Προγνωστικά Στοιχήματος: Μετς με κάλυψη, νικάει η Γκενκ

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και η δράση συνεχίζεται, με το πρόγραμμα της Παρασκευής να αποτελεί το καλύτερο δυνατό «ζέσταμα» πριν από το Σαββατοκύριακο. Από Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία και Βέλγιο προκύπτουν οι σημερινές ποδοσφαιρικές προτάσεις του Betarades.gr, ενώ από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει και το Eurobasket.
Προβάδισμα η Μετς στο ντέρμπι
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας για το πάμε στοίχημα από τη Β’ Γαλλίας και τον αγώνα Μετς – Νανσί, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ακόμη μια «απόδραση» για τη Μετς την περασμένη αγωνιστική, επικράτησε 0-1 επί της Λαβάλ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα, ανέβασε τη διαφορά στο +3 απ’ τη δεύτερη θέση, σήμερα υποδέχεται τη Νανσί στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Από πέντε σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας προέρχονται οι γηπεδούχοι.
Αδίκησε τον εαυτό της η Νανσί την περασμένη εβδομάδα με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Νιόρ. Ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, προηγήθηκε στο 72’, νωρίτερα όμως είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει ακόμη και 2 γκολ και να «καθαρίσει» το ματς. Στο φινάλε ήταν απρόσεκτη αμυντικά και έτσι έδωσε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να ισοφαρίσει στο 82’ για το τελικό 1-1. Παραμένει αήττητη η Νανσί στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 3η θέση με 12 πόντους, στο -1 απ’ τη δεύτερη Ντιζόν και στο -4 απ’ την πρωτοπόρο Μετς.
Με τη δύναμη της έδρας η Γκενκ
Συνεχίζουμε με Βέλγιο και την αναμέτρηση Γκενκ – Μαλίν, με την επιλογή μας να είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 1.90. Έδειξε χαρακτήρα η Γκενκ την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Άντερλεχτ. Έκανε μια μεστή και σοβαρή εμφάνιση, πήρε δίκαια το 0-0 σε μια πολύ δύσκολη έδρα και αποχώρησε απόλυτα ικανοποιημένη απ’ το γήπεδο. Ήταν το πρώτο σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα για τη φετινή Γκενκ, η οποία στηρίζεται κυρίως στη δύναμη που της προσφέρει το γήπεδο της. Εκεί μετράει 3/3 νίκες, σήμερα εναντίον της Μαλίν φιλοδοξεί να πάρει την τέταρτη.
Δύο πολύτιμους πόντους «άφησε» η Μαλίν την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Βέστερλο. Το τελικό 2-2 δεν απέδωσε δικαιοσύνη, αφού η ομάδα του Γιάνκοβιτς ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε, έχασε πέναλτι και είχε ένα ακυρωθέν γκολ. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία για τη Μαλίν μετά το εκτός έδρας 2-2 με τη Γάνδη, μακριά απ’ το γήπεδο της είναι ακόμη χειρότερη αμυντικά, χαρακτηριστικό είναι ότι δέχτηκε συνολικά 7 γκολ σε τρεις εξόδους.
Κερδίζει η Μπόχουμ
Επόμενη πρόταση, ο «Άσσος» σε απόδοση 1.93 στο παιχνίδι Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ για τη Β’ Γερμανίας. Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παραμένει η Μπόχουμ, η οποία δείχνει από νωρίς πως αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για άνοδο. Το συγκρότημα του Βέρμπεεκ μετά το πέρας έξι αγωνιστικών έχει σημειώσει πέντε νίκες, την προηγούμενη βδομάδα, όμως, «σκόνταψε» στην έδρα της Σαντχάουζεν, από την οποία επέστρεψε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).
Έπρεπε να περάσουν έξι ολόκληρες αγωνιστικές για να γευτεί τη χαρά της νίκης η Φορτούνα Ντίσελντορφ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Την προηγούμενη βδομάδα το συγκρότημα του Κράμερ φιλοξένησε στην έδρα του τη Μόναχο 1860 επικρατώντας με 3-0. Στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις μετρούσε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.
Μπορεί η Χέρενφεν
Περνάμε στην Α’ Ολλανδίας και την αναμέτρηση Ναϊμέγκεν – Χέρενφεν, στην οποία θα πάμε με το «2 DNB» σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Στάθηκε «όρθια» στην έδρα της Ρόντα η Ναϊμέγκεν την περασμένη εβδομάδα, το 0-0 αποτέλεσε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν η πρώτη ισοπαλία φέτος για τη Ναϊμέγκεν, που κράτησε το «μηδέν» στα δύο τελευταία ματς, μετά τις δύο σερί ήττες από Χέρακλες (εκτός έδρας 3-0) και Άγιαξ (0-2 εντός).
Πραγματοποίησε τη χειρότερη φετινή της εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα στο ντέρμπι με την Γκρόνινγκεν και απόλυτα δίκαια υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν. Κατώτερη των περιστάσεων η Χέρενφεν, «πλήρωσε» την έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο 20λεπτο, σημείο όπου είχε δεχτεί ήδη δύο γκολ. Δε στάθηκε ιδιαίτερα στο χαμένο ματς της περασμένης εβδομάδας ο κόουτς, Λοντεβέγκες, ο οποίος επεσήμανε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, και περιμένει από αυτή σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Κομβικός ο Μπιέλιτσα
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με τον ημιτελικό του Eurobasket ανάμεσα στη Σερβία και τη Λιθουανία, με την πρότασή μας να είναι το Over 14.5 πόντοι σε απόδοση 1.87 στην αγορά «σύνολο πόντων Νεμάνια Μπιέλιτσα». Ο αγώνας σε χάντικαπ και Under/Over είναι πολύ δύσκολος προς πρόβλεψη. Είναι πιθανό το +7 της Λιθουανίας αλλά οι Σέρβοι τρομάζουν με τα τέλεια σερί που κάνουν. Στο Under/Over με όριο 156.5 έχουμε την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης Σερβία με 88 πόντους ανά παιχνίδι και τη Λιθουανία που ήταν καθαρά αμυντική ομάδα στους ομίλους και άλλαξε συμπεριφορά στα νοκ-άουτ.
Επιλογή προκύπτει από το σύνολο πόντων του Μπιέλιτσα. Ο Μπιέλιτσα είναι ο πολυτιμότερος παίχτης της φετινής εθνικής Σερβίας, μαζί βέβαια με τους Τεόντοσιτς και Ραντούλιτσα. Αγωνίζεται κατά μέσο όρο πάνω από 26 λεπτά ανά αγώνα και σκοράρει 14.7 πόντους ενώ «μαζεύει» 7.1 ριμπάουντ. Είναι πάρα πολύ σοβαρός αθλητής και δεν αναλώνεται σε δύσκολες, βιαστικές προσπάθειες. Όλες του οι προσπάθειες είτε θα είναι υπό καλές προϋποθέσεις είτε θα βγουν από σύστημα της ομάδας. Απόψε στον πολύ δυνατό ημιτελικό θα είναι εξαιρετικά αναγκαίος για την ομάδα του και θα αγωνιστεί 30 λεπτά οπότε μπορεί να σκοράρει κοντά στο μέσο όρο του. Επιλογή το Over 14.5 του Νεμάνια Μπιέλιτσα.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...