Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει και προκρίνεται η Αργεντινή

Περισσότερες οι επιλογές την Παρασκευή σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες στο κουπόνι του πάμε στοίχημα. Δύο προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, η μία από τον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα, Αργεντινή – Κολομβία, και η άλλη από το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας.
Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις μεταγραφές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη!
Νίκη για Αργεντινή
Ξεκινάμε τις προβλέψεις από τον αγώνα Αργεντινή – Κολομβία για την προημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00. Ο χαρακτηρισμός του ματς ως «πρόωρου τελικού» δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα, αν και στην παρούσα φάση η «αλμπισελέστε» φαντάζει ως ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά. Αρχικά δεν ταλαιπωρείται από κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού και επιπρόσθετα διαθέτει μεγαλύτερο αριθμό λύσεων σε όλες τις γραμμές. Ο Λιονέλ Μέσι θα ηγηθεί εκ νέου της ομάδας, ενώ σίγουρη θεωρείται η επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον κεντρικό αμυντικό Οταμέντι και τον επιθετικό Αγουέρο (έναντι των Ντεμικέλις και Ιγκουαΐν), σε σχέση με το ματς απέναντι στην Τζαμάικα. Θυμίζουμε ότι στη φάση των ομίλων το σύνολο του Τάτα Μαρτίνο έμεινε αρχικά στο ισόπαλο 2-2 απέναντι στην Παραγουάη και στη συνέχεια πέτυχε τα νικηφόρα 1-0 επί των Ουρουγουάης και Τζαμάικα.
Η Κολομβία, από την πλευρά της, έρχεται «πληγωμένη» στο σημερινό ματς, καθώς θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού διδύμου αμυντικών χαφ (Σάντες – Βαλένσια), αλλά και του επιθετικού Κάρλος Μπάκα (τιμωρήθηκε για το επεισόδιο με τον Νεϊμάρ στο ματς με την Βραζιλία). Προβάλλει ως το σαφές αουτσάιντερ (και βάσει αποδόσεων), όμως κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει. Στη φάση των ομίλων δέχθηκε μόνο ένα γκολ, στην ήττα της πρεμιέρας από τη Βενεζουέλα (1-0). Συνέχισε με τη μεγάλη νίκη επί της Βραζιλίας (1-0) και στην τελευταία αγωνιστική έμεινε στο 0-0 κόντρα στο Περού.
Καλύτερη η Κορκ Σίτι
Δεύτερη πρόταση, το «διπλό» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Ντέρι – Κορκ Σίτι για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει από την έδρα της Ντροχέντα η Ντέρι την προηγούμενη αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Βρέθηκε μάλιστα μπροστά στο σκορ στο 39’ με τον Τίμλιν, ενώ στο 56’ ο Γουίλαν έκανε το τελικό 1-1. Ένα αποτέλεσμα φυσικά που μόνο θετικό δεν χαρακτηρίζεται μιας και η Ντέρι αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα στα οχτώ τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες. Επιρρεπής στο λάθος η αμυντική της λειτουργία, καλείται να βρει τρόπους προκειμένου να καλύψει τα κενά στα μετόπισθεν αν θέλει να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια.
Χωρίς να εντυπωσιάσει με την εμφάνιση της κόντρα στην ντεφορμέ Μπρέι, η Κορκ έκανε το καθήκον της, επικρατώντας της αντιπάλου της με 1-0, χάρη στο τέρμα του Ο΄Σάλιβαν (19’). Παρέμεινε έτσι αήττητη στο πρωτάθλημα για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, με την Κορκ να εμφανίζεται έτοιμη να παλέψει μέχρι τέλους για τον τίτλο. Φυσικά, παιχνίδια σαν το σημερινό θα πρέπει να θεωρούνται εύκολη… λεία για την Κορκ η οποία δεν έχει περιθώρια λάθους.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...