Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το «δεξί» η Βραζιλία

Συνεχίζεται σήμερα το Κόπα Αμέρικα με τρία παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει αυτό ανάμεσα στη Βραζιλία και τον Ισημερινό, το οποίο θα μας απασχολήσει στοιχηματικά. Προτάσεις προκύπτουν, επίσης, από τα πρωταθλήματα σε Βραζιλία και Σουηδία, αλλά και από την ισπανική ACB. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν οδηγό σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
Κερδίζει η Βραζιλία
Ξεκινάμε με τον αγώνα Βραζιλία – Ισημερινός, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.91. Μια παντελώς διαφορετική Βραζιλία θα δούμε στα γήπεδα των ΗΠΑ για το επετειακό Κόπα Αμέρικα. Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο τον Αύγουστο ώθησε τους ανθρώπους της ομάδας στην απόφαση να κρατήσουν τα περισσότερα «βαριά χαρτιά» ξεκούραστα και έτσι οι «καριόκας» θα παίξουν στην Αμερική με τις «ρεζέρβες». Η πιο σπουδαία απουσία είναι ο Νεϊμάρ, ενώ δεν κλήθηκαν καν οι Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο και Ραμίρες. «Χιονοστιβάδα» τα προβλήματα τραυματισμών, ανάγκασαν τον Ντούνγκα να «κόψει» τους Ραφίνια, Ντάγκλας Κόστα, Όσκαρ, Ρικάρντο Ολιβέιρα και Φιρμίνο! «Προφανώς υπάρχουν απουσίες, ωστόσο έχουμε μια κορυφαίου επιπέδου ομάδα. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Όλοι τους προσαρμόστηκαν γρήγορα στις συνθήκες και αυτό με κάνει αισιόδοξο», είπε ο Ντούνγκα, που ήταν ο κόουτς της Βραζιλίας στην τελευταία κατάκτηση μεγάλης διοργάνωσης, το 2007 στο Κόπα Αμέρικα του Ισημερινού. Πορεία διαφορετική απ’ αυτές που μας έχει συνηθίσει θέλει στο φετινό Κόπα Αμέρικα το Εκουαδόρ, από την άλλη πλευρά. Είναι η μια εκ των δύο ομάδων που δεν έχουν κατακτήσει ποτέ τη διοργάνωση (η άλλη είναι η Βενεζουέλα), η σπουδαιότερη επιτυχία της είναι η παρουσία στα ημιτελικά. Φέτος τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά για τον Ισημερινό, που είναι μια απόλυτα σεβαστή ομάδα, η οποία έχει κερδίσει εγκωμιαστικά σχόλια με την πορεία της στα προκριματικά του Μουντιάλ. Έπειτα από 6 αγωνιστικές, η ομάδα του Γκουστάβο Κιντέρο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της ζώνης της Λατινικής Αμερικής με 13 πόντους, όσους μετράει και η πρωτοπόρος Ουρουγουάη, στο +2 απ’ την Αργεντινή και στο +4 απ’ τη Βραζιλία! Στη σημερινή αναμέτρηση η Βραζιλία είναι το φαβορί, πιστεύουμε ότι θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και θα κερδίσει.
Σκοράρουν Σαπεκοένσε και Φλουμινένσε
Συνεχίζουμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.05στην αναμέτρηση Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε. Με… χαμόγελο και αισιοδοξία υποδέχεται σήμερα η Σαπεκοένσε τη Φλουμινένσε, θέλοντας να διευρύνει το αήττητο σερί της. Δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες μετρούν οι γηπεδούχοι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, παρουσιάζοντας κυρίως επιθετικές αρετές (έχουν σκοράρει 10 γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους). Χορταστικό το μεσοβδόμαδο 3-4 επί της Κοριτίμπα, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μπρούνο Ράνχελ, που πέτυχε «χατ-τρικ». Την τρίτη φετινή νίκη της θα επιδιώξει σήμερα η Φλουμινένσε, από την πλευρά της, η οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να «πιάσει ρυθμό» στη φετινή λίγκα. Μετρά, βέβαια, μόλις μία ήττα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές (2-2-1), όμως χαρακτηρίζεται από σκαμπανεβάσματα. Έχει γευτεί όλα τα αποτελέσματα στις τρεις φετινές εξόδους της (1-1-1), ενώ στο μεσοβδόμαδο 1-1 στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο μπήκε πίσω στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό και ισοφάρισε με τον Γκουστάβο Σκάρπα στο 31′. Πιστεύουμε ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν από ένα τουλάχιστον τέρμα.
Δε χάνει η Ατβίνταμπεργκ
Επόμενη πρόταση, το Χ2 σε απόδοση 2.30 στον αγώνα Ντάλκουρντ – Ατβίνταμπεργκ. Εξαιρετική ήταν η Ντάλκουρντ στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Φρέι. Αποτελεσματική στην επίθεση, πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (27, 77’), άριστα στημένη από τον Ασμπάγκι στην άμυνα και έτσι ήρθε αυτή η επικράτηση επί μίας αντιπάλου που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις πέντε αγωνιστικές (2-3-0) και… βλέπει άνοδο, αφού φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 16 πόντους στη συλλογή της, δύο λιγότερους από την τρίτη θέση. Από την άλλη πλευρά, η Ατβίνταμπεργκ δείχνει μεγάλη βελτίωση το τελευταίο διάστημα. Το σύνολο του Χάνσεν χωρίς να θέλξει με την απόδοση του επικράτησε 1-0 της Βάρναμο, εντός έδρας, ντουμπλάροντας έτσι τις νίκες στην έδρα της μετά το εντυπωσιακό 4-0 επί της ΑΦΚ Γιουνάιτεντ. Ανέβηκε στην τέταρτη θέση, έχοντας συλλέξει 16 βαθμούς, δύο λιγότερους από τα μπαράζ και τέσσερις μακριά από την απευθείας άνοδο. Εκτός έδρας προέρχεται από δύο κακές εμφανίσεις και ήττες από ΓΚΑΪΣ (1-0) και Συριάνσκα και θέλει στο σημερινό παιχνίδι με τη Ντάλκουρντ να βάλει τέλος σ’ αυτό το αρνητικό σερί, κάτι το οποίο θεωρούμε ότι μπορεί να πράξει.
«Ανοίγει» ο ρυθμός στη Μαδρίτη
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια, στο οποίο θα πάμε με το Over 166.5 πόντους, σε απόδοση 1.91. Την προηγούμενη Πέμπτη διεξήχθη ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ Ρεάλ και Βαλένθια, στον οποίο η Ρεάλ επικράτησε 82-57 και έκανε το 1-0 στη σειρά. Προχθές η Βαλένθια σούταρε με το απαράδεκτο 2/22 τρίποντα πολλά εξ’ αυτών ήταν ελεύθερα και απλά αποδεικνύει ότι η Βαλένθια βρέθηκε σε απαράδεκτη επιθετική βραδιά. Επιπλέον με το που ξέφυγε η διαφορά στις αρχές του τελευταίου δεκαλέπτου η Βαλένθια επέλεξε να παρατήσει την προσπάθεια γνωρίζοντας ότι ο επόμενος αγώνας ήταν δύο μέρες μετά και δεν υπήρχε λόγος να ζοριστεί το σύνολο για να γυρίσει ματς που δεν γυρνούσε. Απόψε αναμένουμε καλύτερο ποιοτικά παιχνίδι και να «ανοίξει» πολύ ο ρυθμός όπως είναι το φυσιολογικό για αγώνα της Ρεάλ στη Μαδρίτη. Πέρσι τέτοια εποχή, πάλι για τους ημιτελικούς η Ρεάλ είχε νικήσει 81-71 την Βαλένθια στον πρώτο αγώνα και στον δεύτερο αγώνα η Βαλένθια «έσπασε» έδρα με 89-93 και ισοφάρισε σε 1-1. Ελκύει το ανεβασμένο +10.5 της φιλοξενούμενης, αποτέλεσμα του προχθεσινού τετάρτου δεκαλέπτου. Εμείς θα πάμε με το Over 166.5 που είναι χαμηλότατο όριο για τη Ρεάλ εντός και είναι πολύ εύκολο να απεληθευθεί αν είναι πιο εύστοχη η Βαλένθια. Επιλογή λοιπόν το Over 166.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...