Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Εϊμπάρ, μεγάλο σκορ στη Μόσχα

Περιορισμένες οι επιλογές στο κουπόνι της Πέμπτης, ωστόσο προκύπτουν τρεις συνολικά προτάσεις. Οι δύο από αυτές προέρχονται από την Euroleague, ενώ η τριάδα συμπληρώνεται με έναν αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν αναλυτικότατο οδηγό για τις εταιρίες στοιχήματος που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα!
Προβάδισμα η Εϊμπάρ
Ξεκινάμε από το Κύπελλο Ισπανίας και την αναμέτρηση Εϊμπάρ – Λας Πάλμας, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 1.91. Η Εϊμπάρ πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Μπέτις και τη διέσυρε με 4-0 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη, ενώ βρίσκεται πλέον μόλις στο -1 από την πρώτη εξάδα. Σε καλή κατάσταση το συγκρότημα του Μεντιλιμπάρ, που μετράει μόλις μια ήττα στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις του σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Λας Πάλμας πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Σαν Μαμές» (2-2). Το συγκρότημα του Σετιέν παραμένει ωστόσο, στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και μόλις στο +2 από την ζώνη του υποβιβασμού. Συμπερασματικά, θεωρούμε ότι η Εϊμπάρ έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση και θα τη στηρίξουμε.
Over στο ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ
Περνάμε στην Euroleague και τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης, με την επιλογή μας να είναι το Over 166.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Το σπουδαιότερο ματς της δεύτερης αγωνιστικής του ΤΟΡ-16 θα διεξαχθεί απόψε στη Μόσχα. Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ αναμετρώνται σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τον όμιλο F. Από οριακή ήττα προέρχεται η ΤΣΣΚΑ, από οριακή νίκη προέρχεται η Ρεάλ. Ο όμιλος F είναι τόσο δύσκολος, με τόσες καλές ομάδες ικανές να προκριθούν, που κάθε στραβοπάτημα εντός έδρας μπορεί να σημαίνει αποκλεισμό. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η ΤΣΣΚΑ που βρίσκει απέναντί της τη Ρεάλ σε μέτρια κατάσταση, χωρίς τους Γιουλ και Ρούντι. Βέβαια με χάντικαπ της τάξεως των 8 πόντων σε τέτοιο ζεύγος δεν ασχολούμαστε. Θα πάμε με το Over 166.5 που ναι μεν είναι μεγάλο όριο αλλά για το ζεύγος αυτό το όριο μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ μικρό. Η ΤΣΣΚΑ σκοράρει μέχρι σήμερα 91 πόντους στην Euroleague και 94 στην VTB ενώ η Ρεάλ σκοράρει 85 στην Euroleague και 90 στην ACB. Επιλογή λοιπόν το Over 166.5.
Καλή εκτός έδρας η Τσεντεβίτα
Δεύτερη πρόταση από την Euroleague, και τελευταία για σήμερα, το χάντικαπ +5 πόντων της Τσεντεβίταστην εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στην Νταρουσάφακα, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.90. Νταρουσάφακα και Τσεντεβίτα μπήκαν με ήττες στις υποχρεώσεις τους στο ΤΟΡ-16, από Μάλαγα και Κουμπάν αντίστοιχα. Οι δύο ήττες ήταν απόλυτα φυσιολογικές και καλύτερη παρουσία είχε η Νταρουσάφακα που επί 30 λεπτά ήταν καλύτερη από τη Μάλαγα. Για να επιβιώσει η «πρωτάρα» Νταρουσάφακα στον όμιλο Ε και να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση, πρέπει να κάνει καλές εμφανίσεις στην έδρα της. Η Τσεντεβίτα ήδη ηττήθηκε μία φορά στην έδρα της αλλά στον πρώτο γύρο οι τρεις από τις τέσσερις νίκες που της έδωσαν την πρόκριση έγιναν εκτός έδρας, στην Πόλη επί της Εφές, στο Μιλάνο επί της Αρμάνι και στο Λιμόζ επί της πρωταθλήτριας Γαλλίας. Την προηγούμενη Δευτέρα έκανε άλλη μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα. Ο αργός ρυθμός της Νταρουσάφακα που δεν της επιτρέπει να κάνει διαφορές και η πολύ καλή παρουσία της Τσεντεβίτα στα εκτός έδρας παιχνίδια μας ωθούν στην επιλογή Τσεντεβίτα +5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...