γκολ διαφορά τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.
Μπάσκετ: Over η Ρεάλ, κρατάει το χάντικαπ η Τορίνο
Πάμε στο Μπάσκετ τώρα και αρχίζουμε με την ισπανική Λίγκα όπου έχουμε ξεχωρίσει την αναμέτρηση Μούρθια – Ρεάλ Μαδρίτης και το Over 169 σε απόδοση 1.90. Σπουδαίο ματς αναμένεται στη Μούρθια που η τοπική ομάδα υποδέχεται απόψε τη Ρεάλ. Η Μούρθια πέρσι έκανε την πρώτη νίκη της ιστορίας της επί της Ρεάλ με 86-79 και θέλει να συνεχίσει στα ίδια «μονοπάτια» γιατί η ομάδα του Κατσικάρη βρίσκεται στη μάχη μιας θέσης στα πλέι-οφ με αντιπάλους την Κανάριας, την Μπιλμπάο και την Ανδόρρα. Φέτος στην έδρα της η Μούρθια έχει 9-3 με ήττες οριακές από Γκραν Κανάρια, Μπαρτσελόνα και Μάλαγα, όλες το πρώτο δίμηνο της σεζόν. Η Ρεάλ είναι προβληματική τελευταία έχει μπροστά της πολύ σοβαρό κίνδυνο να μείνει εκτός των πλέι-οφ της Euroleague αφού την επόμενη Πέμπτη θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κίμκι στη Μαδρίτη και συγχρόνως να νικήσει η Μπαρτσελόνα στο Κάουνας την Ζαλγκίρις. Είναι σίγουρο ότι το σημερινό ματς με τη Μούρθια για τη Ρεάλ είναι δευτερεύουσας σημασίας αλλά δεν μπορεί να αφήσει και το στόχο της δεύτερης θέσης χωρίς να τον «κυνηγήσει». Όταν η Ρεάλ έχει το «μυαλό» αλλού παίζει ακόμα χειρότερη άμυνα από αυτή που συνηθίζει και η Μούρθια έχει πολύ ταλέντο για να μην το εκμεταλλευθεί. Πολύ πιθανό το μεγάλο σκορ όπως όλα τα τελευταία της Ρεάλ αφού στα τελευταία δέκα έχει ξεπεράσει οκτώ φορές τους 170 πόντους, μια φορά «έκατσε» στους 165 με Ζαλγκίρις και το πιο χαμηλό, παράδοξα χαμηλό, ήταν το 72-65 από την Μπαρτσελόνα για την Euroleague. Επιλογή από τον αγώνα το Over 169 το οποίο επαληθεύθηκε και στο 101-80 του πρώτου γύρου.
Συνεχίζουμε με την ιταλική Λίγκα κρατάμε το +3.5 της Τορίνο με αντίπαλο την Αβελίνο σε απόδοση 1.87. Με τις δύο νίκες που πέτυχε η Τορίνο, επί της Τρέντο και επί της Πιστόια, εκμεταλλευόμενη και τις ήττες της Πέζαρο έχει πλησιάσει την προτελευταία Πέζαρο στη μία νίκη και με πέντε αγωνιστικές να απομένουν έχει βάσιμες ελπίδες για παραμονή στην ιταλική λίγκα. Η σημερινή αγωνιστική είναι πολύ σημαντική γιατί η Τορίνο παίζει εντός με την Αβελίνο και η Πέζαρο παίζει στην Βενετία επομένως με ενδεχόμενη νίκη και ήττα της Πέζαρο θα την «πιάσει» βαθμολογικά και θα την ξεπεράσει επειδή την έχει νικήσει ήδη. Επιπλέον η Τορίνο έχει στο πρόγραμμα τον αγώνα με την Πέζαρο την τελευταία αγωνιστική οπότε πρέπει να μείνει σε απόσταση «βολής» μέχρι τότε. Βέβαια ο σημερινός αγώνας είναι εξαιρετικά δύσκολος αφού απέναντί της θα βρεθεί η πιο «καυτή» ομάδα της Ιταλίας, η Αβελίνο των 12 συνεχόμενων νικών ή 14 στα τελευταία 15 παιχνίδια αν βάλουμε και το κύπελλο στην εξίσωση. Κάπου θα σταματήσει το σερί της Αβελίνο και σήμερα «βολεύει» στην έδρα της μαχητικής Τορίνο η οποία έχει τη μεγαλύτερη ανάγκη για νίκες. Όπως έπαιξε πριν δύο εβδομάδες με την Τρέντο και τη νίκησε στο τέλος, έτσι θα μπει και σήμερα για να κάνει ομολογουμένως την έκπληξη. Με βάση λοιπόν τη μεγαλύτερη ανάγκη για νίκες επιλέξαμε το +3.5 της Τορίνο.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...