Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει με Under o Ολυμπιακός, δυνατά με Άγιαξ (video)

Η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι. Οι τρεις εκπρόσωποι της χώρας μας μπαίνουν εκ νέου στη “μάχη”, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ και τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να δοκιμάζονται στις έδρες των Θέλτα και Σλόβαν Λίμπερετς αντίστοιχα. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει το παιχνίδι του “Καραϊσκάκης”, ενώ συνολικά καταλήγουμε σε πεντάδα επιλογών.
Άσσος και Under
Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά πάμε στοίχημα με το μοναδικό παιχνίδι που γίνεται εντός των συνόρων, επιλέγοντας τον Άσσο του Ολυμπιακού επί του ΑΠΟΕΛ σε συνδυασμό με Under 3,5, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.02. Μία νίκη, η οποία θα συνδυαστεί με καλή εμφάνιση, είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στη σημερινή κόντρα με τον ΑΠΟΕΛ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να ξεπεράσουν άμεσα την ήττα-καμπανάκι του AEL FC ARENA, η οποία έβγαλε στην επιφάνεια τα δεδομένα προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για «εξετάσεις» του Πάουλο Μπέντο, παρά το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τεχνικός μετρά μόλις λίγες εβδομάδες στον πάγκο των ερυθρόλευκων. Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που αμφισβητείται η κυριαρχία του Ολυμπιακού εντός των συνόρων, με τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ (ύστερα από τον αποκλεισμό από τη Χαποέλ Μπερ Σεβά στον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ) να αποτελεί επίσης μία… πρωτόγνωρη εμπειρία. Πάντως, οι Πειραιώτες έκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα των ομίλων, φεύγοντας με το νικηφόρο 0-1 από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις (σκόρερ ο Καμπιάσο στο 42′), στην καλύτερη εμφάνισή τους τη φετινή σεζόν.
Ο ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του, έρχεται με μεγάλες βλέψεις στο σημερινό ματς, θέλοντας ξεκάθαρα να κάνει τη ζημιά. Άλλωστε, οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού στην πρεμιέρα των ομίλων πανηγύρισαν την εντός έδρας νίκη επί της Αστάνα με 2-1 κι έτσι ένα σημερινό διπλό θα αυξήσει κατακόρυφα τις ελπίδες πρόκρισης στους «32». Στο ματς με την Αστάνα το γκολ των Καζάκων στο τέλος του πρώτου μέρους λειτούργησε ως «καμπανάκι», με το σύνολο του Κρίστιανσεν να ανεβάζει την απόδοσή του στην επανάληψη και να φτάνει στην ανατροπή με τα γκολ των Βινίσιους (74′) και Ντε Καμάργκο. Θυμίζουμε ότι και ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε τις φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του από το Τσάμπιονς Λιγκ, πετυχαίνοντας μία επική πρόκριση επί της Ρόζενμποργκ στον 3ο γύρο (ήττα 2-1 στη Νορβηγία, νίκη 3-0 στη ρεβάνς με όλα τα γκολ να σημειώνονται στις καθυστερήσεις) και γνωρίζοντας αποκλεισμό στα πλέι οφ από την Κοπεγχάγη.
Μιλάει… η φανέλα
Μετακινούμαστε στην Ολλανδία, όπου πηγαίνουμε με το -1 Ασιατικό χάντικαπ για τον Άγιαξ στην αναμέτρηση με τη Σταντάρ Λιέγης, σε απόδοση 2.11 (-1 Ασιατικό χάντικαπ: το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Άγιαξ με διαφορά δύο γκολ και πάνω. Αν ο Άγιαξ κερδίσει με διαφορά ενός γκολ μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). «Τρένο» πηγαίνει ο Άγιαξ εδώ και περίπου ένα μήνα σε όλες τις διοργανώσεις, εκμεταλλευόμενος την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει στην επίθεση και χωρίς να εντυπωσιάζει. Μετά το σπουδαίας σημασίας «διπλό» στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού για το Γιουρόπα Λιγκ (1-2), ακολούθησε το νικηφόρο πέρασμα απ’ την έδρα της Χέρακλες με 0-2 και οι δύο σερί εντός έδρας εμφατικές νίκες επί των Βίλεμ (5-0) και Τσβόλε (5-1) για Κύπελλο και Πρωτάθλημα αντίστοιχα. Όφειλε να δώσει απαντήσεις η Σταντάρ Λιέγης την Κυριακή κόντρα στην Έουπεν και τα κατάφερε. Προερχόταν απ’ τον εκτός έδρας οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο απ’ τη Χέελ (2-1), με τον κόουτς Γιάνκοβιτς να «τρίζει τα δόντια» στους παίκτες του και να ζητά οπωσδήποτε επιστροφή στις νίκες. Αυτοί τα κατάφεραν εναντίον της Έουπεν, επιβλήθηκαν 3-0 και πήραν την τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 15 πόντους, στο -14 απ’ την πρωτοπόρο Ζούλτε Βάρεγκεμ. Σε ό,τι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, η ομάδα της Λιέγης έκανε πρεμιέρα με εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Θέλτα. Πιστεύουμε ότι ο “Αίαντας” θα φτάσει σε μία άνετη νίκη απόψε.
Δε χάνει η Γκαμπάλα
Συνεχίζουμε με το 1Χ της Γκαμπάλα επί της Μάιντζ σε απόδοση 2.00. Να κάνει αυτό που μας έχει δείξει ότι μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια θέλει σήμερα η Γκαμπάλα (σ.σ. το ματς δε θα διεξαχθεί στη φυσική της έδρα), δηλαδή να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που παίρνει όταν αγωνίζεται επί εδάφους Αζερμπαϊτζάν. Οι Αζέροι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με το εκτός έδρας 3-1 απ’ την Άντερλεχτ, σ’ ένα παιχνίδι όπου κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 20’, αλλά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ήρθε το 2-1 για τους Βέλγους. Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 77’ για την Άντερλεχτ, που ήταν ανώτερη και επικράτησε δίκαια. Εντός έδρας το θέμα αλλάζει για την Γκαμπάλα, που φέτος μετράει 4/4 νίκες στο Γιουρόπα Λιγκ (όλες στα προκριματικά), γενικά έχει δείξει ότι χάνει πάρα πολύ δύσκολα. Πάνω από 4.000 χιλιόμετρα αναγκάστηκε να ταξιδέψει η Μάιντς για να φτάσει στο μακρινό Μπακού. Σαν να μην έφτανε το κουραστικό ταξίδι, η αποστολή της ομάδας έπεσε σε κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας του Αζερμπαϊτζάν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί περισσότερη από μια ώρα για να διανύσει απόσταση 11 χιλιομέτρων απ’ το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο! Όπως γίνεται αντιληπτό, οι Γερμανοί ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα στη χθεσινή ημέρα και απομένει να φανεί αν αυτή η κούραση θα τους βγει στο γήπεδο. Σήμερα θέλουν να πάρουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες πρόκρισης, αφού το εντός έδρας 1-1 με τη Σεντ Ετιέν στην πρεμιέρα των ομίλων δεν εξυπηρέτησε τα πλάνα τους. Εμείς θεωρούμε ότι η Γκαμπάλα θα φύγει από το ματς με βαθμό ή βαθμούς.
Αμφίσκορο στην Ιρλανδία
Η τέταρτη σημερινή μας πρόταση είναι το Goal/Goal στην αναμέτρηση της Ντάνταλκ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (απόδοση 2.00). Σημειώνουμε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Tallaght Stadium» του Δουβλίνο, έδρα της Σάμροκ, καθώς αυτή της Ντάνταλκ (Oriel Park) δεν πληροί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με την ΟΥΕΦΑ. Πολλοί τη θεώρησαν το μεγάλο αουτσάιντερ του τέταρτου ομίλου, όμως η Ντάνταλκ απέδειξε πως δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα στη μάχη για την πρόκριση. Η ομάδα του Κένι κατέβηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς κόντρα στην Αλκμάαρ, ζόρισε υπερβολικά για ένα ημίχρονο του Ολλανδούς. Στην επανάληψη έμεινε πίσω στο σκορ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, το έργο της έδειξε να δυσκολεύει, όταν αναγκάστηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο στο 71’, αλλά αποφάσισε να πει την τελευταία της λέξη στο φινάλε της συνάντησης, ισοφαρίζοντας σε 1-1 (89’). Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση επί της Ντέρι με 3-1. Από τη δική της πλευρά, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει να θυμάται για χρόνια πως έχασε το παιχνίδι κόντρα στην Ζενίτ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στο 76’ προηγούταν με 3-0 και όλα έδειχναν πως θα φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Η Ζενίτ ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με μίνι αντεπίθεση στο τελευταίο τέταρτο κατάφερε να γυρίσει «τούμπα» το αποτέλεσμα και να πανηγυρίσει αυτή στο τέλος τη νίκη, με την Μακάμπι να συνεχίζει από το 81’ με δέκα παίκτες κι ενώ το σκορ ήταν 3-1!
Over στο Ισραήλ
Ολοκληρώνουμε με το Over 2,5 στο παιχνίδι της Χαποέλ Μπερ Σεβά με τη Σαουθάμπτον σε απόδοση 2.20. Από την εκτός έδρας νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα προέρχεται η Χάποελ, η οποία έχει ξεκινήσει ζεστά τις υποχρέωσεις τις για το εγχώριο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, ωστόσο η ομάδα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και καλείται επίσης να βρει και αγωνιστική σταθερότητα στη μάχη προς έναν ακόμη τίτλο. Το συγκρότημα του Μπάρακ στρέφει την προσοχή του πλέον στο σημερινό παιχνίδι με τη Σάουθάμπτον για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου προέρχεται από μια ιστορική νίκη με 2-0 κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο, σημειώνοντας μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες Ισραηλίτικου συλλόγου στην Ευρώπη. Η Σαουθάμπτον, με τη σειρά της, προέρχεται από το διπλό με 0-3 επί Γουεστ Χαμ.Το σύνολο του Κλοντ Πιέλ μετράει τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε Σπάρτα Πράγας (3-0 για την 1η αγωνιστική των ομίλων), Σουόνσι, Κρίσταλ Πάλας και Γουέστ Χαμ, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν έχει δεχτεί ούτε ένα τέρμα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Κόντρα στη Χάποελ οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο που θα τους εξασφαλίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό την πρόκριση στην επόμενη φάση
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα βίντεο του Betarades.gr για τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων

ΘΕΛΤΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
 

ΣΛΟΒΑΝ ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΠΑΟΚ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΕΛ

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...