Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το… δεξί η Αγγλία

Πρεμιέρα με το… δεξί έκανε το Betarades.gr στο Euro 2016 με την γκολάρα του Ντιμίτρι Παγιέ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στον αγώνα Γαλλία – Ρουμανία και να επιβεβαιώνει το Over 2.5 γκολ. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα, Σάββατο (11/06) με τρεις αναμετρήσεις, τις Αλβανία – Ελβετία, Ουαλία – Σλοβακία και Αγγλία – Ρωσία, με τις δύο τελευταίες να είναι αυτές που θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά. Πριν περάσουμε την ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προγνωστικά για Live Betting σε όλη τη διάρκεια του Euro.  
Κερδίζει η Αγγλία 
Ξεκινάμε τις σημερινές μας προβλέψεις από τον αγώνα Αγγλία – Ρωσία, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.00. Τα «τρία λιοντάρια» ταξίδεψαν με φιλοδοξίες στη Γαλλία, ελπίζοντας ότι η ένατη παρουσία τους σε τελική φάση Euro θα συνδυαστεί με την παρθενική τους ευρωπαϊκή κούπα (και δεύτερη σε μεγάλη διοργάνωση, μετά από αυτή στο Μουντιάλ του 1966). Το 1968 και το 1996 οι Άγγλοι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά και στη φετινή διοργάνωση αποτελούν (βάσει αποδόσεων) το τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου (πίσω από Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία). Η Αγγλία καλείται, λοιπόν, να ξεπεράσει το… σύνδρομο των τελικών φάσεων, καθώς στα προκριματικά συνηθίζει να τα πηγαίνει περίφημα. Ο… κανόνας επιβεβαιώθηκε και στα προκριματικά του EURO 2016, όπου αποτέλεσε τη μοναδική ομάδα που πέτυχε μόνο νίκες (10/10 με αντιπάλους τις Ελβετία, Σλοβενία, Εσθονία, Σαν Μαρίνο και Λιθουανία). Ακολούθησε ένα κύκλος επτά φιλικών, όπου τα «λιοντάρια» μέτρησαν πέντε νίκες και δύο ήττες (δέχθηκαν γκολ στα 5/7 ματς).
Οι Ρώσοι, από την πλευρά τους, πήραν το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γαλλίας ως 2οι του ομίλου τους, «τρέχοντας» σερί 6-2-2 με αντιπάλους την Αυστρία, τη Σουηδία, το Μαυροβούνιο, το Λιχτενστάιν και τη Μολδαβία. Σημειώστε, δε, ότι με τον Καπέλο στον πάγκο σημείωσαν στα προκριματικά δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με την έλευση του Σλούτσκι να… φέρνει 4/4 νίκες με απολογισμό γκολ 11-1. Βέβαια, προβλημάτισαν ως ένα βαθμό με τις επιδόσεις τους στα έξι φιλικά που ακολούθησαν (2-1-3 σερί), δεχόμενοι μάλιστα από δύο γκολ και πάνω στα 3/5 τελευταία φιλικά. Η Ρωσία δεν έρχεται αλώβητη στο Euro. Το μεγάλο αστέρι της, ο μεσοεπιθετικός Άλαν Τζαγκόεφ, είναι απών λόγω τραυματισμού, κάτι που ισχύει και για τους Ζιρκόφ, Κούζμιν και Τσερίσεφ. Στο τελευταίο φιλικό απέναντι στη Σερβία τραυματίστηκε και ο μέσος Ντενίσοφ, που αντικαταστάθηκε στην 23άδα από τον Γιουσούποφ της Ζενίτ. Θεωρούμε ότι οι Άγγλοι θα ξεκινήσουν δυνατά στο Euro, θέλοντας να αποδείξουν από νωρίς ότι δίκαια είναι το φαβορί του ομίλου και θα πάρουν τη νίκη.
Αγγλία – Ρωσία: Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και τα προγνωστικά
   
Σλοβακία με κάλυψη 
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Ουαλία – Σλοβακία, στην οποία η επιλογή μας είναι το 2 DNB σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Ως ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα για την Ουαλία που πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση σε τελική φάση Euro. Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καταλαμβάνοντας την 2η θέση του 2ου ομίλου πίσω από το Βέλγιο με ρεκόρ 6-3-1. Δεν ηττήθηκε σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι, δέχθηκε συνολικά μόλις τέσσερα τέρματα, ενώ είχε σε εξαιρετική κατάσταση το μεγάλο της αστέρι Γκάρεθ Μπέιλ που σημείωσε τα επτά από τα έντεκα τέρματα της. Αναμφίβολα, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας, ενώ δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι η πρόκριση της Ουαλίας στα τελικά του Euro οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον 26χρονο άσο. Φυσικά, πέραν του Γκάρεθ Μπέιλ στην αποστολή της Ουαλίας βρίσκονται και άλλα “βαριά” ονόματα όπως Τζο Άλεν (Λίβερπουλ), Άαρον Ράμσεϊ (Άρσεναλ) και Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ). Μαχητικότητα και ομαδικότητα είναι δυο στοιχεία που χαρακτηρίζουν το συγκρότημα του Κρις Κόουλμαν που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο αδύναμος κρίκος του 2ου ομίλου.
Από την άλλη πλευρά, αν καταφέρει να πραγματοποιήσει εμφανίσεις ανάλογες με αυτές των προκριματικών τότε η Σλοβακία θα μπορεί να ατενίζει με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον της στο Euro. Οι Σλοβάκοι κατέλαβαν την 2η θέση στον 2ο όμιλο, τερματίζοντας στο -5 από την πρώτη Ισπανία, ενώ άφησαν πίσω τους τις Ουκρανία, Λευκορωσία, Λουξεμβούργο και Σκόπια. Η Σλοβακία ξεκίνησε με έξι νίκες στον όμιλο, ενώ ακολούθησε ένα σερί 1-2-1 στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές των προκριματικών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα του Γιαν Κόζακ δίνει το παρών σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τη Σλοβακία να “διψάει” για διάκριση που σε πρώτη φάση είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησε και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της όπου έδωσε επτά φιλικά τεστ, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την επικράτηση επί της Γερμανίας (1-3) να ξεχωρίζει. Διαθέτει ένα ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία, ποιότητα και ταλέντο, με τον Μάρεκ Χάμσικ να είναι το αστέρι αυτής της ομάδας. Ο άσος της Νάπολι αποτελεί τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην 23άδα της Εθνικής Σλοβακίας, διακρίνεται για την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση, ενώ αποτελεί τη μεγάλη δύναμη των Σλοβάκων στο δημιουργικό τομέα. Φυσικά, ο Χάμσικ δεν είναι το μοναδικό μεγάλο όνομα, μιας και στην αποστολή της Σλοβακίας βρίσκεται επίσης ο Μάρτιν Σκρτελ (Λίβερπουλ), ο άσος του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ, αλλά και οι γνωστοί από το πέρασμα τους από το ελληνικό πρωτάθλημα Βάις και Στοχ. Οι Σλοβάκοι, λοιπόν, πιστεύουμε ότι έχουν το προβάδισμα στη σημερινή αναμέτρηση και θα τους στηρίξουμε, παίρνοντας, βέβαια, και την κάλυψη του Draw No Bet.
Ουαλία – Σλοβακία: Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και τα προγνωστικά
   
Νίκη για ΗΠΑ 
Ολοκληρώνουμε με Κόπα Αμέρικα και τον αγώνα ΗΠΑ – Παραγουάη, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 2.10. Με σαφές ψυχολογικό πλεονέκτημα έρχονται οι ΗΠΑ στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην Παραγουάη, γνωρίζοντας ότι και ακόμα και η ισοπαλία θα είναι πιθανότατα αρκετή για να εξασφαλίσει τη συνέχεια το ταξιδιού στο επετειακό Κόπα Αμέρικα. Αυτή τη στιγμή οι Αμερικανοί βρίσκονται στο +2 από τους Παραγουανούς και την Κόστα Ρίκα, με τη διαφορά γκολ (πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας) να είναι στο +2 για τις ΗΠΑ και στο -4 για τους Κοσταρικανούς. Μπορεί οι οικοδεσπότες να αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων στην πρεμιέρα (ήττα 2-0 από την Κολομβία), πήραν όμως το αίμα τους πίσω στο ματς της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Κόστα Ρίκα, όντας εξαιρετικοί στις αντεπιθέσεις και φτάνοντας στο τελικό 4-0 με τα γκολ των Ντέμπσεϊ (9′ πέν.), Τζόουνς (37′), Γουντ (42′) και Ζούσι (87′). Πάντως, ο Κλίνσμαν έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα ενόψει του σημερινού ματς, τονίζοντας ότι η ομάδα θα μπει με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη. Ο Γερμανός κόουτς τόνισε με νόημα: «Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον ένα βαθμό. Δεν είναι, όμως, στο χαρακτήρα μας να αγωνιζόμαστε για την ισοπαλία. Πάμε για τη νίκη, καθώς στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο κίνδυνος να… τιμωρηθούμε». Η Παραγουάη, από την πλευρά της, δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον εαυτό της. Δεν της αρκεί μόνο η νίκη στο σημερινό, αλλά πρέπει να συνοδευθεί από ήττα ή ισοπαλία των Κοσταρικανών, προκειμένου να σφραγιστεί το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Το ισόπαλο 0-0 της πρεμιέρας απέναντι στην Κόστα Ρίκα έδωσε τη σκυτάλη στο ατυχές 2-1 από την Κολομβία, με τους Παραγουανούς να δέχονται δύο γκολ στο 12′ και στο 30′ και να μειώνουν απλά με τον Αγιάλα στο 71′. Η ομάδα βρίσκεται σε μία γενικότερη περίοδο μετριότητας, αγνοώντας τη νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, επίσημα και φιλικά. Επιλογή, λοιπόν, ο Άσσος.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...