Προγνωστικά Στοιχήματος: Ισχυρό προβάδισμα ο Ατρόμητος, στήριγμα η Πόντε Πρέτα

Σαββατοκύριακο με τις ομάδες της Σούπερλιγκ και πάλι στα γήπεδα έχουμε μπροστά μας. Η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, με το μεγάλο ντέρμπι, όμως, να απουσιάζει. Ούτως ή άλλως, βέβαια, το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας, το τελευταίο του Νοεμβρίου, είναι «γεμάτο» με τη δράση σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τις στοιχηματικές επιλογές που προκύπτουν να είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και να ενημερωθείτε για τη βαθμολογία Γερμανίας, Ιταλίας, Αγγλίας, αλλά και όλων των υπόλοιπων πρωταθλημάτων
.
Με χάντικαπ ο Ατρόμητος
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Σούπερλιγκ και το παιχνίδι Ατρόμητος – Σκόντα Ξάνθη, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ του Ατρομήτου σε απόδοση 2.10 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Ατρομήτου με 2 γκολ διαφορά και πάνω, αν ο Ατρόμητος κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Τη στιγμή που ο Ατρόμητος έδειχνε να βρίσκει το ρυθμό του, σκόραρε για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα πάνω από 1 γκολ και έκανε ομολογουμένως την κορυφαία εμφάνιση σε όλες τις διοργανώσεις, ήρθε η διακοπή. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι διήρκησε 20 μέρες, με τους Περιστεριώτες σήμερα να καλούνται να βρουν ξανά μια τόσο «γεμάτη» παρουσία όσο αυτή που έκαναν στις 10 Νοεμβρίου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, του οποίου επικράτησαν 4-3 (δείτε εδώ τη βαθμολογία Superleague και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για το ελληνικό πρωτάθλημα). Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του Σα Πίντο, σκόραρε τρεις φορές, με τον Ναπολεόνι να σπάει τη φετινή «κατάρα» και να σημειώνει τα πρώτα του γκολ. Ασταμάτητος ο Ιταλός, βρήκε δίχτυα και στο δεύτερο μέρος, αναδείχτηκε MVP της αγωνιστικής με το χατ-τρικ που πέτυχε. «Μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, θα δουλέψουμε σε αυτό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα μας αναπτερώσει την ψυχολογία, επεσήμανε ο Πορτογάλος κόουτς.
Από την άλλη, στην ομάδα της Θράκης υπήρχε ένταση και αμφισβήτηση γύρω απ’ τα αποδυτήρια, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι είχαν προκύψει φήμες ακόμη και για απομάκρυνση του Ράζβαν Λουτσέσκου. Η δίκαιη νίκη επί του ΟΦΗ, όμως, άφησε πίσω την κάκιστη εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό και την ήττα με 5-2 και ηρέμησε τη διοίκηση, που ασχολήθηκε κυρίως με τα θέματα της λίγκας κατά τη διάρκεια της διακοπής.
«Τρίποντο» η Πόντε Πρέτα
Περνάμε στη Β’ Βραζιλίας, πρωτάθλημα από το οποίο προκύπτει ένα από τα πλέον δυνατά σημεία της ημέρας που είναι το «διπλό» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Ναούτικο – Πόντε Πρέτα. Τραγικές καταστάσεις βίωσε η Ναούτικο την περασμένη εβδομάδα. Μετά την εκτός έδρας ήττα απ’ την Αμέρικα Νατάλ την Παρασκευή οι παίκτες των γηπεδούχων αρνήθηκαν να κάνουν προπόνηση τις επόμενες ημέρες εξαιτίας των οφειλών της διοίκησης. Οι επιτελείς της ομάδας προσπάθησαν διορθώσουν την κατάσταση με κάποιες πληρωμές, ωστόσο καθότι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την εξόφληση των χρεών, οι ποδοσφαιριστές επέμεναν στην αποχή. Απ’ την Παρασκευή μέχρι και σήμερα η Ναούτικο δεν έκανε ούτε μια προπόνηση, είναι αμφίβολο ακόμη και αν θα υπάρξουν παίκτες για να «κατεβάσει» ομάδα σήμερα στο γήπεδο! Στο μεταξύ, επιβεβαιώθηκε η αποχώρηση του κόουτς Ντάντο Καλβακάντι, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στη Σεαρά. Αδιάφορη βαθμολογικά η Ναούτικο εδώ και αρκετές αγωνιστικές.
Από την άλλη πλευρά, ό,τι μπορεί κάνει η Πόντε Πρέτα για να… μην πάρει το πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη όπου πήραν μόλις μια ισοπαλία και ηττήθηκαν δύο φορές. Την περασμένη αγωνιστική έχασαν εντός έδρας 1-0 απ’ την πεισμωμένη Αμέρικα Μινέιρο, ωστόσο εξαιτίας της γκέλας και την Τζόινβιλ, η διαφορά απ’ την κορυφή παρέμεινε σε χαμηλά επίπεδα. Στο -2 η Πόντε Πρέτα, αν θέλει να κατακτήσει τον τίτλο σήμερα οφείλει να κερδίσει τη Ναούτικο και παράλληλα περιμένει ήττα της Τζόινβιλ απ’ την Οέστε.
Δε χάνει η Χέρακλες
Επανερχόμαστε επί ευρωπαϊκού εδάφους. Συγκεκριμένα στην Ολλανδία και το παιχνίδι Χέρενφεν – Χέρακλες, με την επιλογή μας να είναι το «Χ2» σε απόδοση 2.30. Η Χέρενφεν, ήταν κακή στην έδρα του Αγιαξ την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι έφτασε το έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και απομακρύνθηκε από τις πρώτες θέσεις. Παράλληλα, προέκυψε σοβαρό πρόβλημα με τον τραυματισμό του βασικού κεντρικού αμυντικού, Μπάους, ο οποίος θα μείνει για πολύ καιρό εκτός, Φαν ντερ Μπεργκ και Σλαχφέιρ δεν υπολογίζονται για σήμερα, καθώς έχουν να εκτίσουν την αγωνιστική της τιμωρίας τους. Στον αντίποδα, η Χέρακλες, Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της μετράει μόλις μία ήττα και αυτή είναι από την Αϊντχόφεν. Την προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις θετικές εμφανίσεις και από αποτελέσματα, αφού έκαμψε την αντίσταση της Ντεν Χάαγκ, εντός έδρας και προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και γενικότερα από τη μάχη της παραμονής. «Δεν ξέρω αν έχουμε βρει τη φόρμα μας, αλλά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ότι πριν. Είναι πολύ δύσκολο το ματς με την Χέρενφεν, είναι μια ομάδα που έχει τον τίτλο του φαβορί, αλλά έχουμε και εμείς τις δικές μας αρετές που θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στο γήπεδο» είπε ο προπονητής, Τζον Στέγκεμαν.
Με κάλυψη η Μπιλμπάο
Επόμενη επιλογή, το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στο ματς Χετάφε – Μπιλμπάο για την Α’ Ισπανίας. Η Χετάφε προέρχεται από τις γκέλες κόντρα σε Έλτσε (0-0 εντός) και Βιγιαρεάλ (2-1 εκτός), ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι ηττήθηκε σε αμφότερα τα περσινά ματς από τους Βάσκους. Από την άλλη πλευρά, η τελευταία εβδομάδα κύλησε ιδανικά για την Μπιλμπάο. Αρχικά πανηγύρισε την περασμένη Παρασκευή (21/11) την εντός έδρας νίκη επί της Εσπανιόλ, για να ακολουθήσει το ευρωπαϊκό διπλό επί της Σαχτάρ. Για να γυρίσουμε στα του πρωταθλήματος, το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αήττητο στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (3-2-0), έχοντας απομακρυνθεί σαφώς από την επικίνδυνη ζώνη, δείχνει ότι έχει ξαναβρεί τον εαυτό του και μπορεί σήμερα να πάρει το «τρίποντο».
Κερδίζει η Βαρέζε
Ολοκληρώνουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τη Β΄ Ιταλίας και τον «άσσο» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Βαρέζε – Βιτσέντζα. Μία νίκη έχει σημειώσει στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Serie B η Βαρέζε, αυτή κόντρα στη Μόντενα με 2-1 στην έδρα της. Στις υπόλοιπες το συγκρότημα του Στέφανο Μπετινέλι είχε τρεις ισοπαλίας, καθώς μοιράστηκε από ένα βαθμό κόντρα στις Φροζινόνε (1-1 εκτός έδρας), Περούτζια (1-1 εντός έδρας) και Αβελίνο (0-0 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από την Κατάνια (2-1 εκτός έδρας) και το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό για αυτή, καθώς αναζητά το «τρόποντο». Μετά τις τρεις σερί ήττες που υπέστη από τις Κατάνια (3-1 εκτός έδρας), Μόντενα (2-0 εντός έδρας) και Κάρπι (1-0 εκτός έδρας) η Βιτσέντζα, από την πλευρά της, έδειξε πως βρίσκει και πάλι τα πατήματά της. Μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα στις Προ Βερτσέλι (2-1 εντός έδρας) και Αβελίνο (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Πασκουάλε Μαρίνο μοιράστηκε από ένα βαθμό με αντίπαλο την Τσιταντέλα (1-1 εντός έδρας), ωστόσο σήμερα θεωρούμε ότι το αήττητο σερί της θα λάβει τέλος.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...