Προγνωστικά Στοιχήματος: Ημέρα φιλοξενουμένων στο Τσάμπιονς Λιγκ


Δεύτερη διαδοχική εβδομάδα δράσης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με δύο πολύ μεγάλα ματς στο σημερινό πρόγραμμα. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι σπουδαίες αναμετρήσεις Γιουβέντους – Μπάγερν και Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα, όπως επίσης και παιχνίδια από χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νόμιμα online casino στην Ελλάδα.

Μπορεί το «διπλό» η Μπάγερν
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση Γιουβέντους – Μπάγερν, όπου θα επιλέξουμε το «Διπλό» σε απόδοση 2.55. Δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο τάιμινγκ για τη Γιουβέντους, που πηγαίνει στις αναμετρήσεις με την Μπάγερν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση της σεζόν. Οι εμφανίσεις των Ιταλών είναι σταθερά καλές απ’ τον Νοέμβριο και έπειτα, δεν είναι τυχαίο ότι ηττήθηκαν μόλις μια φορά στα τελευταία 22 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, βρήκαν τον τρόπο να πάρουν σερί νίκες και να μείνουν «ζωντανοί» σε όλους τους στόχους τους. Απ’ την άλλη, περίεργο κλίμα επικρατεί στην ευρύτερη οικογένεια της Μπάγερν, με πρωταγωνιστή τον Πεπ Γουαρδιόλα. Ο Καταλανός προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν στο φινάλε της σεζόν (συνεχίζει στη Μάντσεστερ Σίτι, αντικαταστάτης του θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι) και φαίνεται ότι η σχέση του με τους οπαδούς έχει πιάσει… πάτο. «Ο Πεπ δεν ήταν ποτέ ένας από εμάς», ανέφερε ένα πανό στον πρόσφατο αγώνα με την Ντάρμστατ, με τον 45χρονο προπονητή να μην παίρνει θέση για τη στάση προς το πρόσωπο του. Μόλις μια ήττα έκανε στη φάση των ομίλων η ομάδα της Βαυαρίας, εκτός έδρας απ’ την Άρσεναλ (2-0), τερμάτισε πρώτη στον όμιλο του Ολυμπιακού, ωστόσο είχε την ατυχία να βρει στο δρόμο της τη χειρότερη δυνατή δεύτερη της κληρωτίδας, τη Γιουβέντους. Θεωρούμε πάντως, ότι η Μπάγερν μπορεί να φύγει νικήτρια απ’ το γήπεδο της Γιουβέντους, όπου έχει κερδίσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Παίρνει προβάδισμα η Μπαρτσελόνα
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα, όπου θα επιλέξουμε το «Διπλό» σε απόδοση 1.83. Την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2010 επιζητά η Άρσεναλ στο ζευγάρι αγώνων με την Μπαρτσελόνα. Οι “κανονιέρηδες” μπαίνουν ως αουτσάιντερ, όμως ευελπιστούν ότι θα κατορθώσουν να αποδειχθούν αξιόμαχοι και να πετύχουν το μικρό “θαύμα”. Στη μοναδική συνάντηση στο παρελθόν με την Μπαρτσελόνα σε “νοκ-άουτ” φάση (προημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2009/2010) η Άρσεναλ αποκλείστηκε, με το 2-2 του Λονδίνου να δίνει τη σκυτάλη στο ατυχές 4-1 του “Καμπ Νου”. Εξαιρετικό σερί «τρέχει» η Άρσεναλ, που μετράει μόλις μία ήττα στα 15 τελευταία εντός έδρας ματς για όλες τις διοργανώσεις (11-3-1). Η Μπαρτσελόνα, από την πλευρά της, έρχεται στο σημερινό ματς ούσα σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Οι κολλητές νίκες επί των Χιχόν (1-3, εξ αναβολής αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής) και Λας Πάλμας (1-2) διεύρυναν το αήττητο σερί της και της εξασφάλισαν “αέρα” οκτώ βαθμών από την Ατλέτικο Μαδρίτης και εννέα βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Παράλληλα, έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι και σήμερα επιζητά το πρώτο “βήμα” για την πρόκριση στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να μείνει ζωντανή στο στόχο της υπεράσπισης του “τρεμπλ”. Αήττητοι στα τελευταία 32 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις οι Καταλανοί (26-6-0), διατηρούν θετική παράδοση στις ευρωπαϊκές κόντρες με την Άρσεναλ.

Κερδίζει η Σέφιλντ Γουένσντεϊ
Περνάμε στην αναμέτρηση της Τσάμπιονσιπ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ – ΚΠΡ, όπου επιλέγουμε τον «Ασσο» σε απόδοση 1.92. Έπρεπε να περάσουν επτά αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, για να επιστρέψει στα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπέρμιγχαμ (2-1 εκτός έδρας) και Μπρέντφορντ (4-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Κάρλος Καρβαχάλ γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Πρέστον το Σάββατο (20/2). Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένουν οι «κουκουβάγιες» στις 13 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν, στις οποίες σημείωσαν εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στον αντίποδα, χωρίς νίκη παραμένει εδώ και δύο αγωνιστικές η ΚΠΡ. Μετά το «τρίποντο» που πανηγύρισε κόντρα στην Ίπσουϊτς (1-0 εντός έδρας) στις 6 Φεβρουαρίου το συγκρότημα του Χάσελμπαϊνκ γνώρισε την ήττα από τη Φούλαμ (3-1 εντός έδρας), ενώ το Σάββατο (20/2) μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπόλτον (1-1 εκτός έδρας). Η Γουένστνεϊ έχει το προβάδισμα

Παίρνει αποτέλεσμα η Γιορκ
Πάμε στη Β’ Αγγλίας, όπου επιλέγουμε το «1Χ»στην αναμέτρηση Γιορκ – Νορθάμπτον σε απόδοση 2.14. Κάτι παραπάνω από δύσκολη αποστολή έχει σήμερα η Γιόρκ κόντρα στην Νορθάμπτον, αν θέλει να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έφυγε την προηγούμενη αγωνιστική με άδεια χέρια από την έδρα της Κέμπριτζ, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1. Κακή εμφάνιση για το συγκρότημα του ΜακΝαμάρα που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Η Γιόρκ έβαλε έτσι τέλος σε ένα νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών, ενώ με δεδομένο πως βρίσκεται μόλις στο -1 από την επικίνδυνη ζώνη, γνωρίζει πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. “Όπλο” της το “Bootham Crescent” στα τελευταία παιχνίδια της, όπου έχει σημειώσει τέσσερις νίκες στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της εκεί. Χωρίς αντίπαλο συνεχίζει η Νορθάμπτον, που έχει μετατρέψει το πρωτάθλημα σε παράσταση για έναν ρόλο. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας επικράτησε με 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική της Γουίκομ, χάρη σε γκολ του Ρόουζ στο 63′ και παραμένει μόνη στην κορυφή και στο +10 από την Πλίμουθ. Ένατη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Γουίλντερ που μετράει συνολικά μόλις μια ήττα στα 18 τελευταία παιχνίδια του. Παρόλα αυτά, θεωρούμε ότι η Γιορκ μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει αποτέλεσμα.

Διπλό με κάλυψη για την Ατλέτικο Νασιονάλ
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις μας απ’ το Κόπα Λιμπερταδόρες και το «2 DNB» της Ατλέτικο Νασιονάλ κόντρα στην Ουρακάν, σε απόδοση 2.10(Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τροχαίο, στο οποίο υπέπεσε κατά την επιστροφή της από την αναμέτρηση με την Καράκας, η Ουρακάν ετοιμάζεται να αγωνιστεί και πάλι. Με την Καράκας αναμετρήθηκαν για την προκριματική φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η ομάδα της Αργεντινής κατάφερε να πάρει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Μαριάνο Γκονζάλεζ στο 75ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με παίκτη λιγότερο από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στον επαναληπτικό, στη Βενεζουέλα, η Καράκας κατάφερε να πάρει σκορ πρόκρισης, πετυχαίνοντας γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και στο 83′, εκμεταλλευόμενη και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε λόγω της αποβολής του Μαριάνο Γκονζάλεζ (61′). Στον αντίποδα, η Ατλέτικο Νασιονάλ πήρε την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του θεσμού, ως πρωταθλήτρια Κλαουσούρα 2015 στην Κολομβία και απόψε ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο της παιχνίδι. Προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μετά από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη Τετάρτη, η ομάδα του Ρεϊνάλδο Ρουέδα φιλοξενήθηκε από την Ντεπόρτες Τολίμα, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0, δεχόμενη και τα δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η ήττα έδωσε τέλος στο σερί των έξι νικηφόρων παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις, τέσσερις στο πρωτάθλημα και δυο στο Σούπερ Καπ Κολομβίας. Απόψε μπορεί να φύγει νικήτρια, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα ααποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...