Προγνωστικά Στοιχήματος: Ημέρα Κυπέλλου, σούπερ ντέρμπι στη Μαδρίτη

Το Κύπελλο Ελλάδας προσφέρει αρκετές επιλογές για έξυπνες προτάσεις στο σημερινό μενού, αν και στο κουπόνι στοιχήματος περιλαμβάνεται μόνο ένα ματς. Κανονικά συνεχίζεται και η φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, με προεξάρχον το ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ. Από την υπόλοιπη σημερινή αγωνιστική δράση μας δίνει μία ωραία «πάσα» η Χιλή. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά από το Betarades.gr.
«Όρθιος» ο Απόλλων Σμύρνης στη Βέροια
Το δυνατό μας σημείο έρχεται από την αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στη Βέροια και την Απόλλωνα Σμύρνης, που βρίσκεται εκτός κουπονιού (Δείτε αναλυτικά τη Βαθμολογία Κυπέλλου Ελλάδας). Η επιλογή μας είναι το Χ2 του Απόλλωνα Σμύρνης σε απόδοση 2.37. Ευκαιρία παρουσιάζεται για τη Βέροια σήμερα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έτσι ώστε να κάνει μια καλή εμφάνιση και να βρει ξανά τη χαμένη ηρεμία της. Οι γηπεδούχοι προέρχονται απ’ την εντός έδρας «βαριά» ήττα απ’ τον Παναιτωλικό με 3-1, ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, που ήρθε έπειτα από μια τραγική εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τη «βασίλισσα» στην έδρα της σε όλε τις διοργανώσεις, την έφερε πλέον εκτός της πεντάδας της βαθμολογίας. Για δύο αποτελέσματα παίζει σήμερα ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στη Βέροια στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Οι φιλοξενούμενοι αρκούνται και στην ισοπαλία για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, δεν αποκλείεται όμως να συμβεί αυτό ακόμη και αν χάσουν. Αρκεί να σκοράρουν όσα γκολ θα σκοράρει παράλληλα ο Εργοτέλης στο ματς με την Ερμιονίδα.
Προβάδισμα η Ατλέτικο κόντρα στην «αιώνια»
Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ, όπου πηγαίνουμε με τον «1 DNB» της Ατλέτικο σε απόδοση 2.50 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στο στρατόπεδο της Ατλέτικο όλοι κινούνται στους ρυθμούς του Φερνάντο Τόρες, με τον «Ελ Νίνιο» να επιστρέφει στο «σπίτι» του ως δανεικός από τη Μίλαν για τον επόμενο 1,5 χρόνο και να τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής από 40.000 φίλους της Ατλέτικο στην επίσημη παρουσίασή του. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από το ζευγάρι νικών επί των Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-4) και Λεβάντε (3-1), που τους διατηρούν στο -1 από τη σημερινή τους αντίπαλο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν (ένα ματς λιγότερο η Ρεάλ). Στο 11-2-1 το εντός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά της, θα επιχειρήσει σήμερα να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, έχοντας στο νου και τη ρεβάνς του «Μπερναμπέου». Το εκπληκτικό νικηφόρο σερί των 22 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις έλαβε τέλος την Κυριακή, με την εκτός έδρας ήττα από τη Βαλένθια. Οι «μερένγκες» συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όντας στο +1 από τις Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο και έχοντας ένα ματς λιγότερο. Υπενθυμίζεται ότι η Ατλέτικο μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε ματς κόντρα στη «βασίλισσα» (στην παράταση, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ).
Πολλά γκολ στο «Νησί των Φαιάκων»
Επιστρέφουμε εντός των συνόρων, καθώς το τρίτο μας σημείο αφορά το Over 2,5 στην αναμέτρηση Κυπέλλου ανάμεσα στην Κέρκυρα και τον ΠΑΟΚ (απόδοση 2.05). Σπουδαία ευκαιρία παρουσιάζεται σήμερα για την Κέρκυρα, που κρατά την τύχη της στα χέρια της. Οι Φαίακες μπορούν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση ακόμη και σε περίπτωση ισοπαλίας με τον ΠΑΟΚ, αρκεί παράλληλα να μην κερδίσει ο Απόλλων Καλαμαριάς τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣ Γιάννινα, η Κέρκυρα χρειάζεται νίκη με τον ΠΑΟΚ, αφού θα ισοβαθμήσει με τους Ηπειρώτες στους 4 πόντους και θα μείνει εκτός συνέχειας. Με νίκη είναι προφανές ότι η Κέρκυρα προκρίνεται. Από μια φοβερή εμφάνιση προέρχονται οι νησιώτες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο «πάτησαν».
Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη πλευρά, έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή, καθώς τίποτα δεν εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τα δικά του πόδια. Ο δικέφαλος μετράει μόλις έναν πόντο έπειτα από δύο ματς, είναι τελευταίος στη βαθμολογία, σήμερα χρειάζεται μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα μένει εκτός συνέχειας, κάτι που θα αποτελέσει αποτυχία. Δύο είναι τα ενδεχόμενα σενάρια πρόκρισης για τους ασπρόμαυρους. Θέλουν νίκη στην Κέρκυρα και παράλληλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σε περίπτωση ήττας του ΠΑΣ Γιάννινα και νίκης του ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμήσουν στη δεύτερη θέση και θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση συνολικά στον όμιλο. Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ, σε δεύτερο πλάνο, ίσως να αναζητά και πολλά γκολ σήμερα, ανάλογα με τα νέα που θα έρχονται απ’ τα Γιάννινα. Με πλήρη αποστολή ταξίδεψε στην Κέρκυρα ο δικέφαλος, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Αναστασιάδης δε θα κάνει αλλαγές στο σχήμα που κέρδισε τον Πανιώνιο. Στην αποστολή βρίσκονται και οι Μακ (ΜΕ 15/7), Παπαγιαννόπουλος (νεοαποκτηθείς στόπερ).
Με το Over 2,5 στο «Σαν Κάρλος»
Ολοκληρώνουμε τις ποδοσφαιρικές προτάσεις μας με άρωμα Λατινικής Αμερικής και πιο συγκεκριμένα το Over 2,5 στο παιχνίδι της Μπαρνετσέα με τους Σαντιάγκο Γουόντερερς στο πρωτάθλημα Χιλής (απόδοση 2.18). Παρά τις χαμηλές προσδοκίες, η Μπαρνετσέα έκανε αξιοπρεπή πορεία στο Απερτούρα. Τερμάτισε στην 10η θέση, αποτέλεσε δύσκολο αντίπαλο, στο πέρασμα του χρόνου έδειχνε να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο, ενώ προσαρμοζόταν σε μεγαλύτερο βαθμό στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Βρίσκεται πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού στην ειδική βαθμολογία, το ρόστερ όμως είναι μικρό και παραμένει αμφίβολο αν θα καταφέρει να αντέξει και στο Κλαουσούρα. Στα πλέι οφ της περσινής Απερτούρα η Σαντιάγκο Γουόντερερς διέλυσε τη θετική εικόνα που είχε δημιουργήσει στην κανονική διάρκεια, αφού παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων, εμφανώς «σκασμένη» απ’ την υπερπροσπάθεια που είχε κάνει στην κανονική περίοδο. Προκρίθηκε με τα χίλια ζόρια στον τελικό, εκεί όμως διασύρθηκε απ’ την Παλεστίνο με συνολικό σκορ 2-9. Κοινώς ολοκλήρωσε τα πλέι οφ με τρεις σερί ήττες, που όλες συνοδεύτηκαν από Over 2,5.
Μένει κοντά ο ΠΑΟΚ
Στις μπασκετικές μας προτάσεις ξεχωρίζει το Χάντικαπ +7.5 του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λιμόζ για τους «32» του Eurocup, σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον πολύ δύσκολο όμιλο J με τις Κίμκι και Καντού επίσης. Οι αγωνιστικές είναι μόνο έξι οπότε κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Με δεδομένο ότι η Κίμκι θα περάσει 100% από τον όμιλο, μία θέση μένει ελεύθερη για ΠΑΟΚ, Λιμόζ και Καντού. Μεγάλο ντέρμπι λοιπόν απόψε και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη. Αν η νίκη δεν έρθει τότε θα προσπαθήσουν για μια καλή διαφορά ήττας σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Ο ΠΑΟΚ με το 71-64 επί του Παναθηναϊκού απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Η Λιμόζ είχε ξεκούραση το Σαββατοκύριακο λόγω του All-Star Game στο οποίο αγωνίστηκαν τρεις αθλητές της (Μπουνγκού-Κολό, Μόερμαν, Βέστερμαν και Σμιθ). Αναμένεται κλειστό παιχνίδι, δύσκολο για κάποια ομάδα να ξεφύγει στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μείνει κοντά και να επαληθεύσει το ΠΑΟΚ +7.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι στοιχήματος και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...