Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές από Γερμανία και Τουρκία

Μπαίνουμε σε εβδομάδα ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τα παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ να κυριαρχούν από την Τρίτη και έπειτα. Έως τότε, όμως, θα μας κρατήσει «ζεστούς» στοιχηματικά το κουπόνι της Δευτέρας, το οποίο μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα «πλούσιο», ωστόσο προκύπτουν από αυτό κάποιες επιλογές, μία από τη Γερμανία και μία από την Τουρκία.
Κερδίζει η Φορτούνα
Αρχίζουμε τις σημερινές μας προβλέψεις στοιχήματος από τη Β’ Γερμανίας και τον αγώνα Φορτούνα Ντίσελντορφ – Γκρόιτερ Φιρτ, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.11. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, η μία βέβαια στο Καϊζερσλάουτερν και η άλλη με τη -μέχρι χθες- αήττητη Ίνγκολσταντ- για το συγκρότημα του Όλιβερ Ρεκ, που έφυγε με σπουδαίο διπλό από τη Βαυαρία και το ματς με τη Μόναχο 1860. Εξαιρετικό αμυντικά παιχνίδι από τη Φορτούνα, το γρήγορο γκολ που πέτυχε της έφτανε για να πάρει το έκτο φετινό της τρίποντο και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις. Μετά μάλιστα και τα χθεσινά αποτελέσματα, έχει την ευκαιρία σήμερα να βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της Τσβάιτε Λίγκα, μετρώντας άλλωστε μόλις μία ήττα μετά από 13 αγωνιστικές. Νέο “χαστούκι” για την Γκρόιτερ Φιρτ, από την άλλη, που σε δεύτερο διαδοχικό ματς μπροστά στο κοινό της δέχτηκε ταπεινωτική ήττα. Μετά την πεντάρα από τη ΦΣΒ, γνώρισε άλλη μία συντριβή, αυτή τη φορά με 3-0 από την Καρλσρούη. Τραγική εμφάνιση από τη Γκρόιτερ, που έγινε… έρμαιο στις ορέξεις της αντιπάλους της και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές με μόλις μία νίκη.
«Φενέρ» με κάλυψη
Δεύτερη και τελευταία επιλογή, το «2 DNB» σε απόδοση 1.81 στην αναμέτρηση Μπούρσασπορ – Φενερμπαχτσέ για το πρωτάθλημα της Τουρκίας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών «τρέχει» η Μπούρσασπορ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας. Μετά την ήττα που υπέστη από τη Μερσίν Ιντμάν Γιουρντού με 2-1 εκτός έδρας, το συγκρότημα του Σενόλ Γκούνες πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης επί των Μπαλικερσίρσπορ (5-0 εκτός έδρας) και Σίβασπορ (3-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από έναν με τις Εσκισεχίρσπορ (2-2 εντός έδρας) και Ερσίγιεσπορ (1-1 εκτός έδρας). Από την άλλη, την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχει απόψε η Φενερμπαχτσέ, αν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα της Μπούρσασπορ. Το συγκρότημα του Ισμαήλ Καρτάλ μετράει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Τουρκίας κόντρα στις Κόνιασπορ (2-1 εντός έδρας), Γκεντσλερμπιρλίγκι (2-1 εντός έδρας), Μπεσίκτας (2-0 εκτός έδρας) και Ρίζεσπορ (2-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης με αντίπαλο τη Γαλατασαράι (2-1 εκτός).
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...