Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει η Χέρτα, Over στο ΟΑΚΑ

Αρκετές επιλογές προκύπτουν το Σαββάτο με το κουπόνι να είναι ιδιαίτερα «πλούσιο» και να περιλαμβάνει ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε συνολικά προγνωστικά από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, καθώς και ένα ακόμη από τα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ.
Διαβάστε στο Betarades.gr τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας!
Στήριγμα η Χέρτα
Ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας έρχεται από τη Γερμανία και πρόκειται για τον «άσσο» σε απόδοση 2.04 στον αγώνα Χέρτα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Μετά τις τρεις σερί ήττες που γνώρισε από τις Μπάγερν Μονάχου (1-0 εκτός έδρας), Γκλάντμπαχ (2-1 εντός έδρας) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-0 εκτός έδρας) η Χέρτα, για άλλη μία φορά, βρίσκεται στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Το συγκρότημα του Νταρντάι απέχει από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και πέντε αγωνιστικές και η νίκη αποτελεί σήμερα για αυτήν επιτακτική ανάγκη. Η Άιντραχτ, από την άλλη, είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ενώ παραμένει χωρίς νίκη στις δέκα τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και οχτώ ήττες.
Με το κίνητρο της Μάδεργουελ
Συνεχίζουμε με Σκωτία και το παιχνίδι Σεντ Μίρεν – Μάδεργουελ, στο οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Η Σεντ Μίρεν μπορεί να κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ρος Κάουντι, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι, αφού έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Από την άλλη, η Μάδεργουελ, κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για να αποφύγει τα μπαράζ και σύμμαχος της στην προσπάθεια αυτή, στάθηκε στην προηγούμενη αγωνιστική, η σημερινή της αντίπαλος. Η Μάδεργουελ νίκησε την Κιλμάρνοκ, αλλά η Σεντ Μίρεν νίκησε, απροσδόκητα, την Ρος Κάουντι, με αποτέλεσμα η Μάδεργουελ να φτάσει στο -3 από την απευθείας σωτηρία. Αυτό που θέλει είναι να κάνει το δύο στα δύο στα παιχνίδια που απομένουν και να περιμένει νέες απώλειες από την Ρος Κάουντι. Η αρχή πρέπει να γίνει σήμερα βέβαια, νικώντας στην έδρα της υποβιβασμένης Σεντ Μίρεν.
Σπέτσια με κάλυψη
Η επόμενη επιλογή έρχεται από τη Β’ Ιταλίας και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.80 στον αγώνα Λαντσιάνο – Σπέτσια (Draw No Bet ήΙσοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μόλις ένα βαθμό χρειάζεται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σέριε Β η Βίρτους Λαντσιάνο για να διασφαλίσει και επίσημα την παραμονή της στην κατηγορία. Όντας οχτώ βαθμούς μακριά από την όγδοη θέση το συγκρότημα του Ντ’ Αβέρσα δεν έχει καμία ελπίδα για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου, ενώ με τους 50 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει απέχει πέντε από την Τερνάνα και τη 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στα πλέι άουτ της κατηγορίας. Από την άλλη, χωρίς ήττα παραμένει η Σπέτσια στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές ο συγκρότημα του Μπιέλιτσα μετά τις δύο σερί ήττες που γνώρισε από τις Κροτόνε (2-0 εκτός έδρας) και Τερνάνα (1-0 εντός έδρας) επικράτησε των Τραπάνι (3-0 εντός έδρας), Τσιταντέλα (3-1 εκτός έδρας) και Μπρέσια (4-1 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μπολόνια (0-0 εκτός έδρας) και Βιτσέντζα (0-0 εντός έδρας). Έχοντας συγκεντρώσει 61 βαθμούς η Σπέτσια βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, τρεις βαθμούς πάνω από την ένατη Αβελίνο και δεν έχει περιθώρια για απώλειες.
Βρίσκει ρυθμό η Μπαερούμ
«Δυνατή» πρόταση προκύπτει και από τη Β’ κατηγορία της Νορβηγίας και είναι το «1 DNB» σε απόδοση 1.95 στην αναμέτρηση Μπαερούμ – Μπρίνε.  Βρίσκει ρυθμό η Μπαερούμ, που διεύρυνε το αήττητο σερί της. Πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Ρανχάιμ, συνέχισε με τη δύσκολη πρόκριση στην παράταση επί της Έλβερουμ στο Κύπελλο, επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Λεβάνγκερ και την περασμένη Τετάρτη πήρε σπουδαίο διπλό με 1-2 επί της Νεστ Σότρα. Ήταν η τέταρτη νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν πλέον στο -3 απ’ την κορυφή. Σήμερα ασφαλώς και είναι το φαβορί κόντρα στην Μπρίνε. Τρίτη σερί ήττα, στον αντίποδα, για την Μπρίνε την περασμένη Τετάρτη, αυτή τη φορά εντός έδρας απ’ τη Σόγκνταλ. Όλα πήγαν στραβά για τους ηττημένους στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο αντίπαλος σκόραρε δύο φορές μέχρι το 43’ και ουσιαστικά «κλείδωσε» το ματς.  Χωρίς νίκη οι φιλοξενούμενοι στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, πήραν μόλις τρεις πόντους, βρίσκονται στην 10η θέση της κατάταξης.
Κερδίζει η Νιου Ίνγκλαντ
Επόμενη στάση οι ΗΠΑ και το ματς Νιου Ίνγκλαντ – Τορόντο, στο οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.90. Κοντά σε μία ακόμα μεγάλη νίκη έφτασε η Νιου Ίνγκλαντ που προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Ορλάντο όμως δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο και έμεινε στο ισόπαλο 2-2. Η «ρεβολούσιον» είναι στη δεύτερη θέση της Ανατολής έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους απ’ την Ουάσινγκτον και υποδέχεται αυτή την αγωνιστική την Τορόντο σ’ ένα ντέρμπι του ανατολικού ομίλου, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν ποιότητα και να έχουν πολύ υψηλούς στόχους. Από την άλλη, μπορεί η Τορόντο να νίκησε μεσοβδόμαδα με 3-2 εντός έδρας τη Μόντρεαλ, όμως στον πρώτο αγώνα είχε χάσει με 1-0 και έτσι αποκλείστηκε απ’ τον τελικό του καναδικού πρωταθλήματος. Στο MLS η Τορόντο επέστρεψε στις ήττες χάνοντας με 2-1 εντός έδρας απ’ τη Χιούστον και επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά ότι παρά το εξαιρετικό υλικό της με Σεϊρού, Άλτιντορ, Μπράντλεϊ και Τζιοβίνκο, δεν έχει γίνει ακόμα ομάδα, κάτι που το πλήρωσε πέρυσι μένοντας εκτός πλέι οφ.
Over στο ΟΑΚΑ
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ με την πρόταση που ξεχωρίζει να είναι το Over 148.5 πόντοι σε απόδοση 1.90 στο ματς ΑΕΚ – Άρης. Δεύτερος αγώνας της σειράς απόψε στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι αυτή που θα κάνει δύο νίκες επομένως ο Άρης απέχει ήδη μία νίκη από την πρόκριση. Η ΑΕΚ στην ισχυρή της έδρα θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει και έπειτα θα ταξιδέψει ξανά στην Θεσσαλονίκη για τον «τελικό» της σειράς.
Η ΑΕΚ είναι φυσικά το φαβορί μάλιστα με χάντικαπ -7.5 και απόδοση νίκης 1.25 περίπου. Στον αγώνα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ νίκησε 93-77 αλλά όχι τόσο εύκολα όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα λείψει πάλι ο Χέρστον και είναι πια προφανές ότι ο Μενσά Μπονσού έχει πρόβλημα αφού αγωνίστηκε λίγο στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του δηλαδή να παίζει άμυνα αλλά πάλι δεν θα τα καταφέρει στο ΟΑΚΑ. Ακόμα και στον πρώτο αγώνα έπαιξε άμυνα για ένα μόνο δεκάλεπτο αλλά μετά άρχισε τα λάθη και τις κακές επιλογές. Η ΑΕΚ στην έδρα της είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση (πίσω από ΠΑΟ και ΟΣΦΠ) με 84 πόντους ανά παιχνίδι. Στην άμυνα δεχόταν 75 πόντους ανά παιχνίδι. Του Άρη φυσικά τα νούμερα εκτός έδρας είναι πιο χαμηλά με 72-5 στην επίθεση και 75.5 στην άμυνα αλλά άλλο να παίζει με Κηφισιά και ΑΓΟΡ και άλλο με την ΑΕΚ. Τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου μεταξύ τους έληξαν 86-75 στο Αλεξάνδρειο και 93-77 στο ΟΑΚΑ. Ο πρώτος αγώνας των πλέι-οφ δεν ήταν για 140 πόντους αλλά για παραπάνω. Η επιλογή απόψε είναι το Over 148.5 που θα ενισχυθεί αν κάποια ομάδα, προτιμότερο η ΑΕΚ, μείνει πίσω στο σκορ.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...