Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζει ο Ολυμπιακός

Ημέρα τελικού Κυπέλλου η σημερινή σε ελληνικό επίπεδο, με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο άδειο ΟΑΚΑ. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά το παιχνίδι, όπως και το «τζάμπολ» στα τουρκικά πλέι οφ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά previews, αλλά και να ενημερωθείτε για τις προσφορές των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Magicbet.

Το Κύπελλο στους «ερυθρόλευκους»
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας απ’ τον τελικό Κυπέλλου, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 1.90. Έπειτα από πολλές προσπάθειες, ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, προσωπικά συμφέροντα και τρεις αναβολές, επιτέλους θα δούμε τελικό. Χαμένος της κωλυσιεργίας είναι αναμφίβολα ο Ολυμπιακός, που καλείται να παίξει ένα τόσο σπουδαίο ματς ερχόμενος από απραξία ακριβώς ενός μηνός. Στις 17 Απριλίου εντοπίζεται η τελευταία υποχρέωση των ερυθρολεύκων (30η αγωνιστική της Σούπερλιγκ), οι οποίοι στην πορεία προσπάθησαν με προπονήσεις και κάποια φιλικά ματς να διατηρήσουν ρυθμό (2-2 εκτός έδρας με Ερυθρό Αστέρα). Απόλυτοι κυρίαρχοι φέτος στην Ελλάδα οι Πειραιώτες, τελείωσαν το πρωτάθλημα νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν, ουσιαστικά έπαιζαν «φιλικά» μετά τον Μάρτιο και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3-1 νίκη εντός). Αδιαπραγμάτευτο το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν περισσότερη ποιότητα σε όλες τις γραμμές, έχουν υγιές ρόστερ, καθώς απουσιάζει μόνο ο Ελαμπντελαουί, είχαν το χρόνο να καταστρώσουν τα στρατηγικά πλάνα τους.
Στον αντίποδα, η ΑΕΚ θέλει τον πρώτο τίτλο της νέας εποχής Μελισσανίδη. Υπάρχει φοβερή «δίψα» για την κατάκτηση του τροπαίου και επιστροφή στους τίτλους έπειτα από 5 χρόνια (2011), σ’ έναν τελικό που ουσιαστικά διεξάγεται εντός έδρας για τον δικέφαλο. Πλεονέκτημα για την «ένωση» ο αγωνιστικός ρυθμός, αφού μετά το φινάλε του πρωταθλήματος έδωσε τρία παιχνίδια (δύο με Ατρόμητο στα ημιτελικά και την πρεμιέρα των πλέι οφ), το τελευταίο εκ των οποίων την περασμένη Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Ήταν τα πρώτα ματς χωρίς τον Γκουστάβο Πογιέτ, με τον Στέλιο Μανωλά να μην αλλάζει πρόσωπα, παρά μόνον αγωνιστική συμπεριφορά και προσέγγιση. Πιο «ελεύθερο» το παιχνίδι της ΑΕΚ, εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό απ’ τον Μάνταλο, η απουσία του οποίου απ’ την Τούμπα απέφερε μέτρια προς κακή εμφάνιση για την ομάδα του. Οι αναβολές βοήθησαν τον χαρισματικό μέσο να προλάβει τον τελικό, αναμένεται μάλιστα και βασικός.

Μπορεί το «διπλό» η Τράκτορ
Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας απ’ την αναμέτρηση Αλ Νασρ – Τράκτορ για το Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας, όπου επιλέγουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το στοίχημα επιβεβαίωνεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της αντιμετωπίζει σήμερα η Αλ Νασρ, που βρίσκεται για πρώτη φορά στη φάση των «16» του Τσάμπιονς, περνώντας ως δεύτερη από το πρώτο γκρουπ που αποτελούταν επίσης από τις Λοκομοτίβ, Αλ Ιττιχάντ και Σεπαχάν. Το συγκρότημα του Γιοβάνοβιτς δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο δίμηνο, στα οκτώ τελευταία μετράει δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, σερί που του στέρησε και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, μιας και η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση του εγχώριου πρωταθλήματος. Κόντρα στην Τράκτορ οι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο, και θέλουν αποκλειστικά και μόνο τη νίκη και το προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη. Κόντρα στην επίσης Ιρανική Σεπαχάν, η Αλ Νασρ σημείωσε μια νίκη (2-0 εντός) και μια ήττα (0-2 εκτός). Απ’ την άλλη, με την εντός έδρας νίκη με 5-0 κόντρα στην Εστεγκλάλ ολοκλήρωσε τις εγχώριες αγωνιστικές τις υποχρεώσεις η Τράκτορ, που τελικά δεν κατάφερε να βρεθεί εντός της πρώτης τριάδας, χάνοντας έτσι το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η παρουσία της στη φετινή διοργάνωση είναι αρκετά εντυπωσιακή, τερματίζοντας στην κορυφή του τρίτου γκρουπ που αποτελούταν επίσης από τις Αλ Χιλάλ, Παχτακόρ και Αλ Τζαζίρα, ενώ πέρασε και για πρώτη φορά στην ιστορία της στη φάση των «16». Κόντρα στην Αλ Νασρ, οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο και έχουν ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή της ήττας, καθώς καλούνται να υπερνικήσουν και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες στις οποίες δεν είναι και τόσο συνηθισμένοι. Τα καλά νέα είναι πως άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Γκαλενόι, ο οποίος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Με το Under 152.5 στην Τουρκία
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Νταρουσάφακα – Μπάνβιτ, όπου θα επιλέξουμε το Under 152.5 σε απόδοση 1.91. Το ζεύγος Νταρουσάφακα-Μπάνβιτ είναι το πιο αμφίρροπο των προημιτελικών των τουρκικών πλέι-οφ και λόγω του γεγονότος ότι οι προημιτελικές σειρές κρίνονται στις δύο νίκες η έναρξη των αγώνων του ζεύγους σήμερα στην Πόλη είναι εξ ορισμού κρίσιμη. Στην έδρα της φαβορί είναι η Νταρουσάφακα, η οποία είναι πιο πλούσια ομάδα και θέλει να κάνει καλή πορεία στα πλέι-οφ. Δεν θα μπλέξουμε με νικητή από το πρώτο κιόλας ματς αλλά θα πάμε με το Under 152.5 που το ζεύγος έχει επαληθεύσει στις τρεις αναμετρήσεις του φέτος. Στο πρωτάθλημα η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της, 75-66 η Νταρουσάφακα και 76-65 η Μπάνβιτ, ενώ οι ομάδες αναμετρήθηκαν και στον ημιτελικό του κυπέλλου Τουρκίας στη Σαμσούνται όπου η Νταρουσάφακα νίκησε 76-74 με το σκορ να φτάνει στους 150 πόντους λόγω πάρα πολλών βολών στο τελευταίο δίλεπτο. Επιπλέον η Νταρουσάφακα είχε με διαφορά την καλύτερη άμυνα της κανονικής περιόδου δεχόμενη σχεδόν 72 πόντους ανά αγώνα άρα δεν έχει λόγο να αλλάξει συμπεριφορά σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα. Επιλογή λοιπόν το Under 152.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...