Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τη «δύναμη» της έδρας η Βιγιαρεάλ


Βραδιά Γιουρόπα Λιγκ η σημερινή, με το παιχνίδι Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ να ξεχωρίζει. Από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έρχεται η βασική μας πρόταση, ενώ μία ακόμη προκύπτει από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα αποτελέσματα στοιχήματοςσε πραγματικό χρόνο.

Νίκη για Βιγιαρεάλ

Ξεκινάμε, λοιπόν, με την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ, στην οποία θα πάμε με τον «Άσσο»σε απόδοση 2.62. Για τρίτη φορά στην ιστορία της φτάνει στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ η Βιγιαρεάλ, αυτή είναι η στιγμή που θέλει το βήμα παραπάνω.Το «κίτρινο υποβρύχιο» αποτελεί μια απ’ τις πιο σταθερές ομάδες της διοργάνωσης, καθώς είναι αήττητο στα τελευταία 11 παιχνίδια (8-3-0), ηττήθηκε μόνο στην πρεμιέρα των ομίλων εκτός έδρας απ’ τη Ραπίντ Βιέννης (2-1). Διαθέτει την κορυφαία έδρα του Γιουρόπα Λιγκ με 6/6 νίκες και μόλις 1 γκολ παθητικό, έχει δείξει ότι εκεί παίρνει αυτό που θέλει σε όλες τις περιστάσεις, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το έκανε και κόντρα στη Σπάρτα Πράγας στα προημιτελικά (2-1), της οποίας επιβλήθηκε και εκτός έδρας με το εμφατικό 2-4. Μπάγερ Λεβερκούζεν και Νάπολι τα προηγούμενα «θύματα» των Ισπανών στη διοργάνωση, την οποία δεν κρύβουν ότι θέλουν να κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Η Λίβερπουλ, από την πλευρά της, πηγαίνει στα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ ως φαβορί για την πρόκριση και καλείται να το αποδείξει από σήμερα. Είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του Γιουρόπα Λιγκ , έκανε εμφανίσεις ανώτερου επιπέδου συγκριτικά με αυτές της Πρέμιερ Λιγκ, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτή η διοργάνωση μπορεί να σώσει μια ακόμη μέτρια σεζόν σε εγχώριο έδαφος. Εκεί δίνει μάχη για την έκτη θέση, απ’ όπου απέχει 1 πόντο, ηττήθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι, αποκλείστηκε σχετικά νωρίς στο Κύπελλο. Η εντυπωσιακή ανατροπή στον δεύτερο προημιτελικό με την Ντόρτμουντ (νίκη 4-3 από 1-3) αποτέλεσε βατήρα εκτόξευσης, καθότι ακολούθησαν άλλες δύο νίκες επί των Μπόρνμουθ (1-2) και Έβερτον (4-0), το ίδιο φαινόταν ότι πάει να γίνει και με τη Νιουκάστλ το Σάββατο. Η ομάδα του Κλοπ προηγήθηκε 2-0 στο 30’, στο δεύτερο μέρος χαλάρωσε υπέρ το δέον και το «πλήρωσε» με την ισοφάριση μέχρι το 66’, ακόμη και έτσι όμως είχε τις ευκαιρίες να κερδίσει.

Κερδίζει η Έλφσμποργκ

Δεύτερη επιλογή από το σημερινό κουπόνι, ο «Άσσος»σε απόδοση 2.20 στον αγώνα του πρωταθλήματος της Σουηδίας, Έλφσμποργκ – Τζουργκάρντεν. Ακόμη μία ήττα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Έλφσμποργκ, με 2-1 από την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ στο 14’, αντέδρασε άμεσα (19’), ωστόσο πήγε στα αποδυτήρια με την πλάτη στον τοίχο (44’). Στο δεύτερο μέρος όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοση της, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα της, πραγματοποιώντας το χειρότερο ξεκίνημα την τελευταία δεκαετία. Στόχος η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.Η Τζουργκάρντεν, από την άλλη, πλευρά δε δείχνει να είναι καλά το τελευταίο διάστημα μετά το εκρηκτικό της ξεκίνημα με το 3Χ3. Το σύνολο του Περ Όλσον μετά την ήττα που γνώρισε στο ντέρμπι από τη Χάμαρμπι με 3-1, εντός έδρας, υπέστη την εκτός έδρας ήττα, με 1-0 από τη Μάλμε, εκτός έδρας. Είχε διάθεση, ωστόσο της έλειπε η τελική προσπάθεια, γνωρίζοντας έτσι τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Θεωρούμε ότι η Έλφσμποργκ μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και θα τη στηρίξουμε.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...