Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Λεβάντε, «διπλό» για Φράιμπουργκ


Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο δευτεριάτικο ποδοσφαιρικό κουπόνι, ωστόσο υπάρχει δράση σε αρκετά πρωταθλήματα. Οι επιλογές μας προκύπτουν από Γερμανία και Ισπανία, όπου θα παίξουμε με «καθαρά»σημεία. Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Betshop, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.
Άσσος για Λεβάντε
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λεβάντε – Σπόρτινγκ Χιχόν, όπου επιλέγουμε τον «άσσο» σε απόδοση 2.14. Η ουραγός Λεβάντε φιλοξενεί την προτελευταία Χιχόν, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -5 από τη γραμμή σωτηρίας και τους φιλοξενούμενους στο -2. Για τη Λεβάντε η εκτός έδρας ήττα πριν τη διακοπή από τη Λα Κορούνια ήταν η πρώτη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, παίρνοντας τη σκυτάλη από την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ (1-1) και την εντός έδρας νίκη επί της Βαλένθια (1-0). Στο 1-1-3 το σερί στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, όμως ταυτόχρονα έχουν συνδυαστεί με νίκες τα 4/6 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Η Χιχόν, από την πλευρά της, έρχεται στο σημερινό ματς με πολλές απουσίες στα μετόπισθεν, αλλά και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης Το τρίποντο επί των «ροχιμπλάνκος» έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων κολλητών ηττών, όντας παράλληλα το παρθενικό στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (1-3-5). Σαφής η αποδυνάμωση για τη Σπόρτινγκ όταν απομακρύνεται από το «Μολινόν» ενδεικτικό το σερί 1-1-9 στις τελευταίες 11 εξόδους πρωταθλήματος. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Μπορεί το «διπλό» η Φράιμπουργκ
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Γκρότερ Φιρτ – Φράιμπουργκ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των φιλοξενουμένων σε απόδοση 2.30. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει η Γκρόιτερ Φιρτ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Πιο συγκεκριμένα, μετά την ήττα που γνώρισε από τη Νυρεμβέργη (2-1 εκτός έδρας) στις 26 Φεβρουαρίου, το συγκρότημα του Ρούθενμπεκ επικράτησε των Ουνιόν Βερολίνου (2-0 εντός έδρας) και Μπραουνσβάιγκ (3-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Πάντερμπορν (1-1 εκτός έδρας) και Μπόχουμ (2-2 εκτός έδρας). Απ’ την άλλη, από έξι σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Φράιμπουργκ, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί παρέα με τις Λειψία και Νυρεμβέργη την απευθείας άνοδό της στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Στράιχ επικράτησε των Σαντχάουζεν (2-0 εκτός έδρας), Καϊζερσλάουτερν (2-0 εντός έδρας), Μπίλεφελντ (4-1 εκτός έδρας), Λειψία (2-1 εντός έδρας), Φρανκφούρτη (3-1 εκτός έδρας) και Καρλσρούη (1-0 εντός έδρας). Στηρίζουμε τη Φράιμπουργκ, η οποία να σημειωθεί ότι προέρχεται από τρεις διαδοχικές εκτός έδρας νίκες.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...