Προγνωστικά Στοιχήματος: Δυνατή η Πόρτο, Goal / Goal στον Πειραιά

Συνεχίζεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία μας προσφέρει μία τριάδα προτάσεων. Το «καρέ» των ποδοσφαιρικών επιλογών κλείνει με Α’ Βραζιλίας, ενώ υπάρχει και ζευγάρι επιλογών από το Eurobasket, όπου σήμερα γίνονται οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί.
Όσον αφορά το στοιχηματισμό σας, μπορείτε πλέον να κάνετε καταθέσεις στην Bet365 μέσω Viva.
Προβάδισμα οι «δράκοι»
Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το «2 DNB» της Πόρτο επί της Ντιναμό Κιέβου σε απόδοση 1.80 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Έπειτα από δυο σεζόν η Ντιναμό Κιέβου επέστρεψε φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η πρωταθλήτρια Ουκρανίας ξεκινάει απευθείας από τους ομίλους, ενώ με εξαίρεση την ήττα στο Σούπερ Καπ από την Σαχτάρ Ντόνετσκ (0-2), έχει πραγματοποιήσει για ακόμη μια χρονιά εντυπωσιακό ξεκίνημα, μετρώντας στις μέχρι στιγμής αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις εφτά νίκες και μια ισοπαλία. Την 20η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποιεί φέτος η Πόρτο, με τους Πορτογάλους να είναι μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα οι ομάδες με τις περισσότερες παρουσίες στην διοργάνωση. «Διψάει» φέτος για διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη. Την περασμένη σεζόν οι «δράκοι» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά όπου δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπάγερν Μονάχου και θέλουν φέτος να κάνουν το βήμα παραπάνω. Δεν έχουν ηττηθεί ποτέ επί ουκρανικού εδάφους, μετρώνταςτρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Over στην Κροατία
Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την Άρσεναλ, σε απόδοση 1.80. Έπειτα από απουσία δυο σεζόν, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιστρέφει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και με αντιπάλους όπως Μπάγερν Μονάχου, Άρσεναλ και Ολυμπιακό οι πρωταθλητές Κροατίας, γνωρίζουν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Οι Κροάτες προέρχονται από ένα εντυπωσιακό σερί, καθώς παραμένουν αήττητοι 41 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με την τελευταία ήττα να σημειώνεται τον Νοέμβριο του 2014. Φυσικά, στόχος της Ντιναμό δεν είναι άλλος από το να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της και κόντρα στην Άρσεναλ, με το συγκρότημα του Ζόραν Μάμιτς πάντως να μετράει έξι ήττες στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις του κόντρα σε αγγλικούς συλλόγους. Καταφέρνει να δώσει το παρόν στο Τσάμπιονς Λιγκ για 18η συνεχόμενη σεζόν, με την Άρσεναλ να ψάχνει φέτος την υπέρβαση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν πάντως, η φάση των «16» ήταν το… ταβάνι της και θα προσπαθήσει την φετινή σεζόν να βάλει τέλος στην αρνητική για αυτήν παράδοση που έχει χτίσει. Ξεκινάει έτσι φέτος το ευρωπαϊκό της ταξίδι απευθείας από τους ομίλους και κόντρα σε μια αντίπαλο που είχε καταφέρει να αποκλείσει την σεζόν 2006-07 στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης (3-0, 2-1). Προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα επιδιώξει να διευρύνει το νικηφόρο αυτό σερί κόντρα στους πρωταθλητές Κροατίας.
Σκοράρουν αμφότεροι στο «Καραϊσκάκης»
Η τρίτη επιλογή μας από το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το Goal / Goal στην αναμέτρηση του «Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάγερν Μονάχου, σε απόδοση 2.10. Απευθείας στα… βαθιά ρίχνεται ο Ολυμπιακός απόψε στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βρουν το αντίδοτο για τη «μηχανή» των γκολ που ονομάζεται Μπάγερν, μια απ’ τις 2-3 καλύτερες ομάδες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια. Είναι η πιο δύσκολη αποστολή απ’ όλες εκείνες των προηγούμενων ετών για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ούτως ή άλλως, είναι σε μειονεκτική θέση από άποψη πιθανοτήτων. Έχει κατασταλάξει στους περισσότερους της ενδεκάδας ο Μάρκο Σίλβα, που δύσκολα θα αλλάξει το 4-2-3-1, ωστόσο δεν είναι απίθανο να δούμε κάποια νέα πρόσωπα, όπως ο Σαλίνο. Εξελίξεις θα φέρει στην Μπάγερν το τέλος της σεζόν αν δε συνοδευτεί απ’ την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί προέρχονται από δύο σερί παρουσίες στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου απέτυχαν παταγωδώς. Το 2014 διασύρθηκαν με συνολικό σκορ 0-5 απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πέρυσι αποκλείστηκαν μάλλον άνετα απ’ την Μπαρτσελόνα (5-3 συνολικό σκορ υπέρ των Καταλανών). Η φετινή θα είναι (μάλλον) η τελευταία ευκαιρία του Πεπ Γουαρδιόλα, ο οποίος δε… σώνεται με τις κατακτήσεις των Βαυαρών σε εγχώριο επίπεδο. Εκεί άλλωστε, η Μπάγερν κάνει πλάκα και χωρίς προπονητή.
Παίρνει το ματς η Γκοϊάς
Από την Α’ Βραζιλίας επιλέγουμε τον «Άσσο» της Γκοϊάς επί της Πόντε Πρέτα σε απόδοση 1.96. Σε κατάσταση “φθοράς και αφθαρσίας” παραμένει η Γκοϊάς, καθώς η απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι πολύ κοντινή (μόλις στο +1), στοιχείο που επιμηκύνει το άγχος. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται σαφώς βελτιωμένοι μέσα στο “σπίτι” τους και θέλουν σήμερα να δώσουν συνέχεια στο θετικό εντός έδρας σερί. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σερί στις τελευταίες έξι αγωνιστικές είναι στο 3-0-3, με όλες τις νίκες να έχουν έρθει εντός έδρας και να έχουν συνδυαστεί και με ανέπαφη εστία. Η Πόντε Πρέτα, από την πλευρά της, πέτυχε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες νίκες της 25ης αγωνιστικής, καθώς λίγοι ήταν εκείνοι που πόνταραν σε τρίποντο επί της φορμαρισμένης Σάντος. Μάλιστα, το τελικό 3-1 μοιάζει ικανό να της αυξήσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση, παίρνοντας τη σκυτάλη από ένα ατυχές σερί τριών ηττών και ισάριθμων ισοπαλιών. Μόλις ένα διπλό έχει πάρει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, στο 0-5-4 το σερί στα εννιά τελευταία «εκτός».
Ζευγάρι προτάσεων από Eurobasket
Μετακινούμαστε στο Eurobasket, όπου σήμερα θα σφραγιστούν τα δύο τελευταία εισιτήρια των ημιτελικών. Στην αναμέτρηση της Σερβίας με την Τσεχία επιλέγουμε το χάντικαπ +12,5 πόντων για τους Τσέχους σε απόδοση 1.85. Το κακό μαντάτο για την Τσεχία είναι ο αντίπαλός της στον προημιτελικό αγώνα. Η Σερβία απλά δεν «παίζεται» αυτή τη στιγμή. Όλοι οι παίχτες της είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οι αυτοματισμοί που βγαίνουν ειδικά στην άμυνα θυμίζουν σύλλογο με αθλητές που προπονούνται όλο τον χρόνο μαζί. Η Σερβία θα νικήσει αλλά το θέμα είναι με τι διαφορά. Η Τσεχία μπορεί να μείνει κοντά μέχρι ένα σημείο, όπως έκανε προχθές η Φινλανδία, με όπλο την καλή της άμυνα. Ο κύριος αγώνας των Τσέχων θα είναι η προσπάθεια να αποσυντονίσουν την επιθετική λειτουργία των Σέρβων και να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Αν και δεν είναι σοφό να κοντράρουμε αυτή τη Σερβία, με πλεονέκτημα 12.5 πόντων σε προημιτελικό αγώνα μπορούμε να ασχοληθούμε. Επιλογή η Τσεχία +12.5.
Στο παιχνίδι της Ιταλίας με τη Λιθουανία πηγαίνουμε με το χάντικαπ +5,5 πόντων για τους Λιθουανούς σε απόδοση 1.80. Στο προηγούμενο Eurobasket, στη Σλοβενία το 2013, Ιταλία και Λιθουανία είχαν αναμετρηθεί ξανά στον προημιτελικό με τη Λιθουανία τότε να επικρατεί 81-77 και να ανοίγει ο δρόμος για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Σήμερα το φαβορί φαίνεται να έχει αλλάξει γιατί η Ιταλία δείχνει μια συνοχή σαν ομάδα και έχει τους πολύ ταλαντούχους αθλητές του ΝΒΑ που αλλάζουν τη ροή ενός αγώνα με μερικές ατομικές προσπάθειες μόνο. Η Λιθουανία μπορεί να μην άξια εμπιστοσύνης μέχρι σήμερα αλλά το ρόστερ της έχει πάρα πολλές εμπειρίες από παρόμοια ματς και δεν μπορεί να υποτιμηθεί ούτε κατά διάνοια. Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Ιταλία θα καταφέρει να παίξει την ίδια άμυνα που έπαιξε με το Ισραήλ, κατά πάσα πιθανότητα όχι γιατί κυρίως οι παίχτες του Ισραήλ μπήκαν φοβισμένοι ενώ απόψε οι παίχτες της Λιθουανίας δεν είναι από αυτούς τους αθλητές που μπλοκάρουν στα δύσκολα. Ο Βαλαντσιούνας «χρωστάει» ένα καλό παιχνίδι αφού έχει να κάνει καλή εμφάνιση από τις αρχές των ομίλων. Τέλος αν η Λιθουανία, μια καθαρά αμυντική ομάδα στο φετινό Eurobasket, βγάλει ενέργεια στην άμυνα τότε αυτή θα ελέγξει τον αγώνα. Εμπιστοσύνη λοιπόν στη Λιθουανία και η επιλογή είναι η Λιθουανία +5.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...