Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί η Αάλεσουντ, Χάλμσταντ με κάλυψη

Ακόμη ένα Σάββατο με καλοκαιρινούς στοιχηματικούς ρυθμούς έχουμε μπροστά μας. Οι Σκανδιναβοί πρωταγωνιστούν και πάλι στις επιλογές του Betarades.gr, με τις δύο από τις τρεις προτάσεις να προέρχονται από Νορβηγία και Σουηδία, ενώ η σημερινή τριάδα «κλείνει» με ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Αμερικής.
Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάζετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα ποιοι είναι οι τρόποι κατάθεσης στις στοιχηματικές εταιρίες εν μέσω capital controls.
Με το χάντικαπ της Αάλεσουντ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Α’ Νορβηγίας και τον αγώνα Βίκινγκ – Αάλεσουντ, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +1 γκολ της Αάλεσουντ σε απόδοση 2.03 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Αάλεσουντ. Αν η Αάλεσουντ ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Επιστροφή στις ήττες για τη Βίκινγκ την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα με ιδιαίτερα «βαρύ» τρόπο. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 4’, η συνέχεια ήταν πάρα πολύ κακή, κυρίως εξαιτίας της σωρείας λαθών στην άμυνα. Στο 15’ το σκορ είχε γίνει ήδη 2-1 για τη Στρομσγκόντσετ, η οποία στο δεύτερο μέρος έπαιξε με 10 παίκτες, αλλά σκόραρε ακόμη δύο φορές και «καθάρισε» το ματς. Ήταν η τρίτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για τη Βίκινγκ, που πλέον υποχώρησε στην 5η θέση. Προκύπτει πρόβλημα στην επίθεση, καθώς αποχώρησε ο Μπερίσα, ενώ θέλει να φύγει και ο Μπόντβαρσον.
Πραγματοποιώντας ένα απίθανο δεύτερο μέρος, η Αάλεσουντ επέστρεψε στις νίκες την περασμένη εβδομάδα. Επικράτησε 4-2 εντός έδρας της Μιοντάλεν, παρά το γεγονός ότι στο πρώτο μέρος έχανε 0-2 και είχε χάσει τη συγκέντρωση της. Μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο, μείωσε στο 55’, σημείωσε τρία γκολ απ’ το 83’ μέχρι το 90’! Ήταν η δεύτερη νίκη της Αάλεσουντ στα τελευταία πέντε ματς ανεξαρτήτως έδρας (2-2-1), την έφερε στους 19 πόντους και την 10η θέση. Θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να «κοιτάξει» στα μάτια τη Βίκινγκ και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.
Μπορεί τη νίκη η Χάλμσταντ
Συνεχίζουμε με Α’ Σουηδίας και το «1 DNB» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Χάλμσταντ – Κάλμαρ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Έπαιξε για να μη χάσει στο ντέρμπι της «ουράς» με την Ατβίνταμπεργκ την περασμένη εβδομάδα και τα κατάφερε. Έμεινε στο 0-0 η Χάλμσταντ, παίζοντας μόνο για το 0-0, καθώς ήταν φανερό ότι επιθετικά δεν μπορούσε να δημιουργήσει και να φανεί απειλητική. «Τρέχουν» ένα θετικό σερί οι γηπεδούχοι, που είναι αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, αυτό όμως δε φτάνει για να τεθούν εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Μπορεί να συμβεί μόνο αν κερδίσουν σήμερα την Κάλμαρ και ανέβουν στους 13 πόντους.
«Διπρόσωπη» η Κάλμαρ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, το «πληρώνει» στη βαθμολογία με τη 10η θέση. Δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της, έχει σημαντικά προβλήματα διαχείρισης καταστάσεων, αλλά και αμυντικής λειτουργίας. Δεν κέρδισε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, όπου πήρε τρεις ισοπαλίες. Έμεινε στο 0-0 με την ΑΪΚ την περασμένη εβδομάδα, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς αμφότερες οι ομάδες δεν έκαναν τίποτα το φοβερό για να αξίζουν το «τρίποντο».
Πλήγμα η απουσία του Κακά
Η τριάδα των σημερινών προτάσεων κλείνει με το «2 DNB» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα του πρωταθλήματος των ΗΠΑ, Ορλάντο Σίτι – Κάνσας (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν για ένα ολόκληρο ημίχρονο με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του σταρ της Κακά στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, η Ορλάντο Σίτι πήρε το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Σολτ Λέικ και είναι μεταξύ άλλων στη δεύτερη θέση της Ανατολής. Πλήγμα αποτελεί για την ομάδα απ’ τη Φλόριδα η απουσία του Κακά για τα επόμενα δύο παιχνίδια, τη στιγμή που τραυματίες παραμένουν οι Μολινό, Πάτερσον, Κάσκιο, Κολέν και Σέι.
Από την άλλη, ύστερα απ’ το εφιαλτικό 6-2 εκτός έδρας απ’ την Κάνσας και τον αποκλεισμό της απ’ τα προημιτελικά του κυπέλλου, η Ντάλας «ξέσπασε» στη Νιου Ίνγκλαντ συντρίβοντάς τη με 3-0 εντός, και είναι στην πέμπτη θέση του δυτικού ομίλου. Κράτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το μηδέν στην άμυνα στο πρωτάθλημα και δείχνει να έχει βελτιωθεί αν εξαιρέσει κανείς το ματς κυπέλλου με την Κάνσας, όπου όμως είχε παίξει με πολλές αλλαγές και σήμερα μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...