Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη για Παλμέιρας

Περιορισμένες οι επιλογές στο σημερινό κουπόνι, κυριαρχούν τα παιχνίδια για την Α’ Βραζιλίας και το Κύπελλο Ισπανίας, διοργανώσεις από τις οποίες προκύπτουν οι δύο βασικές μας προτάσεις. Δραστηριότητα υπάρχει και στο μπάσκετ, με τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, από όπου έχουμε ξεχωρίσει ένα ακόμη παιχνίδι.
Κερδίζει η Παλμέιρας
Ξεκινάμε τα προγνωστικάμε το πρωτάθλημα της Βραζιλίας και τον αγώνα Παλμέιρας – Σάο Πάολο, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.95. Με τέρματα των Ντουντού (19’) και Ζεάν (25’) η Παλμέιρας κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Φλουμινένσε, επικρατώντας με 0-2 της αντιπάλου της. Το συγκρότημα του Κούκα πήρε με σβηστές μηχανές ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς και διατηρήθηκε στην κορυφή και στο +3 από τη Φλαμένγκο. Αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Παλμέιρας, με τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, διαθέτει παράλληλα την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή.
Συνέχεια στις χαμηλές πτήσεις για τη Σάο Πάολο, από την άλλη πλευρά, που «κόλλησε»την προηγούμενη αγωνιστική στο μηδέν κόντρα στην Κοριτίμπα. Κατώτερη του μετρίου για ακόμη ένα παιχνίδι, πέταξε βαθμούς κόντρα σε μια βατή αντίπαλο, ενώ συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Έχει ρίξει αισθητά την απόδοση της, υποχωρώντας στην 12η θέση και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, μετρώντας μόλις μια νίκη στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές. Πολλές οι απουσίες για ακόμη ένα παιχνίδι για τον τεχνικό Ρικάρντο Γκόμεζ, που δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπουφαρίνι, αλλά και στους τραυματίες Μπρούνο, Ιτάλο και Φερνάντες.
Με τα γκολ στην Ισπανία
Δεύτερη επιλογή, το Goal / Goal σε απόδοση 2.10 στον αγώνα του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Κάντιθ και τη Λεβάντε. Ακόμα θυμούνται στην Κάντιθ την πρόκριση επί της Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του περσινού Κόπα ντελ Ρέι, η οποία ήρθε… αναίμακτα, λόγω της τιμωρίας των Μαδριλένων για την αντικανονική χρησιμοποίηση του Ντένις Τσερίσεφ. Το φετινό «ταξίδι» στο θεσμό ξεκινάει με το σημερινό ματς, με τον κόουτς Θερβέρα να δηλώνει: «Είναι υποχρέωσή μας να επιδιώκουμε τη νίκη σε όλα τα επίσημα παιχνίδια μας». Δύο ισοπαλίες (αμφότερες με σκορ 1-1) και μία ήττα (τη σαββατιάτικη στην έδρα της Μιραντές) μετρά η Κάντιθ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Μάλιστα, στο ματς του Σαββάτου προηγήθηκε αρχικά με 0-2 (8′ Ορτούνιο, 33′ Σάλβι), με την αποβολή του Σανταμαρία στο 36′ να γέρνει την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν την ολική ανατροπή στο διάστημα 52′-66′.
Ως φαβορί μπαίνει η Λεβάντε, από την πλευρά της, στο σημερινό ματς, με δεδομένο ότι υποβιβάστηκε φέτος από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Επιζητά μία καλή πορεία στο θεσμό η ομάδα από τη Βαλένθια, η οποία καταφέρνει και παραμένει αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Σεγούντα. Ξεκίνησε με τις νίκες επί των Νουμάνθια (0-1) και Αλκορκόν (2-0), ενώ την περασμένη Κυριακή ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Ταραγόνα. Ο Τσεμά άνοιξε το σκορ στο 64′ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 85′. Θεωρούμε ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα τουλάχιστον, θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.
Χαμηλό σκορ στο Σλοβενία – Ουκρανία
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Σλοβενία – Ουκρανία, στον οποίο θα πάμε με το Under 155.5 πόντους, σε απόδοση 1.85. Σλοβενία και Ουκρανία θα είναι λογικά στην κορυφή του ομίλου Ε και αναλόγως με τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους ματς, θα κριθεί η πρωτιά, όμως με μεγάλες πιθανότητες και για τον δεύτερο να είναι στις τέσσερις καλύτερες δεύτερες. Στα πρώτα τους εκτός έδρας ματς δυσκολεύθηκαν αρκετά, από Βουλγαρία και Κόσοβο αντίστοιχα, αλλά σήμερα αναμένουμε αμφότερες τις ομάδες σοβαρότερες γιατί τα λάθη ίσως αποβούν «μοιραία». Φυσικά φαβορί του αγώνα είναι η Σλοβενία αλλά το -12.5 που προσφέρεται είναι υπερβολικό.
Προτιμότερο να πάμε στην επιλογή του Under 155.5 που είναι μεγάλο όριο για αγώνα της Ουκρανίας. Μπορεί η Σλοβενία να έχει μέχρι στιγμής δύο μεγάλα σκορ, 113-68 με το Κόσοβο και 78-83 με Βουλγαρία, όπως είχε μεγάλα σκορ και στα φιλικά, 83-91 με Μαυροβούνιο, 92-80 με Μ. Βρετανία, 98-69 με Ισλανδία, 81-76 με Πολωνία, όμως όταν αντιμετώπισε αργές ομάδες είχε χαμηλότερα σκορ, 82-67 με τα Σκόπια, 89-59 με Βέλγιο, 80-67 με Αυστρία. Μια τέτοια αργή ομάδα είναι και η Ουκρανία που μέχρι στιγμής έχει νικήσει 79-69 την Βουλγαρία, 63-70 το Κόσοβο και στα φιλικά παρουσίασε τα 84-67 με το Ισραήλ, 71-65 με Αλβανία, 72-55 με Εσθονία, 72-65 με Σλοβακία, 76-68 με Ολλανδία, 69-73 με Γεωργία και τα «μεγάλα» 90-71 και 91-75 με τις απαράδεκτες άμυνες των Δανία και Ελβετία αντίστοιχα. Επιλογή λοιπόν το Under 155.5.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...