Προγνωστικά Στοιχήματος: Εκμεταλλεύεται την έδρα η Ρωσία

Ημέρα εθνικών ομάδων και η Κυριακή με τους αγώνες για την προκριματική φάση του Euro 2016 και το Κόπα Αμέρικα να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο κουπόνι. Σήμερα, παράλληλα, διεξάγεται και το τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.
Στηρίζουμε Ρωσία
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τα προκριματικά του Euro και τον αγώνα Ρωσία – Αυστρία, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.06, με τις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων να δίνουν φαβορί τη Ρωσία. Εμφατική νίκη-ανατροπή στο φιλικό με τη Λευκορωσία για τη Ρωσία με 4-2 πριν από λίγες ημέρες και τώρα ακολουθούν δύο σερί εντός έδρας «τελικοί», ο σημερινός και το Σεπτέμβριο, με Αυστρία και Σουηδία αντίστοιχα, με την «κόκκινη αρκούδα» να θέλει να κάνει το απόλυτο για να αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά. Η Αυστρία, από την πλευρά της έπειτα από πέντε αγωνιστικές όχι μόνο βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου, αλλά και με διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη 2η Σουηδία, αφού μετράει μόλις μία απώλεια! Ασταμάτητη η ομάδα του Κόλερ που οδεύει ολοταχώς προς τα γήπεδα της Γαλλίας, για πρώτη μάλιστα φορά μετά από 12 χρόνια μέσω προκριματικών, καθώς το 2008 ήταν συνδιοργανώτρια. Το έργο της, βέβαια, στη Ρωσία μόνο εύκολο δε θα είναι και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.
Το παλεύει η Βενεζουέλα
Συνεχίζουμε με Κόπα Αμέρικα και το ματς Κολομβία –Βενεζουέλα, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.00. Μια απ’ τις ομάδες που μπαίνουν με πολύ υψηλές φιλοδοξίες στο Κόπα Αμέρικα είναι η Κολομβία. Έπειτα από ένα εξαιρετικό Μουντιάλ, που την έφερε μέχρι τα προημιτελικά (αποκλείστηκε απ’ τη Βραζιλία), η παρέα των Τζέιμς Ροντρίγκες και Φαλκάο θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα και να διεκδικήσει το τρόπαιο, το οποίο έχει κατακτήσει μόλις μια φορά στην ιστορία της (2001). Έφτασε μέχρι τα προημιτελικά το 2011, αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων το 2007. Διαθέτει μια απ’ τις πιο ποιοτικές «φουρνιές» της ιστορίας της και μοιάζει ικανή να «σπάσει» τη μόνιμη δυάδα Αργεντινή-Βραζιλία.
Άτυχη η Βενεζουέλα, κληρώθηκε σε έναν πολύ απαιτητικό όμιλο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να κατορθώσει να μπει «σφήνα» σε Βραζιλία και Κολομβία. Ρεαλιστικός της στόχος είναι η τρίτη θέση, που υπό προϋποθέσεις θα προσφέρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Θα «μονομαχήσει» γι’ αυτήν με το Περού. Προέρχεται απ’ την κορυφαία παρουσία της ιστορίας της στο προηγούμενο Κόπα Αμέρικα, όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά. Συνήθως αποκλείεται απ’ την πρώτη φάση, τις περισσότερες φορές μάλιστα έχοντας πολλά γκολ στην πλάτη της. Σήμερα, βέβαια, περιμένουμε ότι θα παλέψει το ματς με την Κολομβία και θα καταφέρει να μη χάνει, τουλάχιστον, στο ημίχρονο.
Δε χάνει η Φλουμινένσε
Πρόταση προκύπτει και από το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Πρόκειται για το «Χ2» σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρηση Παλμέιρας – Φλουμινένσε. Με τον υπηρεσιακό Αλμπέρτο Βαλεντίμ στον πάγκο θα παραταχθεί σήμερα η Παλμέιρας, μετά τη φυγή του Οσβάλντο Ολιβέιρα. Η παρουσία στη 17η θέση του πίνακα συνιστά επιτακτική την κατάκτηση της νίκης, με την ομάδα να τρέχει σερί 1-3-2 στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Εντός έδρας έφερε ισοπαλίες με Ατλέτικο Μινέιρο (2-2) και Ιντερνασιονάλ (1-1) και ηττήθηκε από την Γκοϊάς (0-1).
Η Φλουμινένσε, από την πλευρά της, πραγματοποιεί σίγουρα διπλή προσπέραση με ενδεχόμενο σημερινό διπλό και βάζει γερές βάσεις για την παρουσία στην προνομιούχο πρώτη τετράδα. Αήττητη η «Φλου» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-2-0), κράτησε και ανέπαφη εστία στα 3/4 ματς. Βέβαια, μόνο το ένα από τα τέσσερα αυτά παιχνίδια ήταν εκτός έδρας. Μακριά από το σπίτι της μετρά μέχρι ουσιαστικά μία ήττα (4-1 από Ατλέτικο Μινέιρο), καθώς το ατυχές 2-3 στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο ήρθε στο «Μαρακανά», το οποίο μοιράζονται οι δύο «αιώνιες».
Πρώτος σκόρερ ο Μαυροκεφαλίδης
Ολοκληρώνουμε με τους τελικούς της Α1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με την επιλογή μας να είναι ένα ειδικό στοίχημα και συγκεκριμένα να αποτελέσει ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.35. Ένα βήμα πριν το 3-0 βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη που πέτυχε στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Τετάρτη επί του Παναθηναϊκού με 69-76 και προηγείται με 2-0 στη σειρά.
Όπως έχουμε ξαναπεί οι συνθήκες που ισχύουν για τον Παναθηναϊκό καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι-οφ είναι οι χειρότερες δυνατές, χωρίς Γκιστ, χωρίς Παππά, χωρίς Μπατίστα και με δύο νέους ξένους, τον Κούπερ και τον Μόργκαν, που δεν έχουν βοηθήσει σχεδόν καθόλου. Μένει λοιπόν να παλεύει μοναχός του ο Μαυροκεφαλίδης και από δίπλα του κάποιες εκλάμψεις του Φώτση. Θα πάμε με μια επιλογή, «κουτσουρεμένη» πια, που είναι το ενδεχόμενο να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που πληρώνει 2.35. Ο Μαυροκεφαλίδης είχε 28 στον δεύτερο αγώνα, 23 στον πρώτο αγώνα ενώ πριν, στα ματς με ΠΑΟΚ, είχε πάλι εξαιρετικές επιδόσεις με 16, 16 και 21 πόντους.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...