Προγνωστικά Στοιχήματος: Ημέρα γηπεδούχων στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακόμη δύο μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρόμα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ίδια ώρα που η πρωτάρα Γάνδη φιλοξενεί τη Βόλφσμπουργκ. Γεμάτο πρόγραμμα υπάρχει και στην Α1 μπάσκετ της Ελλάδας, όπου επίσης θα ενδιαφερθούμε στοιχηματικά. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προσφορές όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών, μια εκ των οποίων είναι η Betshop.
Προστατεύει την έδρα της η Ρόμα
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το μεγάλο ματς της ημέρας, Ρόμα –Ρεάλ Μαδρίτης, όπου θα επιλέξουμε το 1Χ σε απόδοση 2.08. Μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή καλείται να φέρει σε πέρας η Ρόμα, που δεν είναι το φαβορί στο «ζευγάρωμα» με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «τζιαλορόσι» έχουν αλλάξει την εικόνα τους μετά την έλευση του Λουτσιάνο Σπαλέτι στα μέσα Ιανουαρίου, προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Serie A και δείχνουν ότι έχουν βρει την ταυτότητα τους, ωστόσο τα τελευταία χρόνια πάντα παρουσιάζονταν κατώτεροι των περιστάσεων σε τόσο μεγάλα ματς, όπου μάλιστα δεν απέφυγαν κάποιους ιστορικούς διασυρμούς (Μπάγερν, Μπαρτσελόνα). Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι το κλίμα στους Ρωμαίους είναι πολύ καλό μετά τις σερί επιτυχίες και άπαντες περίμεναν πως και πως τις κόντρες με τη Ρεάλ. Στον αντίποδα, η ομάδα της Μαδρίτης είναι το φαβορί για την πρόκριση, οτιδήποτε διαφορετικό θα αποτελέσει μια πολύ μεγάλη αποτυχία και έκπληξη τεραστίων διαστάσεων. Μπορεί η παράδοση των Μαδριλένων στην Ιταλία να είναι κάκιστη (κέρδισαν τελευταία φορά τη σεζόν 1987-1988), εντούτοις τόσο η φόρμα τους, όσο και η ποιότητα τους δε μας επιτρέπουν να περιμένουμε κάτι άλλο εκτός απ’ την πρόκριση τους. Σε καλή κατάσταση οι Ισπανοί, προέρχονται από τρεις σερί νίκες κόντρα σε Εσπανιόλ (6-0), Γρανάδα (1-2) και Αθλέτικ Κλαμπ (4-2), συνάντησαν προβλήματα μόνο στο εκτός έδρας ματς με τη Γρανάδα, όπου κέρδισαν με γκολ στο 85’. Ποντάρουμε στο καλό μομέντουμ της Ρόμα κα την κακή παράδοση της Ρεάλ στην Ιταλία και πάμε με το 1Χ.
Μπορεί τον «Άσσο» η Γάνδη
Συνεχίζουμε με το άλλο ματς της ημέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, Γάνδη – Βόλφσμπουργκ, όπου θα επιλέξουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.02 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στην παρθενική της εμφάνιση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ η Γάνδη κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα της πρόκρισης για τη φάση των «16», καταφέρνοντας να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου. Το συγκρότημα του Βανχάζεμπρουκ συγκέντρωσε συνολικά δέκα βαθμούς (τρεις νίκες, μία ισοπαλία, δύο ήττες/ 8-7 τα γκολ), πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τέσσερις περισσότερους από την τρίτη Βαλένθια. Αξίζει να σημειώσουμε πως η βελγική ομάδα προέρχεται από τρεις σερί νίκες στη διοργάνωση. Απ’ την άλλη, την πρώτη θέση του 2ου ομίλου κατάφερε να κατακτήσει η Βόλφσμπουργκ, αφήνοντας δεύτερη την Αϊντχόφεν και εκτός συνέχειας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Χέκινγκ κατάφερε να συγκεντρώσει 12 βαθμούς (τέσσερις νίκες, δύο ήττες/ 9-6 τα γκολ), δύο περισσότερους από τους Ολλανδούς και τέσσερις από τους Άγγλους. Στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων, μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση, οι «λύκοι» κατάφεραν να επικρατήσουν εντός έδρας με 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Βέλγοι είναι ισχυροί εντός έδρας, θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν ακόμη μια νίκη.
Με το Over 147.5 στην Κηφισιά
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Κηφισιά – Καβάλα για την ελληνική Α1, όπου επιλογή μας είναι το Over 147.5 πόντοι σε απόδοση 1.91. Η Καβάλα του Στηβ Γιατζόγλου ταξίδεψε στην Αθήνα με ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, την απουσία του πολύτιμου Χρήστου Ταπούτου, οπότε δύσκολα θα καταφέρει να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα, που παίζει το καλύτερό της μπάσκετ μέσα στο 2016. Αντί να ασχοληθούμε με τον «άσσο», επειδή έχει προσφερθεί ψηλά το χάντικαπ, περίπου στους 10 πόντους, θα πάμε με το Over 147.5 που έχει επαληθευθεί στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Κηφισιάς και συγκεκριμένα 87-77 με Κόροιβο, 115-79 με Τρίκαλα, 97-92 με ΠΑΟΚ ενώ το τέταρτο ματς ήταν το 74-70 με το Λαύριο. Η Καβάλα διαθέτει την χειρότερη άμυνα της Α1 με 81 πόντους παθητικό ανά αγώνα και πριν τα χαμηλά σκορ με τον Απόλλωνα (συνηθίζει χαμηλά σκορ) και την εσχάτως άκρως αμυντική ΑΕΚ του Ζντοβτς είχε νικήσει 72-78 στην Αμαλιάδα, είχε νικήσει 90-72 τα Τρίκαλα και είχε ηττηθεί 99-63 από το Λαύριο. Οι 78.5 πόντοι που σκοράρει η Κηφισιά εντός μπορούν να γίνουν πάνω από 80 με αντίπαλο την Καβάλα και να επαληθευθεί ένα εύκολο Over 147.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...