Προγνωστικά Στοιχήματος: Κερδίζουν Νιουκάστλ και Βόλφσμπουργκ

Βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα και έχουμε μπροστά μας το τελευταίο Σαββατοκύριακο με πλήρη δράση για το 2015. Ιδιαίτερα ελκυστικό στοιχηματικά το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε αρκετές επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα, τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ.
Νικάει η Νιουκάστλ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.05 στην Expekt, στην αναμέτρηση Νιουκάστλ – Άστον Βίλα. Κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από την (τρίτη συνεχόμενη) νίκη δε σκέφτεται η Νιούκαστλ στο σημερινό ματς. Οι «καρακάξες» φιλοξενούν την πιο αδύναμη ομάδα της φετινής λίγκας, έχοντας ακμαιότατο ηθικό μετά τα μεγάλα «τρίποντα» επί των Λίβερπουλ (2-0) και Τότεναμ (1-2). Η Άστον Βίλα πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο… γκισέ που πουλάει τα εισιτήρια για την Τσάμπιονσιπ! Ο καιρός περνάει, η νίκη αποτελεί πλέον «άπιαστο όνειρο» και η «συνταγή» ανάκαμψης ακόμα αναζητείται. Η εντός έδρας ήττα της περασμένης Κυριακής από την Άρσεναλ διεύρυνε το αρνητικό σερί, με τους «βίλανς» να μετρούν πλέον τρεις ισοπαλίες και 12 ήττες στις τελευταίες 15 αγωνιστικές. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Προβάδισμα η Νορθάμπτον
Ακόμη μία «δυνατή» πρόταση έρχεται από τη Νησί, αλλά από τη Β’ Αγγλίας, και είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 2.38 στον αγώνα Νορθάμπτον – Πόρτσμουθ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αν και τα βρήκε σκούρα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Λούτον, η Νορθάμπτον κατάφερε να βρει τον τρόπο να φτάσει σε μια σημαντική νίκη επικρατώντας με 3-4. Σε εξαιρετική κατάσταση το συγκρότημα του Γουίλντερ που πέτυχε την έβδομη διαδοχική του νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η Πόρτσμουθ. Προέρχεται από την ευρεία νίκη με 4-0 επί της ντεφορμέ Χάρτλπουλ, πετυχαίνοντας έτσι τη δεύτερη σερί της νίκη. Παρέμεινε, παράλληλα, συνολικά αήττητη για έβδομο διαδοχικό ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Φορμαρισμένες και οι δύο ομάδες, ωστόσο θεωρούμε ότι η Νορθάμπτον έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και θα τη στηρίξουμε.
«Τρίποντο» η Βόλφσμπουργκ
Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και το «Διπλό» σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι Στουτγκάρδη – Βόλφσμπουργκ. Έστω κι αν χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την παράταση, η Στουτγκάρδη κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπραουνσβάιγκ στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, τώρα, παραμένει χωρίς νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», τρεις αγωνιστικές μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα παραμένει η Βόλφσμπουργκ. Πιο συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Χέκινγκ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Άουγκσμπουργκ (0-0 εκτός έδρας) και Αμβούργο (1-1 εντός έδρας), ενώ στο ενδιάμεσο αυτών γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τη Ντόρτμουντ. Θεωρούμε ότι οι «λύκοι» έχουν σήμερα την ευκαιρία να επανέλθουν στις νίκες και θα τους στηρίξουμε!
«Καθαρίζει» η Βαλένθια
Επόμενη στάση η Πριμέρα Ντιβιζιόν και το χάντικαπ -1 γκολ της Βαλένθια σε απόδοση 2.20 στην αναμέτρηση Βαλένθια – Χετάφε (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Βαλένθια με δύο γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Βαλένθια κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια φιλοξενεί τη Χετάφε, με τον Γκάρι Νέβιλ να ψάχνει την πρώτη εντός έδρας νίκη πρωταθλήματος στον πάγκο των «νυχτερίδων». Οι γηπεδούχοι έφυγαν την περασμένη Κυριακή με το ισόπαλο 1-1 από την έδρα της Εϊμπάρ, διευρύνοντας το αρνητικό σερί τους. Τρεις ισοπαλίες (όλες με σκορ 1-1) και μία ήττα συνθέτουν τον απολογισμό των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών, με τη Βαλένθια να βρίσκεται στην 8η θέση του πίνακα με 21 βαθμούς. Η Χετάφε, από την πλευρά της, στρέφει αποκλειστικά το βλέμμα της στο πρωτάθλημα, καθώς το γκολ του Λας Μπανγκουρά στη μεσοβδόμαδη ρεβάνς με τη Βαγιεκάνο για τους «32» του Κυπέλλου αποδείχθηκε… θανάσιμο. Ο Εσκριμπά θέλει να κρατήσει τα θετικά στοιχεία που έδειξε η ομάδα του στο νικηφόρο 3-1, με το αποτέλεσμα αυτό να παίρνει τη σκυτάλη από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Σοσιεδάδ της περασμένης αγωνιστικής. Συμπερασματικά, πιστεύουμε ότι οι «νυχτερίδες» θα εκμεταλλευτούν σήμερα την έδρα τους και μπορούν, μάλιστα, να καλύψουν και το χάντικαπ που προτείνουμε.
Σκοράρουν στην Κορσική
Συνεχίζουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, Μπαστιά – Ρεμς. Νέα απώλεια βαθμών για την Μπαστιά, η οποία περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην ουραγό Τρουά την προηγούμενη αγωνιστική. Απέδειξε πως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας συνολικά μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της. Αντάξια των περιστάσεων κόντρα σε μια δυνατή αντίπαλο όπως η Νις εμφανίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική η Ρεμς, από την πλευρά της, καθώς κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την αντίπαλο της. Παρέμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ωστόσο, δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν για 11η συνεχόμενη αναμέτρηση. Στοιχηματικά, αυτό που αξίζει από το παιχνίδι είναι το ενδεχόμενο να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες.
«Σπάει το ρόδι» η Βέροια
Πρόταση προκύπτει και από τη Σούπερλιγκ και είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Βέροια – Αστέρας Τρίπολης. Δύο εύστοχα πέναλτι μέσα σε δύο λεπτά (ένα για κάθε ομάδα), έκριναν την περασμένη Κυριακή το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Βέροια επί… θρακικού εδάφους. Έτσι, η «βασίλισσα του Βορρά» συμπλήρωσε έξι ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη, με απολογισμό τεσσάρων ισοπαλιών και δύο ηττών σε αυτό το χρονικό διάστημα. Στο γήπεδό της, μάλιστα, δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη νίκη κατά τη διάρκεια της φετινής Σούπερλιγκ (0-2-5). Ο Αστέρας Τρίπολης, από την πλευρά του, ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Το… κοντέρ έχει «κολλήσει» στο μηδέν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με τους Αρκάδες να συνδυάζουν με ήττες τα ντέρμπι με Ολυμπιακό (3-1 εκτός), Ηρακλή (1-2 εντός) και Παναθηναϊκό (2-0 εκτός). Και οι δύο ομάδες δε βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο θα στηρίξουμε τη Βέροια, η οποία πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα! Δύσκολο, βέβαια, το παιχνίδι, για το λόγο αυτό παίρνουμε και την κάλυψη του Draw No Bet.
Στηρίζουμε Μπρεμερχάβεν
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ματς Μπρεμερχάβεν – Φοίνιξ Χάγκεν, στο οποίο θα πάμε με τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.91. Η Μπρεμερχάβεν είναι πολύ… περίεργη ομάδα φέτος. Τη μία αγωνιστική πετυχαίνει τεράστια νίκη στο Βερολίνο επί της Άλμπα και μετά ηττάται άνετα από την «ανύπαρκτη» Κραϊλσχάιμ, ζορίζει την Όλντενμπουργκ μέχρι το τελευταίο δίλεπτο και μετά ηττάται εντός από την τελευταία Μιτελντόιτσερ. Να προσθέσουμε ότι και με την Μπάγερν «αυτοκτόνησε» αφού απώλεσε διαφορά 11 πόντων στα τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και τελικά ηττήθηκε στην παράταση. Από αξίας μπάσκετ δεν είναι για να υποβιβαστεί, το δείχνει και στα νούμερα με ρεκόρ 2-11 αλλά μόνο -67 στη συνολική διαφορά πόντων. Απόψε υποδέχεται την Χάγκεν που το παράκανε με τρεις σερί νίκες, ειδικά με το 100-60 επί της Μπέιρουθ και αμέσως πριν με το 70-87 στην έδρα της πρωτοπόρου Λούντβιγκσμπουργκ. Λόγω της διαφοράς στον βαθμολογικό πίνακα το σετ αποδόσεων δίνεται στα ίσια, σε διαφορετική περίπτωση θα δινόταν -4.5 στην Μπρεμερχάβεν. Επιλογή λοιπόν η νίκη της Μπρεμερχάβεν.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...