Προγνωστικά Στοιχήματος: Με φόρα από χθες για νέο ταμείο

Η πλήρης αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και η διεξαγωγή αρκετών αγώνων σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική, μας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες επιλογές. Καταλήγουμε σε μία πεντάδα ποδοσφαιρικών προτάσεων από Α’ Αγγλίας, Α’ Σκωτίας, Β’ Ιταλίας, Κύπελλο Γερμανίας και Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ υπάρχει στοιχηματική πρόταση και από το μπασκετικό κουπόνι.
Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις εταιρίες στοιχήματος, ποιες είναι νόμιμες και ποιες όχι, και τι συμβαίνει με τη φορολογία του παίκτη. Δείτε εδώ τις εταιρίες στοιχημάτων στο ίντερνετ.
Παίρνει το τρίποντο η Μπάρι
Το δυνατό μας σημείο έρχεται από τη Β’ Ιταλίας και αφορά στον “Άσσο” της Μπάρι επί της Κατάνια, σε απόδοση 2.10. Τη δεύτερη σερί νίκη της σημείωσε στο πρωτάθλημα της Serie B η Μπάρι, η οποία αναρριχήθηκε ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Πιο συγκεκριμένα μετά από αυτή που πέτυχε κόντρα στη Βίρτους Λαντσιάνο (2-0 εντός έδρας) το συγκρότημα του Νίκολα πήρε τους τρεις βαθμούς και κόντρα στη Μόντενα (1-0 εκτός έδρας), διατηρώντας παράλληλα ανέπαφη την εστία του και στις δύο. Έτσι, σκαρφάλωσε στην εντέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας 36 βαθμούς, όντας τρεις πίσω από τις πρώτες οχτώ θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου στη μεγάλη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας, και έξι πάνω από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ παραμονής στην κατηγορία.
Μετά τις νίκες επί των Προ Βερτσέλι (4-0 εντός έδρας) και Περούτζια (2-0 εντός έδρας) η Κατάνια παραμένει μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Serie B, στις οποίες σημείωσε μία ισοπαλία κόντρα στην Κροτόνε (1-1 εντός έδρας) και δύο ήττες από τις Πεσκάρα (1-0 εκτός έδρας) και Φροζινόνε (2-1 εντός έδρας). Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα είχαν ως αποτέλεσμα για το συγκρότημα του Μαρκολίν να υποχωρήσει και πάλι στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Έχοντα συγκεντρώσει 28 βαθμούς η Κατάνια απέχει δύο από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ παραμονής και τρεις από τη ζώνη ασφαλείας.
Χ2 ημίχρονο στην “Μπάι Αρίνα”
Συνεχίζουμε με Κύπελλο Γερμανίας, όπου πηγαίνουμε με το “Χ2 ημίχρονο” στην αναμέτρηση της “Μπάι Αρίνα” ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και την Καϊζερσλάουτερν, σε απόδοση 2.02. Δεν έδειξε ιδιαίτερα επηρεασμένη από το ματς που είχε δώσει μεσοβδόμαδα στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη μεγάλη νίκη της επί της Ατλέτικο κι έκανε το.. καθήκον της υποδεχόμενη τη Φράιμπουργκ. Χωρίς να θέλξει με την εμφάνισή της η ομάδα του Σμιντ, ήταν σαφώς καλύτερη από την αντίπαλό της και πήρε το υπερπολύτιμο τρίποντο, έστω και με το ισχνό 1-0. Μεγάλη βαθμολογική ανάσα για τις “ασπιρίνες”, που αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο προσεκτικοί στα αμυντικά τους καθήκοντα, αφού είχε μετρήσει εννιά γκολ στο παθητικό της στα τρία προηγούμενά της που πήρε μόλις ένα βαθμό. Στο -4 παρέμεινε από την προνομιούχο τριάδα η Λεβερκούζεν, αλλά θέλει σαφώς να προχωρήσει και στο Κύπελλο, εκεί όπου πάντως γλίτωσε με τα χίλια ζόρια το κάζο στον προηγούμενο γύρο.
Η Καϊζεσλάουτερν θα μπορούσε να έχει πάρει με λιγότερο άγχος το τρίποντο στην εντός έδρας αναμέτρηση με την πάντα επικίνδυνη Γκρόιτερ Φιρτ, αλλά θέλησε να κάνει τα εύκολα-δύσκολα. Αδικαιολόγητη οπισθοχώρηση μετά το 2-0 από τους “κόκκινους διαβόλους”, τουλάχιστον δεν το πλήρωσε κιόλας η ομάδα του Ρούνιαϊτς, παίρνοντας το τρίποντο που τη διατηρεί συγκάτοικο στη 2η θέση της Τσβάιτε Λίγκα μαζί με τη Ντάρμσταντ. Περιθώρια χαλάρωσης βέβαια δεν υπάρχουν, με τους διώκτες της να βρίσκονται σε απόσταση βολής. Μόνο αδιάφορη πάντως δεν την αφήνει και το Κύπελλο, εκεί όπου τον Αύγουστο είχε γλιτώσει στα πέναλτι το κάζο από τη Βέχεβ Βισμπάντεν, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε πιο εύκολα τη Γκρόιτερ (2-0). Θεωρούμε, πάντως, ότι η “Λάουτερν” μπορεί να κρατήσει στο ημίχρονο.
Προβάδισμα για Ντονκάστερ
Στην Α’ Αγγλίας επιλέγουμε το “Χ2” της Ντονκάστερ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πρέστον (απόδοση 1.93). Σε εξαιρετική φόρμα η Πρέστον, το επιβεβαίωσε και το Σάββατο όπου φιλοξενήθηκε από την Όλνταμ και την έκανε… σμπαράλια, επικρατώντας με το επιβλητικό 0-4. Εδειξε τις διαθέσεις της με το καλημέρα της αναμέτρησης η ομάδα του Σάιμον Γκρέισον και δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητήσει την κυριαρχία της, με την άμυνά της να περνάει ένα απόλυτα ξεκούραστο απόγευμα. Για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική κρατάει ανέπαφη την εστία της, πανηγυρίζοντας και ισάριθμα τρίποντα. Εκμεταλλευόμενη έτσι τη νέα γκέλα της ΜΚ Ντονς, την “έπιασε” στη 2η προνομιούχο θέση, φορτσάροντας στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.
Δεν ήταν τόσο το τρίποντο επί της Κόλτσεστερ για την Ντονκάστερ, όσο η εμφάνιση με την οποία το συνόδευσε. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κερδίσει με 4 ή και 5-0 η ομάδα του Πολ Ντίκοφ, εν τέλει αρκέστηκε σε ένα σχετικά αγχωτικό 2-0, από την άποψη πως το δεύτερο τέρμα της ήρθε στο φινάλε, έστω κι έτσι όμως πήρε αυτό που ήθελε και διατήρησε το “μαξιλαράκι” του +3 από τους διώκτες της. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά τις δύο σερί τριάρες που δέχτηκε, ωστόσο την περιμένει πολύ δύσκολη αποστολή. Βέβαια στις δέκα τελευταίες εξόδους της η Ντόνκαστερ έχει μόνο μία ήττα, στοιχείο που μας κανει να πιστεύουμε ότι είναι ικανή να φύγει χωρίς ήττα από την έδρα της Πρέστον.
Νίκη για Μπρέχιν
Στην Α’ Σκωτίας πηγαίνουμε με τον “Άσσο” της Μπρέχιν επί της Ντανφέρμλιν σε απόδοση 2.12. Τρίτη σερί νίκη πήρε η Μπρέχιν το Σάββατο με 2-1 εντός έδρας επί της Στενχάουσμιουρ. Δύσκολη και αγχωτική επικράτηση για τους γηπεδούχους, οι οποίοι αντέδρασαν γρήγορα στο 0-1 του 3’ και στο 18’ είχαν ισοφαρίσει. Στο 59’ έγινε το 2-1, ανατροπή την οποία άξιζε η Μπρέχιν με βάση τις ευκαιρίες της, ωστόσο μέχρι το φινάλε δεν κατάφερε να «τελειώσει» το ματς. Έχει… ξεχάσει να χάνει η Μπρέχιν, που διεύρυνε το αήττητο σερί της στα 15 παιχνίδια, τελευταία φορά που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι απ’ το γήπεδο ήταν στις 18 Οκτωβρίου! Ακόμη μια κάκιστη εμφάνιση για την Ντανφέρμλιν, η οποία δε δικαιώνει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί στην αρχή της σεζόν. Υπέστη την τρίτη σερί ήττα της το Σάββατο με 5-1 εκτός έδρας απ’ την πρωτοπόρο Στρανράερ, παρά το γεγονός ότι ισοφάρισε στο 26’ με τον Μπουχάναν. Ο ίδιος παίκτης όμως τρία λεπτά αργότερα είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα (σωστή, πάτησε πεσμένο αντίπαλο) και ουσιαστικά καταδίκασε την ομάδα του, η οποία δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων.
Over 2.5 στη Βενεζουέλα
Κλείνουμε την πεντάδα των ποδοσφαιρικών μας προτάσεων με το “Over 2.5” στην αναμέτρηση της  Μινέρος (Βενεζουέλα) με την Ουνιβερσιτάριο Σούκρε (Βολιβία) για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες (απόδοση 2.15). Ο αγώνας με την Εστουντιάντε Ντε Μέριντα αναβλήθηκε εν τέλει και έτσι το πιο πρόσφατο δείγμα που έχουμε από τη Μινέρος είναι από την ισοπαλία κόντρα στην Ουρακάν. Πολύτιμος ο βαθμός που πήρε στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση, κάνοντας ένα γεμάτο παιχνίδι. Εντός των συνόρων, παρότι ξεκίνησε με δύο στα δύο, έχει συμπληρώσει από τότε τέσσερις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη, μία ήττα και τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, οι δύο πιο πρόσφατες εντός έδρας. Στο 0-0 έμεινε με την Κρουζέιρο στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση η Ουνιβερσιτάριο και αν μείνουμε στα λόγια του προπονητή της αυτό δεν ήταν καλό, καθώς σύμφωνα με εκείνον η Σούκρε για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της εντός έδρας. Στη διοργάνωση βρέθηκε μετά την κατάκτηση του τίτλου του Κλαουσούρα το 2014, μόλις ο δεύτερος που κατέκτησε εντός των συνόρων. Στο Απερτούρα πάντως δεν τα πήγε καθόλου καλά και τερμάτισε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Και στο τρέχον πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά, με απολογισμό δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, με την πιο πρόσφατη να είναι το Σάββατο και μάλιστα εντός έδρας από τη Μπλούμινγκ Σάντα Κρουζ.
Πρώτος σκόρερ ο Χοτζ στην Αγία Πετρούπολη
Όσον αφορά το μπάσκετ, η μοναδική στοιχηματική μας επιλογή έρχεται από το ρωσικό “εμφύλιο” της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την Κίμκι για τους “16” του Eurocup. Επιλέγουμε ως πρώτο σκόρερ του αγώνα τον Γουόλτερ Χοτζ της Ζενίτ, σε απόδοση 5.5. Φαβορί δίνεται ο Ράις σε απόδοση 3 και ακολουθεί ο Κοπόνεν σε απόδοση 4. Η αξία βρίσκεται στον Χοτζ. Ο Χοτζ είναι ο πρώτος σκόρερ της Ζενίτ σε Eurocup και VTB με 15.7 και 18.4 πόντους ανά παιχνίδι αντίστοιχα. Από την άλλη ο πρώτος σκόρερ της Κίμκι είναι ο Ράις με 15.4 πόντους σε Eurocup και 16.4 πόντους σε VTB. Τα αντίστοιχα νούμερα του Κοπόνεν είναι 13.3 και 14.7. Είναι δεδομένο πως ο Χοτζ είναι πιο πολύτιμος για την Ζενίτ από ό,τι είναι οι Ράις και Κοπόνεν για την Κίμκι. Η Κίμκι έχει πολύ μεγαλύτερο ρόστερ και πολλούς άλλους εξαιρετικούς σκόρερ όπως οι Χάνεϊκατ, Πολ Ντέιβις, Όγκουστιν, Μόνια. Στα τρία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες μεταξύ τους οι πρώτοι σκόρερ ήταν ως εξής: στο 90-68 της Κίμκι επί της Ζενίτ ο Ράις ήτνα πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, στο 89-86 της Ζενίτ ο Χοτζ ήταν πρώτος σκόρερ με 25 πόντους και σοτν αγώνα της VTB (81-76 η Κίμκι) ο Χοτζ είχε 19 πόντους και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μαζί με τον Βαλίεφ της Ζενίτ. Είναι προφανές ότι η αξία βρίσκεται στον Χοτζ σε απόδοση 5.5 και αυτό θα είναι η επιλογή. Πρώτος σκόρερ του αγώνα Ζενίτ-Κίμκι ο Γουόλτερ Χοτζ.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...