Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη με Over για Βόλφσμπουργκ, επιλογές από Βρετανία


Ευρωπαϊκή δράση περιλαμβάνει η τρέχουσα εβδομάδα, με την αρχή να γίνεται απόψε με τις αναμετρήσεις Βόλφσμπουργκ – Γάνδη και Ρεάλ Μαδρίτης – Ρόμα. Δραστηριότητα έχουμε και στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας, όπως επίσης και στην Πρέμιερ Σκωτίας, παιχνίδια τα οποία θα μας απασχολήσουν. Πριν περάσουμε στις προτάσεις μας, να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews των αγώνων και να βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά Champions League.
Άσσος και Over 2.5 για Βόλφσμπουργκ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Γάνδη, όπου επιλέγουμε Άσσο και Over 2.5 σε απόδοση 2.10. Με το… ενάμιση πόδι στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Βόλφσμπουργκ, που κατάφερε να επιβεβαιώσει τις εκτιμήσεις απ’ το πρώτο παιχνίδι με τη Γάνδη. Είναι ανώτερη ομάδα οι Γερμανοί, που μπορεί να μη βρίσκονταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ωστόσο έβγαλαν εγωισμό και πάθος στο Βέλγιο, επικράτησαν 2-3 (προηγήθηκαν 0-3) και σχεδόν εξασφάλισαν την παρουσία τους στην επόμενη φάση. Εκείνο το ματς άλλαξε το μομέντουμ για τους «λύκους», που αν εξαιρεθεί η εντός έδρας ήττα απ’ την Μπάγερν (0-2), πήραν 7 πόντους στις υπόλοιπες τρεις αγωνιστικές και ανέβηκαν στην 7η θέση με 37 πόντους, στο -2 απ’ την 6η Γκλάντμπαχ, την τελευταία θέση που προσφέρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τελευταία δεν είναι τόσο αποδοτική στο γήπεδο της για το πρωτάθλημα, ωστόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει 3/3 νίκες, ενώ φέτος έχασε εκεί μόνο από Μπάγερν (δύο φορές σε Μπουντεσλίγκα και Κύπελλο) και Ντόρτμουντ. Απ’ την άλλη, θα ήθελε να συνεχίσει το «μαγικό» ταξίδι της στο Τσάμπιονς Λιγκ η «σταχτοπούτα» Γάνδη, ωστόσο όλα δείχνουν ότι απόψε αυτό λαμβάνει τέλος. Οι Βέλγοι μας έχουν δείξει ότι είναι ικανοί για πολλά πράγματα, αλλά είναι αμφίβολο αν μπορούν να υποχρεώσουν τη Βόλφσμπουργκ σε «βαριά» εντός έδρας ήττα με δύο γκολ διαφοράς για να πάρουν αυτοί το εισιτήριο για τους «8». Δεν είναι σε καλή κατάσταση η Γάνδη και αυτό «φωνάζει». Είναι χαρακτηριστικό ότι κέρδισε μόλις δύο φορές στα τελευταία 7 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, αμφότερες εντός έδρας κόντρα στις αδύναμες Λόκερεν (3-1) και Μουσκρόν (2-0).
Παίρνει τη νίκη η Κάρντιφ
Πάμε στην Αγγλία και την αναμέτρηση Κάρντιφ – Λιντς, όπου επιλέγουμε τον άσσο σε απόδοση 1.86. Μόλις μία ήττα γνώρισε η Κάρντιφ στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή με αντίπαλο τη Μίντλεσμπρο (3-1 εκτός έδρας) στις 23 Φεβρουαρίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στις δύο τελευταίες το συγκρότημα του Σλέιντ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Πρέστον (2-1 εντός έδρας) και Μπρίστολ Σίτι (2-0 εκτός έδρας). Εξαιρετικά δυνατή είναι η Κάρντιφ στην έδρα της, καθώς παραμένει αήττητη στις 13 τελευταίες αναμετρήσεις, όπου σημείωσε επτά νίκες και έξι ισοπαλίες. Στον αντίποδα, στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε μετά από πέντε αγωνιστικές η Λιντς, όπου είχε ρεκόρ τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Μετά τη βαριά εκτός έδρας ήττα που γνώρισε από την Μπράιτον την προηγούμενη βδομάδα με 4-0 το συγκρότημα του Έβανς κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μπόλτον το Σάββατο (5/3), επικρατώντας εντός έδρας με 2-1. Χωρίς νίκη παραμένει η Λιντς στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος, στις οποίες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Μπορεί τον άσσο η Ίστλιχ
Συνεχίζουμε στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας και επιλέγουμε τον «άσσο» της Ίστλιχ κόντρα στη Γουόκινγκ σε απόδοση 1.95. Μακριά από τον καλό της εαυτό εξακολουθεί να βρίσκεται η Ίστλιχ, η οποία στα δέκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μετράει μια μόλις νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Προερχόμενη από την εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Τσέλτεναμ, η ομάδα του Κρις Τοντ φιλοξενήθηκε από την Μπρέιντρι Τάουν, από την οποία και ηττήθηκε με 2-0, αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 48ο λεπτό. Ήταν ο Τάρλεϊ, που άφησε με δέκα παίκτες την ομάδα του, καθώς αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον βρίσκεται στην δέκατη θέση του πρωταθλήματος, μετρώντας 53 βαθμούς σε 34 παιχνίδια. Κόντρα στη Γουόκινγκ ξεκινάει ένα σερί τριών εντός έδρας αγώνων, καθώς στη συνέχεια θα υποδεχθεί τις Τσέστερ και Μπρόμλεϊ. Στον αντίποδα, εφτά αγωνιστικές χωρίς νίκη μετράει η Γουόκινγκ, έχοντας δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Το περασμένο Σάββατο, η ομάδα του Γκάρι Χιλ φιλοξένησε το Ντόβερ Αθλέτικ, από την οποία και ηττήθηκε με 0-1. Αυτή η ήττα ήταν η τέταρτη διαδοχική για την Γουόκινγκ, η οποία πλέον βρίσκεται στην εντέκατη θέση της βαθμολογίας. Μετά από 36 παιχνίδια, μετράει 49 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Μάκλσφιλντ. Βρίσκεται μια θέση κάτω από την σημερινή της αντίπαλο, με τέσσερις βαθμούς να χωρίζουν τις δυο ομάδες και την Γουόκινγκ να έχει δυο παιχνίδια περισσότερα. Μπορεί να κερδίσει η Ίστλιχ.
«Διπλό» για την Αμπερντίν
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Πάρτικ Θιστλ – Αμπερντίν, όπου επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.06. Απ’ το ζενίθ στο ναδίρ και ανάποδα πηγαίνει η Πάρτικ Θιστλ, που δεν μπορεί να βρει με τίποτα σταθερότητα. Εναλλάσσει αποτελέσματα στα τελευταία 11 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις, όπου μετράει ρεκόρ 4-2-5, προέρχεται απ’ την εκτός έδρας ήττα με 1-0 απ’ τη Χαρτς. Στο 3-0-2 το ρεκόρ των γηπεδούχων στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, είναι σαφώς πιο ισχυροί όταν παίζουν στο γήπεδο τους, εκεί συνήθως σκοράρουν. Η ήττα απ’ τη Χαρτς το περασμένο Σάββατο τους άφησε στους 34 πόντους και το -2 απ’ την 6η θέση, ωστόσο μετράει δύο ματς λιγότερα απ’ την 7η Μάδεργουελ και ένα ματς λιγότερο απ’ την 6η Σεντ Τζόνστον. Απ’ την άλλη, στο γεγονός ότι η Σέλτικ μοιάζει ικανή να βγάλει μόνη της τα μάτια της στηρίζεται η Αμπερντίν, που εκμεταλλεύτηκε τη νέα γκέλα των πρωτοπόρων την περασμένη εβδομάδα. Επικράτησε εκτός έδρας 0-1 της Νταντί και μείωσε την απόσταση στο -4 απ’ την κορυφή, διαφορά που θέλει να δείξει ότι είναι ικανή να κρατήσει ή να μειώσει ακόμη περισσότερο. Σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις που βρέθηκε σε αντίστοιχη θέση με τη σημερινή, η Αμπερντίν έβγαλε όλα τα κόμπλεξ της μέσα στο χορτάρι, έχασε πόντους με κάθε πιθανό τρόπο και έτσι άφησε τη Σέλτικ στην… ησυχία της. Άπαντες επεσήμαναν ότι σήμερα θέλουν να πάνε στο -1 απ’ την κορυφή, έτσι ώστε να μεταφέρουν περισσότερο άγχος στους Κέλτες. Πολύ καλή εκτός έδρας η Αμπερντίν, προέρχεται από 5/6 νίκες.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...