Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη για Βέλγιο

 
 
Η Πορτογαλία είναι από χθες η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε μία θέση στα ημιτελικά του Euro 2016 και σήμερα (01/07) θα μάθει τον αντίπαλό της, ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση του Βελγίου με την Ουαλία. Το συγκεκριμένο ματς θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, φυσικά, και από αυτό έρχεται η μοναδική σημερινή πρόταση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr πέρα από τις στοιχηματικές προβλέψεις και τις αναλύσεις των αγώνων, μπορείτε να βρείτε όλες τις μεταγραφές καλοκαιριού 2016.
Ουαλία – Βέλγιο, λοιπόν, στις 22:00 για την προημιτελική φάση του Euro και εμείς θα πάμε με τη νίκη των Βέλγων, σε απόδοση 1.90. Στη δεύτερη συμμετοχή τους σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης (μετά το Μουντιάλ 1958) οι Ουαλοί διατρανώνουν το… βρετανικό πείσμα και δηλώνουν αποφασισμένοι να βάλουν δύσκολα στο (φαβορί) Βέλγιο, κλειδώνοντας μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά. Μπορεί να τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους Βορειοϊρλανδούς στη φάση των «16», όμως επωφελήθηκαν από το αυτογκόλ των αντιπάλων στο 75ο λεπτό και… βρίσκονται σήμερα εδώ. Διατηρούν ανέπαφη εστία στα δύο τελευταία παιχνίδια τους, αφού είχε προηγηθεί το νικηφόρο 3-0 επί της Ρωσίας για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Θυμίζουμε ότι η Ουαλία προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου της με απολογισμό δύο νικών και μίας ισοπαλίας. Ο Γκάρεθ Μπέιλ έμεινε μακριά από τα… αντίπαλα δίχτυα στο ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία, όμως συνεχίζει να «σέρνει το χορό» για τον πρώτο σκόρερ μαζί με τον Αντουάν Γκριεζμάν (τρία γκολ) και θέλει όσο τίποτα να οδηγήσει την εθνική του ομάδα ακόμα πιο ψηλά. Άλλωστε, οι Ουαλοί έχουν το ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι στο Βέλγιο, παραμένοντας αήττητοι και με ανέπαφη εστία στα δύο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» για τα προκριματικά του φετινού Euro. «Από εκείνη τη νύχτα και μετά περάσαμε σε… άλλο επίπεδο. Ήταν μία στιγμή… μετάβασης για εμάς, όμως έκτοτε προσπαθούμε για ακόμα καλύτερα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκάρεθ Μπέιλ, αναφερόμενος στο νικηφόρο 1-0 επί των Βέλγων στα προκριματικά.
Ικανό για μεγάλα πράγματα το Βέλγιο
Το Βέλγιο, από την πλευρά του, μπήκε με τον πλέον αρνητικό τρόπο στο φετινό Euro(ήττα με 2-0 από Ιταλία στην πρεμιέρα), όμως στη συνέχεια φρόντισε να μας επιβεβαιώσει γιατί η συγκεκριμένη φουρνιά παικτών θεωρείται η καλύτερη της ιστορίας του. «Καθάρισε» με 3-0 την Ιρλανδία για τη 2η αγωνιστική των ομίλων, επικράτησε με 1-0 της Σουηδίας για την 3η αγωνιστική χωρίς να «γκαζώσει» και στους «16» έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους Ούγγρους, κερδίζοντας με 4-0 και έχοντας στις τάξεις του έναν «δαιμονισμένο» Εντέν Αζάρ. Αντιμετώπισε ενοχλήσεις ο Αζάρ μετά το ματς, όμως ο Βίλμοτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι κατά 90% θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει από την αρχή. Αυτοί που δε θα είναι παρόντες σήμερα είναι οι αμυντικοί Βερμάελεν και Φερτόνγκεν. Ο πρώτος ήταν… γνωστός απών (λόγω καρτών), ο δεύτερος στάθηκε πολύ άτυχος στις προπονήσεις μετά το ματς με την Ουγγαρία και έπεσε θύμα τραυματισμού, με τα ρεπορτάζ να μιλούν ακόμα και για τέσσερις μήνες εκτός δράσης. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Βίλμοτς προχώρησε σε ειδική αναφορά στην περίπτωση του Φερτόνγκεν, τονίζοντας: «Τραυματίστηκε στον αστράγαλο και σίγουρα χάνει το υπόλοιπο τουρνουά. Πρόκειται για μία… αθλητική τραγωδία για τον ίδιο και για εμάς. Έχουμε, όμως, τις εναλλακτικές λύσεις». Όσον αφορά το σημερινό ματς, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» υπογράμμισε: «Έχουμε αφήσει ήδη στο παρελθόν το παιχνίδι με την Ουγγαρία. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε καλά ό,τι κάνουμε καλά μέχρι τώρα. Σίγουρα ο κάθε προπονητής φοβάται για μία άσχημη εμφάνιση της ομάδας του. Μπορεί να συμβεί. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι αντίπαλοί μας ξέρουν να αμύνονται σωστά και είναι ικανοί στις αντεπιθέσεις. Πάντως, είμαστε έτοιμοι». Ικανό να φτάσει πολύ ψηλά το Βέλγιο στη φετινή διοργάνωση, θεωρούμε ότι απόψε έχει το προβάδισμα για τη νίκη απέναντι στους Ουαλούς.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...