Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη-πρόκριση ο ΠΑΟΚ, Over στο Μπριζ

Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του Europa League σήμερα. Από ελληνικής πλευράς, ο μοναδικός εκπρόσωπός μας που έχει ελπίδες πρόκρισης είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται την Γκινγκάμπ. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Εστορίλ με στόχο να ολοκληρώσει την παρουσία του στη διοργάνωση με ένα θετικό αποτέλεσμα και ο Αστέρας Τρίπολης δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην Παρτιζάν. Δράση, όμως, έχουμε και στην Euroleague, εκεί όπου, ανάμεσα στους άλλους αγώνες, ο Παναθηναϊκός αναμετράται στο Μιλάνο με την Αρμάνι.
Κερδίζει ο ΠΑΟΚ
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ, με την επιλογή μας να είναι ο «άσσος» σε απόδοση 1.87. Φαβορί δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες τον ΠΑΟΚ και αυτός θα τα δώσει όλα για την πρόκριση κόντρα στην Γκινγκάμπ. Ο δικέφαλος αναζητά την τέταρτη παρουσία του στα τελευταία πέντε χρόνια στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο για να συμβεί αυτό οφείλει να επικρατήσει των Γάλλων, που ήρθαν με πολλές και σημαντικές απουσίες στη Θεσσαλονίκη. Με «όπλο» την κατάμεστη Τούμπα η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη προκρίνεται μόνο με νίκη, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που θα βρεθούν στην κλήρωση της Νιόν. Από την άλλη, αντιμέτωπη με μια πολύ σπουδαία πρόκληση είναι σήμερα η Γκινγκάμπ, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη έχοντας το πλεονέκτημα εις βάρος του ΠΑΟΚ για την πρόκριση. Οι Γάλλοι έχουν την πολυτέλεια να παίζουν για δύο αποτελέσματα, κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκονται στην κλήρωση ακόμη και αν απλά δεν ηττηθούν απ’ τον δικέφαλο. Όσο και αν η προσπάθεια παραμονής στην Ligue 1 αποτελεί τη βασική προτεραιότητα, είναι βέβαιο ότι η ομάδα της Βρετάνης δεν μπορεί να αδιαφορήσει μπροστά σε μια «χρυσή» ευκαιρία για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Θεωρούμε, ωστόσο, ότι στο σημερινό παιχνίδι ο δικέφαλος δε θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, θα πάρει τη νίκη και μαζί την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ
Γκολ στη «Λεωφόρο»
Συνεχίζουμε με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εστορίλ, στο οποίο η επιλογή μας είναι το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.22. Φινάλε με θετικό τρόπο θέλει να δώσει στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Εστορίλ. Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, οι πράσινοι έχουν κίνητρο να αποδώσουν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, να διευρύνουν το σερί των καλών εμφανίσεων και θετικών αποτελεσμάτων και να δώσουν μια χαρά στον κόσμο τους. Έπειτα απ’ τις δύο σερί νίκες με Βέροια και Παναιτωλικό, το «τριφύλλι» έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 7/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 και περιμένουμε το Over να επιβεβαιωθεί και σήμερα, απέναντι σε μία Εστορίλ, η οποία, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, δεν κατάφερε να συνεχίσει στην επόμενη φάση, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η φετινή πορεία της ήταν σαφώς βελτιωμένη σ’ έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο. Πήρε μόλις μια νίκη, το 2-0 επί του Παναθηναϊκού, πάλεψε τίμια στην έδρα της κόντρα σε Ντιναμό Μόσχας (ήττα 1-2) και Αϊντχόφεν (3-3), δε θα μπορούσε να πάρει τίποτα περισσότερο. Μοναδικό κίνητρο απόψε είναι η εξασφάλιση ενός αποτελέσματος που θα βοηθήσει τους Πορτογάλους να αποφύγουν την τελευταία θέση.
Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το Παναθηναϊκός – Εστορίλ
Over στο Μπριζ
Επόμενη επιλογή, ένα ακόμη Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.85 στον αγώνα Κλαμπ Μπριζ –Ελσίνκι. Τα πράγματα είναι απλά για το συγκρότημα του Προντ’Ομ στο αποψινό παιχνίδι, καθώς μία απλή νίκη της αρκεί για να βρεθεί ως 1η στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ κι από την εικόνα που είχε το πρώτο ματς των δύο ομάδων, γίνεται σαφές πως είναι κάτι παραπάνω από ικανή για να το πετύχει αυτό. Για να μη βρεθεί άλλωστε στην επόμενη φάση η Κλαμπ Μπριζ, θα πρέπει να γίνουν φοβερά πράγματα κι ένα εξ αυτών είναι να χάσει απόψε με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων! Παράλληλα, είναι μία ομάδα που έχει… εύκολο το Over, καθώς αυτό έχει επιβεβαιωθεί στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Τι κι αν μέχρι και την 3η αγωνιστική των ομίλων οι Φινλανδοί, από την πλευρά τους, παρέμεναν χωρίς βαθμό στο ενεργητικό τους, ενώ δεν είχαν καν σκοράρει; Στα δύο τους εντός έδρας παιχνίδια με Τορίνο και Κοπεγχάγη πανηγύρισαν ισάριθμες νίκες με 2-1 και με τους έξι βαθμούς που έχουν μαζέψει, κράτησαν ζωντανό το όνειρο της πρόκρισης, έστω και με αρκετά περιορισμένες πιθανότητες. Περιμένουμε ένα ιδιαίτερα ανοιχτό ματς σήμερα στο Μπριζ, με το Over 2.5 γκολ να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
Με κάλυψη η Γιουνγκ Μπόις
Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά από το Europa League με τον αγώνα Γιουνγκ Μπόις –Σπάρτα Πράγας, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 1.90. Μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης θα κυνηγήσει στην αποψινή αναμέτρησή της η Γιουνγκ Μπόις με αντίπαλο τη Σπάρτα Πράγας, ώστε να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Ούλιρχ Φόρτε βρίσκεται στην τρίτη θέση του 9ου ομίλου, ένα βαθμό μακριά από την αποψινή αντίπαλό της. Στις πέντε μέχρι στιγμής αναμετρήσεις που έδωσε στη διοργάνωση η Γιουνγκ Μπόις μετράει τρεις νίκες κόντρα στις Σλόβαν Μπρατισλάβας (5-0 εντός και 3-1 εκτός) και Νάπολι (2-0 εντός), ενώ γνώρισε την ήττα από τις Σπάρτα Πράγας (3-1 εκτός) και Νάπολι (3-0 εκτός). Στον αντίποδα, για δύο αποτελέσματα θα αγωνιστεί στην αποψινή αναμέτρηση στην Ελβετία και την έδρα της Γιουνγκ Μπόις η Σπάρτα Πράγας. Πιο συγκεκριμένα αν το συγκρότημα του Βίτεσλαβ Λάβιτσκα καταφέρει και αποφύγει την ήττα τότε θα πάρει το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς έχει έναν περισσότερο βαθμό από την αντίπαλό της. Τρεις νίκες μετράει μέχρι στιγμής στον 9ο όμιλο η Σπάρτα Πράγας καθώς επικράτησε των Γιουνγκ Μπόις (3-1 εντός) και Σλόβαν Μπρατισλάβας (3-0 εκτός και 4-0 εντός). Στα υπόλοιπα παιχνίδια τους οι Τσέχοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρησή τους κόντρα στη Νάπολι (0-0), ενώ γνώρισαν την ήττα με 3-1 στην Ιταλία. Πιστεύουμε ότι η έδρα έχει τον πρώτο λόγο στο σημερινό ματς και οι Ελβετοί έχουν τις δυνατότητες να πάρουν το «τρίποντο».
Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του Μένιου Σακελλαρόπουλου για το Παρτιζάν – Αστέρας Τρίπολης
Αξίζει το ρίσκο με Τσεντεβίτα

Από το μπασκετικό κουπόνι έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι Τσεντεβίτα – Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο οποίο η επιλογή μας είναι το χάντικαπ +5.5 πόντων της Τσεντεβίτα. Η Τσεντεβίτα παλεύει στα τελευταία παιχνίδια για την πρόκριση που όμως είναι σχεδόν αδύνατη αποστολή. Απόψε υποδέχεται τη Μακάμπι που έχει ήδη προκριθεί. Στον πρώτο γύρο η Τσεντεβίτα είχε κάνει μεγάλη έκπληξη με νίκη 73-83 στο Τελ Αβίβ.
Τα σενάρια πρόκρισης της Τσεντεβίτα είναι τα εξής: Θέλει νίκη απόψε οπωσδήποτε και έπειτα κοιτάει τα αποτελέσματα των Άλμπα, Λιμόζ και Μάλαγα. Αν νικήσει απόψε και αύριο νικήσει και η Άλμπα τότε θα χρειαστεί νίκη στο Βερολίνο με 14 πόντους και συγχρόνως μία νίκη παραπάνω της Μάλαγα. Αν νικήσει απόψε και νικήσει αύριο η Λιμόζ τότε θα χρειαστεί απλή νίκη στο Βερολίνο. Αν ηττηθεί απόψε τότε θα χρειάζεται αύριο νίκη οπωσδήποτε της Λιμόζ επί Άλμπα και στο Βερολίνο θα χρειαστεί νίκη με τέτοια διαφορά ώστε να περάσει από τριπλή ισοβαθμία. Όλα τα σενάρια έχουν λίγες πιθανότητες επαλήθευσης εκτός από το δεύτερο που απλά θα χρειάζεται νίκη απλή στο Βερολίνο. Για τη Μακάμπι τα χουμε πει, νικάει μόνο με τη φανέλα. Παίζει καλύτερα εκτός έδρας και απόψε αποκλείεται να είναι αδιάφορη. Ένα ποντάρισμα με ρίσκο Τσεντεβίτα +5.5 αξίζει να παιχθεί. Τσεντεβίτα +5.5 λοιπόν.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...