Προγνωστικά Στοιχήματος: «Καθαρίζει» η Γιουβέντους, Over στο Μπορντό



Παρασκευή σήμερα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα παιχνίδια από το κουπόνι του πάμε στοίχημα. Τα δύο είναι από τη Γαλλία, από Α’ και Β’ κατηγορία, ενώ η τετράδα συμπληρώνεται με αγώνες από Ιταλία και Ολλανδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Goalbet, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Συνεχίζει απτόητη η «Γιούβε»
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ιταλία και την αναμέτρηση Μπολόνια – Γιουβέντους, στην οποία θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ της «μεγάλης κυρίας» σε απόδοση 2.20 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Γιουβέντους με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Γιουβέντους κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα.). Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε την προηγούμενη βδομάδα η Μπολόνια. Πιο συγκεκριμένα μετά την ήττα που γνώρισε από τη Φροζινόνε (1-0 εκτός έδρας), και το ισόπαλο αποτέλεσμα με αντίπαλο τη Φιορεντίνα (1-1 εντός έδρας), το συγκρότημα του Ντοναντόνι κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Ουντινέζε, επικρατώντας με 1-0. Από την άλλη πλευρά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Γιουβέντους, μετά και τη σπουδαία νίκη της στο Τορίνο επί της Νάπολι με 1-0 στο ντέρμπι κορυφής την προηγούμενη βδομάδα. Αυτή ήταν η 15η σερί νίκη για το συγκρότημα του Αλέγκρι στη Serie A, δείχνοντας πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Περιμένουμε ότι και σήμερα η Γιουβέντους θα κερδίσει, καλύπτοντας και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Με τα γκολ στη Ligue 1
Συνεχίζουμε με Α’ Γαλλίας και το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.20 στον αγώνα Μπορντό – Νις. Ντέρμπι με φόντο την τετράδα διεξάγεται απόψε στο Μπορντό, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νις. Στην 9η θέση οι Γιρονδίνοι, απέχουν μόλις τέσσερις πόντους απ’ την 4η σημερινή τους αντίπαλο, είναι προφανές ότι με νίκη μπαίνουν πολύ «δυνατά» στο παιχνίδι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Εκτός της βαθμολογικής σημασίας της αναμέτρησης, στο μυαλό των γηπεδούχων υπάρχει σίγουρα και το πολύ «βαρύ» 6-1 του πρώτου γύρου, μια ήττα που δεν ξεχνιέται εύκολα. Θέλει εκδίκηση η Μπορντό, το είπε ξεκάθαρα και ο Βίλι Σανιόλ: «Κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό το ματς. Σίγουρα θέλουμε τη ρεβάνς». Στον αντίποδα, παρουσιάζει φοβερή αστάθεια απ’ τον Νοέμβριο και έπειτα η Νις, δεν είναι τυχαίο ότι μετράει ρεκόρ 6-5-6 στις τελευταίες 17 αγωνιστικές, μόλις μια φορά έκανε δύο σερί ίδια αποτελέσματα (δύο διαδοχικές νίκες στα τέλη Νοέμβρη), ενώ μετράει μόλις δύο ήττες στις τελευταίες 9 αγωνιστικές (4-3-2). Θεωρούμε ότι θα διεξαχθεί ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι απόψε ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το Over.

Δε χάνει η Βαλενσιέν
Περνάμε στη Β’ Γαλλίας και το «Χ2» σε απόδοση 2.30στην αναμέτρηση Τουρ – Βαλενσιέν. Θα μπορούσε να φύγει νικήτρια απ’ την έδρα της Κρετέιγ η Τουρ την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο με βάση την εμφάνιση του δευτέρου μέρους, το τελικό 2-2 κρίθηκε ικανοποιητικό. Ήταν η δεύτερη ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές για την Τουρ (1-2-2) που βρίσκεται στην 10η θέση με 33 πόντους, στο +9 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Μόλις μια φορά κέρδισε στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς (1-3-1), προέρχεται από την ήττα 0-1 απ’ τη Λανς. Από την άλλη πλευρά, μία απ’ τις πιο σπουδαίες νίκες της σεζόν πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα η Βαλενσιέν, που πέρασε με 0-1 απ’ την έδρα της Λανς. Ήταν «τρίποντο» παραμονής, αφού έφερε τους φιλοξενούμενους στους 29 πόντους και τους απομάκρυνε στο +5 απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, διαφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν και να αυξήσουν έτσι ώστε να «καθαρίσουν» με τη σωτηρία γρήγορα. Πιστεύουμε, λοιπόν, ότι η Βαλενσιέν θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και σήμερα!

Προβάδισμα η ΦΚ Αϊντχόφεν
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με το με το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα της Β’ Ολλανδίας, Ντεν Μπος – ΦΚ Αϊντχόφεν (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από το κακό στο χειρότερο βαδίζει η Ντεν Μπος, που πλέον έχει φτάσει τα οκτώ ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό της να αποτελείται πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η ΦΚ Αϊντχόφεν, από την πλευρά της, συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία το τελευταίο διάστημα. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, είναι αήττητη εδώ και πέντε ματς (4-1-0) και θεωρούμε ότι έχει τα φόντα να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Ντεν Μπος.


Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...