Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη με Under 3.5 η Γιούβε, προβάδισμα η Μονακό

Μεγάλη η ποσότητα αγώνων και στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με τα παιχνίδια Κυπέλλου να έχουν την τιμητική τους. Εμείς καταλήγουμε σε τετράδα επιλογών, ενώ παράλληλα μας προσφέρει τριάδα προτάσεων και η μπασκετική δράση στο Eurocup. Εσείς μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα online casino στην Ελλάδα που λειτουργούν νόμιμα.
Ανεβασμένοι οι Μονεγάσκοι
Ξεκινάμε τις ποδοσφαιρικές μας προτάσεις με το “2 DNB” της Μονακό επί της Μπορντό (απόδοση 2.00), στο νοκ-άουτ παιχνίδι για τους “16” του γαλλικού Λιγκ Καπ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Τον βαθμό από την φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος Ανζέ, κατάφερε να αποσπάσει στο πρωτάθλημα η Μπορντό, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Παρά το θετικό αποτέλεσμα η ομάδα δεν πείθει μέχρι στιγμής με τις εμφανίσεις της, ενώ βρίσκεται μετά το πέρασμα 18 αγωνιστικών στην 14η θέση. Μετράει συνολικά μόλις μια νίκη στα εφτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας κρατήσει το μηδέν στην άμυνα της μόλις σε μια αναμέτρηση από τις δέκα πιο πρόσφατες. Σε αντίθεση με την Μπορντό, η Μονακό βρίσκεται σίγουρα σε καλό μομέντουμ, ενώ προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Σεντ Ετιέν που της έδωσε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος “πιάνοντας” έτσι την Ανζέ στην βαθμολογία. Σταθερά καλές εμφανίσεις για το συγκρότημα του Ζαρντίμ στις εγχώριες υποχρεώσεις του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μετράει μόλις μια ήττα στα 12 τελευταία παιχνίδια του εντός των τειχών, έχοντας πετύχει ταυτόχρονα έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες σε αυτό το χρονικό διάστημα.
Κερδίζουν με Under οι “μπιανκονέρι”
Συνεχίζουμε με το ιταλικό ντέρμπι της Γιουβέντους με την Τορίνο, επιλέγοντας τον “Άσσο” της Γιούβε σε συνδυασμό με Under 3,5 (απόδοση 2.10). Η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των “16” του ιταλικού Κυπέλλου και είναι νοκ-άουτ. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του Καμπιονάτο, πανηγυρίζοντας έξι σερί νίκες. Με τους 30 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, απέχει πλέον έξι από την πρωτοπόρο Ίντερ. Το συγκρότημα του Αλέγκρι μετά την ήττα που γνώρισε στην έδρα της Σασουόλο (1-0) επικράτησε των Τορίνο (2-1 εντός έδρας), Έμπολι (3-1 εκτός έδρας), Μίλαν (1-0 εντός έδρας), Παλέρμο (3-0 εκτός έδρας), Λάτσιο (2-0 εκτός έδρας) και Φιορεντίνα (3-1 εντός έδρας). Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις η Τορίνο. Πιο συγκεκριμένα αφού προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας σε βάρος της Τσεζένα (4-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Βεντούρα επικράτησε των Αταλάντα (1-0 εκτός έδρας) και Μπολόνια (2-0 εντός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό κόντρα στη Ρόμα (1-1 εντός έδρας) για το πρωτάθλημα. Το Σάββατο (12/12) ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Σασουόλο με τη «γκρανάτα» για την ίδια διοργάνωση, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω πυκνής ομίχλης που επικρατούσε στην περιοχή.
Προβάδισμα η Γιαγκελόνια
Μεταφερόμαστε στο πρωτάθλημα Πολωνίας και στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής μεταξύ της Νιετσιέτζα και της Γιαγκελόνια, επιλέγοντας το “2 DNB” για τη Γιαγκελόνια σε απόδοση 2.00. Η Νιετσιέτζα δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε την ουραγό του πρωταθλήματος Γκόρνικ Ζάμπρζε την προηγούμενη αγωνιστική, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ακόμη μια απογοητευτική εμφάνιση για τη γηπεδούχο, που παρέμεινε για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, έχοντας γνωρίσει αντίθετα, τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες. Η Γιαγκελόνια πραγματοποίησε επιβλητική εμφάνιση την προηγούμενη αγωνιστική, φεύγοντας με το εμφατικό 0-4 από την έδρα της Ρουχ Χορζόφ. Αγωνιζόταν μάλιστα από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Πουτνότσκι, πήρε στην συνέχεια μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας έτσι στη νίκη. Άφησε έτσι πίσω της την ήττα από την Γκόρνικ Ζάμπρζε, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ενώ προέρχεται από δυο διαδοχικές νίκες μακριά από την έδρα της.
Δε χάνει η Λαμία
Τέλος, πηγαίνουμε με το 1Χ της Λαμίας επί της Βέροιας (απόδοση 2.25), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Τυπική διαδικασία το σημερινό ματς για τη Λαμία, καθώς η μηδενική συγκομιδή βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές (ήττες 2-1 από Καλλιθέα και 0-2 από Ατρόμητο) δεν αφήνει κανένα περιθώριο πρόκρισης. Ο Γιώργος Βαζάκας άφησε εκτός αποστολής τους περισσότερους από τους βασικούς και στόχος είναι απλά η θετική εμφάνιση. Ένας βαθμός στο σημερινό ματς αρκεί στη Βέροια για να κλειδώσει την πρόκριση στους “16”. Βέβαια, η μακεδονική ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη, προκειμένου να πάρει ψυχολογία και για το πρωτάθλημα. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων το σύνολο του Γιώργου Γεωργιάδη έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από το Περιστέρι και επικράτησε με 1-0 της Καλλιθέας. Στο πρωτάθλημα, όμως, η ομάδα είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-4-2), αντιμετωπίζοντας εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Θεωρούμε ότι η έλλειψη άγχους θα λειτουργήσει θετικά για τους γηπεδούχους.
Διπλό ο ΠΑΟΚ στη Λιθουανία
Μετακινούμαστε στο μπάσκετ, όπου το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στραμμένο στις μάχες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Eurocup. Επιλέγουμε, λοιπόν, την εκτός έδρας νίκη του “Δικεφάλου του Βορρά” επί της Λιέτουβος Ρίτας, σε απόδοση 2.38. Η Ρίτας αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης «πληρώνοντας» τον απαράδεκτο απολογισμό εντός έδρας με 4/4 ήττες μέχρι σήμερα. Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Βίλνιους για να αντιμετωπίσει τη Ρίτας σε αγώνα «τελικό» κουρασμένος, καθώς τη Δευτέρα έδωσε τον εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο “Δικέφαλος” έδωσε τεράστια μάχη και δέχθηκε ανατροπή στο τελευταίο λεπτό για να ηττηθεί τελικά με 70-69. Ενδιαφερόμενη ομάδα απόψε είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, που με νίκη οριστικά προκρίνεται (ως τρίτος αν ηττηθεί η Σζολνόκι στο Σαράτοφ ή τέταρτος αν νικήσει η Σζολνόκι). Αν ο ΠΑΟΚ ηττηθεί από τη Ρίτας, τότε θα εύχεται ήττα της Μπεσίκτας από την Ζενίτ στον αγώνα που ξεκινάει μια ώρα αργότερα. Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 81-76 οπότε θα «κυνηγήσει» το 2/2 επί των Λιθουανών. Θα εμπιστευθούμε τον «κουρασμένο» αλλά αποφασισμένο ΠΑΟΚ απέναντι σε μια Ρίτας που δεν έχει νικήσει ακόμα στην έδρα της.
Οι άλλες δύο προτάσεις που προκύπτουν από τα σημερινά ματς του Eurocup είναι το Over 162,5 πόντοι στην αναμέτρηση της Κράσνι με τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ και το Over 172,5 πόντοι στο παιχνίδι Σαράτοφ – Σζολνόκι (αμφότερα σε απόδοση 1.90).
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...