Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη με Under 3.5 για την Ισπανία

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στο Euro 2016, με τρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζει το Βέλγιο – Ιταλία στις 22:00. Η αυλαία ανοίγει στις 16:00 με την αναμέτρηση Ισπανία – Τσεχία, ενώ στις 19:00 η Ιρλανδία αντιμετωπίζει τη Σουηδία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομερείς αναλύσεις των αναμετρήσεων της σπουδαίας διοργάνωσης, όπως επίσης και να επιλέξετε τα κορυφαία Προγνωστικά Euro.

Το παίρνει με Under 3.5 η Ισπανία
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Ισπανία – Τσεχία, όπου επιλέγουμε τον Άσσο σε συνδυασμό με Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.00. Αποτελώντας το τρίτο φαβορί (βάσει αποδόσεων) για την κατάκτηση του τροπαίου, η Ισπανία ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις στην τελική φάση του EURO 2016, έχοντας ως σκοπό να διατηρήσει τα «ηνία» (μετά το καπάρωμα της κούπας το 2008 και το 2012). Ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ των εν ενεργεία πρωταθλητών Ευρώπης, από το οποίο μπορεί να λείπουν ονόματα-πυλώνες (πχ. Τσάβι), αλλά παράλληλα δε στερείται ταλέντου και ποιότητας. Δε βρίσκονται στην τελική 23άδα οι επιθετικοί Ντιέγκο Κόστα και Φερνάντο Τόρες, ο μπακ Καρβαχάλ, οι μέσοι Ίσκο και Μάτα και ο εξτρέμ Σαούλ. Στα έξι φιλικά που ακολούθησαν μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών η ομάδα μέτρησε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Μάλιστα, η ήττα ήρθε στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Γαλλίας (0-1 από Γεωργία στη Μαδρίτη την περασμένη Τρίτη), στοιχείο που αυξάνει την πίεση για μία θετική σημερινή πρεμιέρα.
Ένα κοινό στοιχείο της Τσεχίας με τη σημερινή της αντίπαλο είναι η απουσία από το ρόστερ ονομάτων-θρύλων του πρόσφατου παρελθόντος, όπως αυτά των Νέντβεντ και Μπάρος. Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν μπορεί να τύχει υποτίμησης μία ομάδα, η οποία προκρίθηκε ως 1η ενός πολύ δύσκολου ομίλου στα τελικά της Γαλλίας (σερί 7-2-1 με αντιπάλους τις Ισλανδία, Τουρκία, Ολλανδία, Καζακστάν και Λετονία). Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι οι Τσέχοι έχουν συνεχή παρουσία σε τελικές φάσεις EURO μετά τη διάλυση της Τσεχοσλοβακίας, φτάνοντας μάλιστα μέχρι τον τελικό το 1996 και γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από την Εθνική μας ομάδα στα ημιτελικά το 2004. Επτά φιλικά ματς έδωσε το σύνολο του Πάβελ Βρμπα μετά το πέρας των προκριματικών, μετρώντας τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Θα απουσιάσει από το σημερινό ματς ο αμυντικός Μάρεκ Σούτσι, που είχε αποβληθεί στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών απέναντι στην Ολλανδία (νίκη της Τσεχίας με 2-3) και χρειάζεται σήμερα να εκτίσει την ποινή του. Το κενό του στο κέντρο της άμυνας θα καλύψει ο Ντότσκαλ. Στηρίζουμε τη νικηφόρα έναρξη της Ισπανίας, θεωρούμε ότι μπορεί να επικρατήσει της Τσεχίας.

Με το G/G στο Ιρλανδία-Σουηδία
Συνεχίζουμε με το Euro, όπου θα επιλέξουμε το G/G στην αναμέτρηση Ιρλανδία – Σουηδία, σε απόδοση 2.20. Ξεκινάει σήμερα ο… Γολγοθάς της Ιρλανδίας που σε έναν όμιλο φωτιά με αντιπάλους όπως Βέλγιο, Ιταλία και Σουηδία γνωρίζει πως τα λάθη δεν συγχωρούνται. Θεωρείται από πολλούς ο αδύναμος κρίκος του 5ου ομίλου, ενώ μια ενδεχόμενη πρόκριση της στους «16» της διοργάνωσης θα αποτελέσει έκπληξη. Χωρίς κανένα άγχος, οι Ιρλανδοί θέλουν να εκμεταλλευτούν προς όφελος τους τον χαρακτηρισμό του αουτσάιντερ με στόχο να κάνουν τη ζημιά, προκειμένου να μην επιστρέψουν γρήγορα στη βάση τους. Το συγκρότημα του Μάρτιν Ο’ Νιλ, κατάφερε να τσεκάρει την πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μέσω αγώνων μπαράζ κόντρα στη Βοσνία (1-1, 2-0), καθώς, κατέλαβε την τρίτη θέση στον τέταρτο προκριματικό όμιλο πίσω από τις Γερμανία και Πολωνία. Εκεί τερμάτισε με 18 βαθμούς και ρεκόρ 5-3-2, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν ηττήθηκε σε κανένα παιχνίδι κόντρα στα «πάντσερ». Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ιρλανδία καταφέρνει να δώσει το «παρών» σε τελική φάση Euro, ενώ σε καμία από τις δυο προηγούμενες δεν μπόρεσε να προκριθεί στα νοκ άουτ. Σε… ρηχά νερά κινήθηκε στα φιλικά προετοιμασίας η Ιρλανδία, όπου μέτρησε μόλις μια νίκη κόντρα στην Ελβετία (1-0), αναδείχθηκε ισόπαλη με Σλοβακία (2-2) και Ολλανδία (1-1), ενώ ηττήθηκε από τη Λευκορωσία (1-2).
Απ’ την άλλη, μπορεί η Σουηδία να μην είναι η ομάδα φόβητρο, ωστόσο, έχοντας στη σύνθεση της τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δύσκολα μπορεί κανείς να την αμφισβητήσει. Πενήντα τέρματα σε 51 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, 113 συμμετοχές και 62 γκολ με το εθνόσημο, είναι τα στατιστικά του ηγέτη της Σουηδίας, που επιβεβαιώνουν τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς παγκοσμίως. Ο Ζλάταν μπορεί να ξεχωρίζει, ωστόσο, οι Σκανδιναβοί έχουν στη σύνθεση τους παίκτες με ποιότητα και εμπειρία από υψηλό επίπεδο. Σεμπάστιαν Λάρσον (Σάντερλαντ), Κιμ Κάλστρομ (Γκρασχόπερς), Βίκτορ Λίντελοφ (Μπενφίκα), αλλά και οι γνωστοί από το ελληνικό πρωτάθλημα Μάρκους Μπεργκ (Παναθηναϊκός) και Τζίμι Ντουρμάζ (Ολυμπιακός) συνθέτουν μια ομάδα που δύσκολα θα παραδώσει τα όπλα. Αμφότερες είναι ομάδες που μπορούν να σκοράρουν, γι’ αυτό και θα πάμε με το G/G.
Μένει «ζωντανή» η Ρέτζιο Εμίλια
Ολοκληρώνουμε απ’ το μπάσκετ, όπου θα επιλέξουμε το -2 της Ρέτζιο Εμίλια στον έκτο τελικό με την Αρμάνι Μιλάνο, σε απόδοση 1.90. Το προηγούμενο Σάββατο διεξήχθη ο πέμπτος τελικός της Ιταλίας στο Μιλάνο και η γηπεδούχος Αρμάνι πήρε προβάδισμα 3-2 με την πολύ εύκολη νίκη 97-73 που πέτυχε. Απόψε η Εμίλια παίζει για την «επιβίωσή» της αφού αν ηττηθεί, η Αρμάνι θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας για πρώτη φορά μετά το 2014 και δεύτερη φορά την τελευταία δεκαετία, διάστημα όπου την ιστορική Ολίμπια Μιλάνο έχει αναλάβει ο Αρμάνι, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να την κάνει κραταιά δύναμη της χώρας. Η Εμίλια έπραξε πολύ σοφά προχθές και παράτησε την προσπάθεια, απλά μείωσε κάτω από τους 20 πόντους στην τρίτη περίοδο εκμεταλλευόμενη την χαλάρωση της Αρμάνι, διότι με αγώνες ανά δύο μέρες δεν υπάρχει λόγος για κανένα σύνολο να κυνηγήσει έντονα μία ανατροπή που είναι αδύνατη. Σήμερα η Εμίλια λοιπόν είναι το οριακό φαβορί του αγώνα, όπως προσφέρθηκε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της έδρας της τα οποία νίκησε. Εκεί προσανατολίζεται η επιλογή μας κυρίως επειδή η εικόνα του ζεύγους όλη τη σεζόν έδειχνε ότι ο πρωταθλητής Ιταλίας θα κριθεί στα επτά ματς. Η Εμίλια μπορεί να χάνει στον τομέα του ταλέντου και του «γεμάτου» ρόστερ από την Αρμάνι, όμως όταν παίζει εντός οι παίκτες της είναι τόσο παθιασμένοι που καλύπτουν οποιαδήποτε αδυναμία έχει το σύνολο. Εμπιστευόμαστε την Εμίλια που μπορεί να «στείλει» τη σειρά των τελικών στον έβδομο καθοριστικό αγώνα.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...