Προγνωστικά Στοιχήματος: Κούλουμα με Εργοτέλη και Σοσό

Καθαρά Δευτέρα σήμερα (23/02) και οι στοιχηματικοί ρυθμοί «πέφτουν» μετά από ένα Σαββατοκύριακο με έντονη δράση και δυνατές συγκινήσεις. Μικρό το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας και περιοριζόμαστε σε δύο επιλογές, μία από τη Σούπερλιγκ και μία από τη Β’ κατηγορία της Γαλλίας.
Δε χάνει ο Εργοτέλης.
Ξεκινάμε τα προγνωστικά από το κουπόνι πάμε στοίχημα από τη Σούπερλιγκ και τον αγώνα Εργοτέλης – Ατρόμητος, στον οποίο θα πάμε με το «1Χ» σε απόδοση 1.90. Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση δε διεξάγεται στο «Παγκρήτιο», αλλά στην έδρα του ΟΦΗ, το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Στους 22 πόντους οι γηπεδούχοι, είδαν τον Πανιώνιο χθες να κερδίζει τον Λεβαδειακό και να ξεφεύγει έξι πόντους απ’ την τελευταία τετράδα. Στους 27 πόντους ο Πλατανιάς, πήρε χθες ισοπαλία απ’ την Κέρκυρα. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Εργοτέλης «καίγεται» για τη νίκη, αφού τα περιθώρια αρχίζουν και στενεύουν επικίνδυνα. Αήττητοι οι Κρητικοί στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς της Σούπερλιγκ, κέρδισαν τα δύο εξ αυτών, προέρχονται απ’ την ισοπαλία 2-2 με τον Πανιώνιο την Τετάρτη.
Επιτέλους, «ανάσταση», από την άλλη, για τον Ατρόμητο! Ιδανικό ντεμπούτο για τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο των Περιστεριωτών, οι οποίοι λες και ήταν άλλη ομάδα και όχι αυτή που μετρούσε μόλις μια νίκη στις προηγούμενες 11 αγωνιστικές, διέλυσαν τον «πολλά βαρύ» ΠΑΟΚ. Εξαιρετική εμφάνιση για τους κυανόλευκους, οι οποίοι πάντως βρήκαν και έκαναν, αφού από ένα σημείο και έπειτα ο αντίπαλος είχε παραδώσει τα «όπλα». Ήταν το πρώτο «τρίποντο» για τον Ατρόμητο έπειτα από 7 αγωνιστικές (εξαιρούνται οι άνευ αγώνα νίκες με Νίκη Βόλου και ΟΦΗ), τον έφερε στους 37 πόντους. Αμφίρροπο το σημερινό παιχνίδι, θεωρούμε ότι ο Εργοτέλης μπορεί να πάρει τον έναν βαθμό, τουλάχιστον, και θα τον στηρίξουμε.
Με κάλυψη η Σοσό
Η δεύτερη πρότασή μας έρχεται από τη Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Νιμ – Σοσό, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).
Είχε πολύ δύσκολο έργο την προηγούμενη εβδομάδα η Νιμ και φυσιολογικά υπέκυψε στην ανωτερότητα της Μπρεστ (ήττα με 3-1), πόσω μάλλον αν αναλογιστούμε ότι για μισή ώρα αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα. Το χειρότερο βέβαια είναι πως αποβλήθηκε ο τοπ σκόρερ Μαουλιντά, κάτι που σημαίνει ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο αποψινό παιχνίδι.
Ακόμα μία ήττα, από την άλλη πλευρά, για τη Σοσό, με 2-0 από τη Νανσί. Ήταν η τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές όπου έχει βάλει ένα γκολ όλο κι όλο. Παραμένει, βέβαια, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία και σήμερα μπορεί να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στη Νιμ.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...