Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη για Σοσό, δε χάνει η Χόρσενς

Ο 3ος προκριματικός γύρος των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε, με τρεις ελληνικές ομάδες – Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός – να συνεχίζουν στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Σήμερα, Παρασκευή, ωστόσο, επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλημάτων, έχοντας μάλιστα, πρεμιέρα σε Ολλανδία και Β’ Γερμανίας, μεταξύ άλλων!
Κερδίζει η Σοσό
Ξεκινάμε με Προγνωστικά Γαλλίας και τον αγώνα Σοσό – Βαλενσιέν, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.80. Δε θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερη αφετηρία στη νέα σεζόν η Σοσό, που επιβεβαίωσε τα προγνωστικά ότι φέτος θα είναι καλύτερη. Το έδειξε με το «καλημέρα», καθώς πέρασε με 1-3 απ’ την έδρα της ερχόμενης απ’ τη Ligue 1 Τρουά, ένα απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα, που είχε την «υπογραφή» του νεοαποκτηθέντα στράικερ, Αντριατσίμα, ο οποίος σκόραρε δύο φορές. Φέτος η σεζόν ξεκινά με περισσότερα όνειρα, αλλά λιγότερα λόγια, καθώς άπαντες είδαν ότι οι πολλές δηλώσεις δεν έκαναν καλό πέρυσι. Η Σοσό κινήθηκε σωστά σε μεταγραφικό επίπεδο, πήρε καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις, μοιάζει δεδομένο ότι θα παρουσιαστεί πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι, θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Από την άλλη πλευρά, η Βαλενσιέν υποδέχθηκε την Κλερμόν και δεν έδειξε να έχει ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς μόλις στο 4’ μπήκε μπροστά στο σκορ, ενώ όλα έγιναν ακόμη πιο εύκολα στο 8’, όταν ο αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες. Το 2-0 στο 49’ τελείωσε το ματς για τους νικητές, που έκαναν ιδανική αρχή στη νέα σεζόν. Το ρόστερ τους είναι ξανά νεανικό και ο κόουτς Χατζίμπεγκιτς θα προσπαθήσει να το οδηγήσει στην παραμονή. Θεωρητικά, η Βαλενσιέν είναι απ’ τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό, που όμως έχει αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις και στο παρελθόν και πάντα έβρισκε τον τρόπο να ανταποκριθεί. Σήμερα οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα και θα τους στηρίξουμε.
Με το… δεξί η Ντε Γκράαφσαπ
Συνεχίζουμε με Β’ Ολλανδίας και τον Άσσο σε απόδοση 1.87 στην αναμέτρηση Ντε Γκράαφσαπ – ΦΚ Αϊντχόφεν. Την άμεση επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία αναζητά τη φετινή χρονιά η Ντε Γκράαφσαπ, η οποία γνώρισε τον υποβιβασμό πέρυσι από την Εredivisie. Για ένα διάστημα φαινόταν πως θα έμενε στην κατηγορία, καθώς η Τβέντε θα έπαιρνε το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Ωστόσο, τίποτε από αυτά δε συνέβη και σαν αποτέλεσμα, η Ντε Γκράαφσαπ βρίσκεται πλέον στη Β’ Ολλανδίας. Παρά τον υποβιβασμό, η διοίκηση αποφάσισε να διατηρήσει τον Γιάν Φρέμαν στον πάγκο της ομάδα, αρκεί αυτός να την επαναφέρει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια. Η ΦΚ Αϊντχόφεν, την περασμένη χρονιά κατάφερε να φτάσει μέχρι και τα πλέι οφ, αλλά δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Στον πάγκο της θα βρίσκεται φέτος ο 52χρονος Ρικάρντο Μόνιζ, που έχει παραστάσεις από τα γήπεδα της Αγγλίας (Νοτς Κάουντι) και της Γερμανίας (Μόναχο 1860, Αμβούργο). Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου δεν έγινε και κάτι σπουδαίο στις τάξεις της. Οι παίκτες που βοήθησαν αρκετά την περασμένη χρονιά, παρέμειναν στο ρόστερ, ενώ αυτοί που προστέθηκαν είναι σχεδόν άγνωστοι. Θεωρούμε ότι η Ντε Γκράαφσαπ θα ξεκινήσει με το δεξί και θα επιλέξουμε τον Άσσο.
Προβάδισμα η Άλμιρε Σίτι
Μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το ίδιο πρωτάθλημα και είναι το Χ2 σε απόδοση 2.03 στον αγώνα Φόλενταμ – Άλμιρε Σίτι. Τα τελευταία χρόνια, η Φόλενταμ ξεκινάει δυναμικά τις υποχρεώσεις της, στο τέλος όμως κάτι συμβαίνει και δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ίσως να τη βοηθούσε μια ριζική αλλαγή στο ρόστερ της, ωστόσο αποφάσισε να κρατήσει τον ίδιο κορμό με πέρυσι και να μην κάνει πολλές μεταγραφικές κινήσεις. Στον πάγκο της παρέμεινε για δεύτερη διαδοχική χρονιά ο Ρόμπερτ Μόλενααρ, που ελπίζει σε κάτι καλύτερο φέτος. Δεν άφησε θετικές εντυπώσεις στα φιλικά παιχνίδια που έδωσε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, όπου γνώρισε βαριές ήττες από Αλκμάαρ (1-8) και Σπάρτα Ρότερνταμ (1-3). Στο πιο πρόσφατο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 0-1 κόντρα στη σαφώς κατώτερης δυναμικότητας, Σπάκενμπουργκ. Στον αντίποδα, με πολλές ελπίδες και όνειρα για μια θετική πορεία ξεκινάει τη φετινή χρονιά η Αλμίρε Σίτι, η οποία πέρυσι ήταν κάκιστη στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια ωστόσο αναγεννήθηκε και ήταν σχεδόν ανίκητη, φτάνοντας παράλληλα μέχρι και στα πλέι οφ για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εξαιρετική πορεία της έχει φυσικά ο κόουτς Τζακ Ντε Γκιρ, καθώς όλα άλλαξαν με την έλευση του στην ομάδα. Τα καλά νέα του καλοκαιριού είναι πως ο 47χρονος Ολλανδός τεχνικός αποφάσισε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα σεζόν, ενώ ακολούθησαν και μερικοί από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Μπορεί να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα και θεωρούμε ότι θα το πάρει.
Παίρνει αποτέλεσμα η Χόρσενς
Ολοκληρώνουμε με Δανία και το παιχνίδι Ράντερς – Χόρσενς, με την επιλογή μας να είναι το Χ2 σε απόδοση 2.13. Η αναμέτρηση της Ράντερς με τη Χόρσενς ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη δανέζικη Superliga. Θετικό το κλίμα στις τάξεις των γηπεδούχων, καθώς προέρχονται από την παρθενική τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Το ισόπαλο 2-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Μίντιλαντ συνοδεύθηκε από την εντός έδρας ήττα από την Άαλμποργκ (0-1), ενώ το περασμένο σαββατοκύριακο η Ράντερς κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Αάρχους (1-2). Έρωτα… με τις ισοπαλίες έχει αναπτύξει η Χόρσενς στην «αυγή» του νέου πρωταθλήματος. Ισόπαλα και τα τρία φετινά παιχνίδια της, προσβλέπει σήμερα στο παρθενικό φετινό της τρίποντο. Στην πρεμιέρα έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Αάλμποργκ, ακολούθησε το εντός έδρας 1-1 απέναντι στη Σοντερίσκε και… καταλήξαμε στο ισόπαλο 2-2 στην έδρα της Μπρόντμπι (που σίγουρα θεωρείται ένα θετικό αποτέλεσμα). Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς η Χόρσενς βρέθηκε να υπολείπεται στο σκορ με 2-0, για να φτάσει στην ισοφάριση με «δράστες» τους Φινμπόγκασον (58′) και Άαμπεχ (82′). Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα η Χόρσενς στο σημερινό παιχνίδι, μπορεί να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...