Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το G/G στην Κρήτη, κερδίζει η Κροτόνε


Μια χαλαρή Δευτέρα είναι η σημερινή, με το ποδοσφαιρικό κουπόνι να περιλαμβάνει σαφώς λιγότερες αναμετρήσεις σε σχέση με το διήμερο που προηγήθηκε. Φινάλε στην 18η αγωνιστική της Σούπελιγκ με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Ολυμπιακός, παιχνίδι που θα μας απασχολήσει, δράση υπάρχει και σε Ιταλία, Ολλανδία. Να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εταιρίες της Ελλάδας που προσφέρουν παιχνίδια casino με paysafe.

Σκορ και για τους δυο στα Χανιά
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Πλατανιάς – Ολυμπιακός, όπου επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.35. Μακριά απ’ το γκολ έμεινε για ακόμη μια φορά ο Πλατανιάς το Σάββατο στο Περιστέρι, αυτό το 0-0 όμως κόντρα στον Ατρόμητο κρίθηκε ικανοποιητικό. Οι Κρητικοί άντεξαν στην πίεση των κυανόλευκων, έδωσαν χώρο και έψαξαν τις αντεπιθέσεις, απείλησαν κυρίως στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι με τον Ανγούλο. Μεσοβδόμαδα στο ίδιο γήπεδο έχασαν μια δική τους πρόκριση, αφού είχαν στα χέρια τους το 1-1 μέχρι το φινάλε, αλλά δέχτηκαν γκολ στις καθυστερήσεις και αποκλείστηκαν απ’ τον Ατρόμητο. Έτσι, έμειναν για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-5) με επιμέρους γκολ 1-8. Έχει σοβαρό επιθετικό πρόβλημα ο Πλατανιάς, που δεν έχει βρει δίχτυα στα τελευταία 6/7 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, τα τέσσερα μέσα στο 2016. Σκόραρε επιτέλους την Τρίτη στο Περιστέρι, το πρώτο γκολ μετά από πάνω από ένα μήνα. Δε χρειάστηκε να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ο Ολυμπιακός για να ξεπεράσει το εμπόδιο των Χανίων μεσοβδόμαδα, επικράτησε 6-0 και πήρε μια τυπική πρόκριση στην επόμενη φάση. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης. «Ρεζέρβες» παρέταξε ο Μάρκο Σίλβα στο ματς Κυπέλλου, σήμερα επιστρέφουν όλοι οι βασικοί για το 18Χ18 στη Σούπερλιγκ και τη διατήρηση της απόστασης στο +18 απ’ τη δεύτερη θέση. Η χρονιά των ερυθρολεύκων περιέχει κυρίως νίκες, τρεις ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ και μόλις μια ισοπαλία, αυτή με τον Πλατανιά στο Κύπελλο (2-2)! Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από 4/5 εκτός έδρας Over 2,5 και G/G σε όλες τις διοργανώσεις.

Με κάλυψη η Κροτόνε
Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Κροτόνε – Κάλιαρι, όπου επιλέγουμε το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και δέκα αγωνιστικές η Κροτόνε στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Λατίνα (2-2 εκτός έδρας) και Τραπάνι (0-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Τζούριτς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βίρτους Εντέλα, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 πριν τη διακοπή για τα Χριστούγεννα. Οι «καρχαρίες» παραμένουν αήττητοι στις δέκα συνολικά εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν οχτώ νίκες και δύο ισοπαλίες (23-4 τα γκολ). Η Κάλιαρι απ’ την άλλη, «τρέχει» αήττητο σερί έξι αγωνιστικών, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μετά από 21 αγωνιστικές 46 βαθμούς, έναν περισσότερο από την αποψινή αντίπαλό της Κροτόνε. Μετά την ήττα που γνώρισε από την Μπρέσια (4-0 εκτός έδρας) στις 28 Νοεμβρίου το συγκρότημα του Ραστέλι επικράτησε των Βίρτους Λαντσιάνο (3-1 εκτός έδρας), Μπάρι (2-1 εντός έδρας), Σαλερνιτάνα (2-0 εκτός έδρας) και Προ Βερτσέλι (3-0 εντός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Κόμο (1-1 εντός έδρας) και Λιβόρνο (1-1 εκτός έδρας). Θεωρούμε ότι μπορεί να μιλήσει η έδρα στο συγκεκριμένο ματς.

Βγαίνει ο «άσσος» της Ντόρντρεχτ
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές προτάσεις μας με την αναμέτρηση Ντόρντρεχτ – Έμεν, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη για τους γηπεδούχους σε απόδοση 2.10. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το 2015 με δύο με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με δύο ήττες, οπότε η ισοπαλία που πήραν στην έδρα της ΦΚ Αϊντχόφεν με σκορ 1-1 πρέπει να θεωρηθεί ως θετικό αποτέλεσμα. Είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που μαρτυράνε τα 8 Over 2,5 στα εννιά τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Πέρα από τον Λίμα που είναι τραυματίας, όλοι οι υπόλοιποι παίχτες είναι στη διάθεση του προπονητή. Η Έμεν απ’ την άλλη, είχε κάνει ένα πολύ καλό σερί με τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, αλλά από τότε, στα επόμενα ισάριθμα παιχνίδια της, δεν πήρε νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-2). Στο πιο πρόσφατο από αυτά, έχασε 2-0 από την αδύναμη Ος, εντός έδρας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι εφτά από τα 8 πιο πρόσφατα ματς της στο πρωτάθλημα έχουν έρθει G/G.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα preview όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...