Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκες για Άουγκσμπουργκ και Περούτζια

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββάτου με πολλά παιχνίδια στο πρόγραμμα και αρκετές επιλογές. Σπουδαία ματς διεξάγονται στην Ευρώπη, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο και έχουμε ξεχωρίσει κάποια από αυτά, τα οποία θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε στοιχηματικά. Στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και προγνωστικά για live στοίχημα κάθε Σάββατο από τις 15:00 έως αργά το βράδυ!
Κερδίζει η Άουγκσμπουργκ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Μπουντεσλίγκα και τον αγώνα Άουγκσμπουργκ – Μάιντζ, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.12. Με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα η Άουγκσμπουργκ. Το συγκρότημα του Βαϊνζίερλ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη Βόλφσμπουργκ επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της, παραμένοντας παράλληλα στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Με την έλευση του νέου προπονητή της, Μάρτιν Σμιντ, η Μάιντζ έχει βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική εικόνα της, ωστόσο θα χρειαστεί να δουλέψει ακόμα περισσότερο ώστε να βρει περισσότερη σταθερότητα στο παιχνίδι της για να μην μπει σε περαιτέρω μπελάδες όσον αφορά στην παραμονή της. Στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε να σημειώσει μόλις μία νίκη, αυτή κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 3-1 στην έδρα της. Στις υπόλοιπες μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Γκλάντμπαχ (2-2 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Χέρτα (2-0 εντός έδρας), Μπορούσια Ντόρτμουντ (4-2 εκτός έδρας) και Χόφενχαϊμ (2-0 εκτός έδρας).

«Τρίποντο» η Περούτζια
Ένα ακόμη δυνατό σημείο προκύπτει από τη Β’ Ιταλίας και είναι ο «Άσσος» σε απόδοση 2.05 στον αγώνα Περούτζια – Προ Βερτσέλι. Την ευκαιρία να κάνει άλλο ένα καθοριστικό βήμα για να προλάβει το τρένο των πλέι οφ ανόδου στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια της χώρας έχει σήμερα η Περούτζια, η οποία υποδέχεται στην έδρα της την Προ Βερτσέλι. Το συγκρότημα του Καμπλόνε μετά τις τρεις σερί νίκες που σημείωσε κόντρα στις Μόντενα (2-0 εντός έδρας), Μπρέσια (2-1 εκτός έδρας) και Σπέτσια (2-1 εντός έδρας) απέσπασε μόλις ένα βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Serie B. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε η Προ Βερτσέλι για το πρωτάθλημα της Serie B. Μετά τη νίκη που σημείωσε επί της Τραπάνι (1-0 εντός έδρας) στις 28 Δεκεμβρίου του 2014 το συγκρότημα του Σκάτσολα σημείωσε πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, παραμένοντας ένα βαθμό μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ παραμονής στην κατηγορία. Κάκιστο είναι το ρεκόρ της Προ Βερτσέλι στις εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής για την ίδια διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα στις 15 συνολικά σημείωσε δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και έντεκα ήττες σημειώνοντας 12 γκολ, ενώ δέχθηκε 30.

«Τρίποντο» η Βαγιεκάνο
Συνεχίζουμε με Πριμέρα Ντιβιζιόν και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Βαγιεκάνο – Γρανάδα. Η παραμονή στην κατηγορία αποτελεί τον κοινό στόχο των δύο αντιπάλων στη σημερινή συνάντηση του “Βαγιέκας” Η γηπεδούχος Ράγιο προφανώς και βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση, απέχοντας αυτή τη στιγμή πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το ενθαρρυντικό ενόψει της σημερινής μάχης είναι ότι οι Μαδριλένοι έχουν συνδυάσει με νίκες τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, κατατροπώνοντας τις Βιγιαρεάλ (2-0) και Λεβάντε (4-2). Τη δεύτερη νίκη της με τον Αμπέλ Ρεσίνο στο τιμόνι πανηγύρισε το περασμένο σαββατοκύριακο η Γρανάδα, με το τρίποντο επί της Κόρδοβα να αναζωπυρώνει τις ελπίδες… επιβίβασης στο τρένο της παραμονής. Βέβαια, εκτός έδρας η Γρανάδα προέρχεται από ένα κάκιστο σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη (0-3-8).

«Διπλό» η Σεντ Ετιέν
Επόμενη επιλογή το «διπλό» σε απόδοση 2.20 στο ματς του γαλλικού πρωταθλήματος, Μετς – Σεντ Ετιέν. Δεν πηγαίνει τίποτα καλά στη Μετς, έχει ξεχάσει πότε νίκησε τελευταία φορά (1 Νοεμβρίου ήταν…), έχασε λόγω τραυματισμού το βασικό της τερματοφύλακα και έχει και την ατυχία στα δύο τελευταία παιχνίδια, να μην της επιτρέπει να πάρει αυτό που της αξίζει. Στην έδρα της Ρεν, την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε πίσω στο σκορ, είχε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο και τελικά, ηττήθηκε και πάλι. Η Σεντ Ετιέν, μετά την πρόκριση στο κύπελλο, έστω και στην παράταση στην έδρα της Μπουλόν, επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, μετά από έξι αγωνιστικές, επικρατώντας της Λοριάν. Δεν είχε κάποια σπουδαία απόδοση, εκμεταλλεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο το αριθμητικό της πλεονέκτημα και έκανε τη δουλειά της. Πάντως τη νίκη που της έλειπε τον τελευταίο καιρό, την πήρε και σήμερα μπορεί να πανηγυρίσει μία ακόμη,

Δυνατό φαβορί ο Ατρόμητος
Η περιήγησή μας στα ευρωπαϊκά γήπεδα ολοκληρώνεται στο Περιστέρι και την αναμέτρηση Ατρόμητος – Πανθρακικός, στην οποία θα πάμε με το χάντικαπ -1 γκολ του Ατρομήτου σε απόδοση 2.10 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Ατρομήτου με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν ο Ατρόμητος κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). «Τελικός» σήμερα για τον Ατρόμητο κόντρα στον Πανθρακικό. Οι Περιστεριώτες παίζουν με την πλάτη στον τοίχο, αφού βρίσκονται εκτός της πεντάδας και δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα δίκαιο σε γενικές γραμμές αποτέλεσμα, που θα μπορούσε όμως να ήταν διαφορετικό αν οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Οι Θρακιώτες μπαίνουν ξανά στο γήπεδο έπειτα από 21 ημέρες και το εντός έδρας 0-0 με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Εκτός έδρας είναι κάκιστος ο Πανθραικός, δεν έχει ούτε μια νίκη, αν δεν την κάνει κάποια στιγμή πολύ δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει στην παραμονή.

Με κάλυψη η Νιούελς
Περνάμε στη Λατινική Αμερική και το πρωτάθλημα της Αργεντινής, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει το «2 DNB» σε απόδοση 1.85 στο ματς Σαρμιέντο – Νιούελς Ολντ Μπόις (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Σαρμιέντο προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και έχει σβήσει για τα καλά από το πρόγραμμα της το φιάσκο με τη Ρίβερ Πλέιτ, όπου γνώρισε βαριά ήττα. Κατανοεί ο Λίπι ότι οι παίκτες του δεν έχουν καταφέρει ακόμα να προσαρμοστούν στα δεδομένα της κατηγορίας και το πώς να γίνει αυτό άλλωστε, αφού πέρυσι έπαιζαν στη β’ κατηγορία. Η Νιούελς, έκανε το γνωστό σφιχτό και αμυντικό της παιχνίδι στο εντός έδρας κόντρα στην Κρουσέρο και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Αυτό που έμεινε είναι η ισορροπία που έβγαλε στην άμυνα για ακόμα ένα παιχνίδι και ότι δε δέχθηκε γκολ, μετά τα τρία που είχε δεχθεί στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιντεπεντιέντε.

Προβάδισμα η Κόλο Κόλο
Μία ακόμη πρόταση έρχεται από τη Λατινική Αμερική και είναι, επίσης, το «2 DNB» σε απόδοση 1.85 στον αγώνα της Χιλής, Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε – Κόλο Κόλο. Έδειξε για πρώτη φορά στο Κλαουσούρα πυγμή και αυταπάρνηση η Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε και πήρε σπουδαία νίκη την περασμένη εβδομάδα. Πέρασε με 1-0 απ’ την έδρα της Αρίκα, αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε σε μεγάλο βαθμό χάρη και στον γκολκίπερ Χιμένες, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Ερέρα. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη για την Ουνιβερσιτάδ Ντε Τσίλε στις 5 τελευταίες αγωνιστικές. Επιβεβαίωσε την αγωνιστική άνοδο η Κόλο Κόλο, συνέχισε νικηφόρα την περασμένη εβδομάδα. Επικράτησε με ευκολία εντός έδρας 3-0 της Κονσεπσιόν, σ’ ένα παιχνίδι που υποτίθεται ότι θα είχε χαρακτηριστικά ντέρμπι, αλλά αποδείχτηκε… περίπατος. Όλα είχαν τελειώσει στο 49’, όταν η Κόλο Κόλο έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη. Ήταν η τρίτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για τους φιλοξενούμενους, που πλέον βρίσκονται στη 2η θέση, στο -1 απ’ την πρωτοπόρο Κομπρεσάλ.

Over στο ντέρμπι
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το Over 156.5 πόντους στο ματς για το πρωτάθλημα της Τουρκίας ανάμεσα στην Μπεσίκτας και τη Γαλατασαράι. Μία νίκη χωρίζει τις δύο ομάδες και η γηπεδούχος Μπεσίκτας θα προσπαθήσει να νικήσει ώστε να πιάσει την Γαλατασαράι στην βαθμολογία και μετά θα κυνηγήσει να καλύψει την διαφορά της ήττας που είχε υποστεί στον πρώτο γύρο (100-94). Φαίνεται εύκολο το έργο της λόγω των προβλημάτων της Γαλατασαράι αλλά η Ούλκερ έμαθε από πρώτο χέρι πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η «λειψή» Γαλατασαράι. Η Γαλατασαράι παράτησε την προσπάθεια στην Euroleague κάτι που είχε ουσιαστικά δηλώσει ο κόουτς Αταμάν πριν τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα όταν είπε ότι θα μοιράσει τον χρόνο σε όλους τους παίχτες, και τους πιτσιρικάδες. Σήμερα θα είναι σίγουρα πιο ανταγωνιστική από όσο ήταν απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και οι εναπομείναντες «βασικοί» παίχτες θα παίξουν ξανά πολύ ώρα. Λογικά επιστρέφει και ο Αρσλάν. Θα πάμε με το Over 156.5 όριο που το έχει ξεπεράσει σε όλα τα ματς η Γαλατασαράι που έπαιξε «λειψή». Άλλωστε άμυνα δεν μπορούν να παίξουν για να μην εξουθενωθούν και μην έχουν πρόβλημα με φάουλ. Επιλογή λοιπόν το Over 156.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...