Προγνωστικά Στοιχήματος: Ημίχρονο με ισοπαλία στα Χανιά, Over για Βαγιεκάνο

Μετρημένες θα είναι οι επιλογές μας σήμερα Δευτέρα (12/01), ημέρα όπου τα παιχνίδια προς στοιχηματισμό δεν είναι σχεδόν ποτέ πολλά. Στο Betarades.gr θα ασχοληθούμε σήμερα με τις αναμετρήσεις Βαγιεκάνο – Κόρδοβα στην Πριμέρα Ντιβισιόν και Χανιά – Παναχαϊκή στο πλαίσιο του νοτίου ομίλου της Φούτμπολ Λιγκ.
Στο Betarades.gr πέρα από τα καθημερινά προγνωστικά και τα previews των αγώνων, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα, το πόσο χρήσιμα μπορούν να φανούν σε κάθε παίκτη τα ηλεκτρονικά «πορτοφόλια», σαν αυτό της Neteller.
Παιχνίδι με γκολ το Βαγιεκάνο-Κόρδοβα
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Πριμέρα Ντιβισιόν και τον αγώνα Βαγιεκάνο – Κόρδοβα, όπου θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.05. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αποδειχθούν αφιλόξενοι, «χτίζοντας» πάνω στο διπλό της περασμένης αγωνιστικής επί της Χετάφε. Μία νίκη, η οποία πήρε (σε επίπεδο πρωταθλήματος) τη σκυτάλη από τρεις σερί ήττες. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος μετρά η Βαγιεκάνο (1-0-4), που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση του πίνακα. Η Κόρδοβα, από την πλευρά της, προέρχεται από τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, με το 2-0 επί της Γρανάδας να αποτελεί ουσιαστικά… εξάποντο, καθώς επιτεύχθηκε κόντρα σε έναν εκ των συνυποψηφίων για υποβιβασμό. Οι φιλοξενούμενοι θα ψάξουν σήμερα το δεύτερο φετινό διπλό τους, μετά το 0-1 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο της 6ης Δεκεμβρίου. Όπως γίνεται κατανοητό, οι δύο νίκες έχουν έρθει στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-1 το σερί), στοιχείο που πιστώνεται στην παρουσία του Μίροσλαβ Τζούκιτς στον πάγκο της ομάδας. Η Κόρδοβα είναι αυτή τη στιγμή 18η με 14 βαθμούς, όμως με ενδεχόμενο διπλό προσπερνά τις Αλμερία και Λεβάντε, «πιάνει» τις Λα Κορούνια και Χετάφε στους 17 και βγαίνει από την επικίνδυνη ζώνη. Στο 1-3-4 το συνολικό εκτός έδρας σερί στο φετινό πρωτάθλημα.
Ισόπαλοι στο ημίχρονο Χανιά και Παναχαϊκή
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Φούτμπολ Λιγκ ανάμεσα σε Χανιά και Παναχαϊκή, όπου επιλογή μας θα είναι το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00. Οι Κρητικοί προέρχονται απ’ τη σπουδαία επιτυχία της πρόκρισης στους «32» του Κυπέλλου, καθώς παρά το γεγονός ότι έχαναν 0-2 στο ημίχρονο απ’ τον Παναθηναϊκό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής, κατόρθωσαν στο φινάλε να πάρουν τη «χρυσή» ισοπαλία. Επισημοποιήθηκε το «διαζύγιο» με τον Σταύρο Παπανδρέου, μια εξέλιξη που ήταν γνωστή το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τα ηνία της ομάδας και σήμερα θα αναλάβει ο Μάρκος Στεφανίδης, το όνομα του Γιάννη Χατζηνικολάου βρίσκεται στο προσκήνιο για να αποτελέσει τον εκλεκτό της διοίκησης για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Στο μεταξύ, η Παναχαϊκή προέρχεται απ’ τον εκτός έδρας διασυρμό με 4-0 απ’ τον Πανιώνιο για το Κύπελλο, αποτέλεσμα που την άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, η Παναχαϊκή προέρχεται από τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, έπειτα από 10 ματς είχε απώλειες πόντων μόνο κόντρα σε ΑΕΚ και Παναιγιάλειο, κέρδισε τα υπόλοιπα 8 παιχνίδια. Βρίσκεται στο -6 απ’ την «ένωση», που κέρδισε χθες, θέλει νίκη σήμερα για να πλησιάσει στους τρεις πόντους.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...