Προγνωστικά Στοιχήματος: Παίρνει αποτέλεσμα η Μπέρνλι

Μπαίνουμε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα στοιχηματικά εβδομάδα, με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια Κυπέλλου ανά την Ευρώπη. Το πρόγραμμα της Δευτέρας δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο αυτό των επόμενων ημερών, προκύπτουν, ωστόσο ορισμένες ενδιαφέρουσες επιλογές. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά του Betarades.gr!
Στηρίζουμε Μπέρνλι

Ξεκινάμε τις προβλέψεις μας από τα παιχνίδια στο κουπόνι πάμε στοίχημα του ΟΠΑΠ με την αναμέτρηση της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Ντέρμπι – Μπέρνλι, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.83. Από δύο νίκες στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ προέρχεται η Ντέρμπι Κάουντι. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Κλεμέντ επικράτησε εκτός έδρας των Πρέστον (2-1) και Ρέντινγκ (1-0). Πριν από αυτές είχε γνωρίσει την ήττα από τη Λιντς (2-1 εντός έδρας), ενώ νωρίτερα σημείωσε τέσσερις σερί ισοπαλίες κόντρα στις Μπόλτον (0-0 εκτός έδρας), Τσάρλτον (1-1 εντός έδρας), Μίντλεσμπρο (1-1 εντός έδρας) και Μπέρμιγχαμ (1-1 εντός έδρας).
Από την άλλη, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Μπέρνλι, η οποία προέρχεται τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ντάισι επικράτησε των Μπρέντφορντ (1-0 εντός έδρας), Μπρίστολ Σίτι (2-1 εκτός έδρας), Σέφιλντ Γουένσντεϊ (3-1 εντός έδρας) και Ντονς (2-1 εντός έδρας) και έχει τα φόντα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και σήμερα.

Goal / Goal στο «Μακάρειο»

Συνεχίζουμε με το πρωτάθλημα της Κύπρου και τον αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΠΟΕΛ, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.02. Η Δόξα υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ, όντας το αουτσάιντερ για τη νίκη. Η παράδοση είναι συντριπτικά εις βάρος της, όμως η πραγματικότητα αυτή δεν της στερεί το δικαίωμα να αισιοδοξεί, τουλάχιστον για το βαθμό της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι έχουν συλλέξει δύο βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, από τις εκτός έδρας ισοπαλίες με Εθνικό (2-2) και Ομόνοια (1-1). Αντίθετα, το μοναδικό φετινό εντός έδρας ματς συνδυάστηκε με τη βαριά ήττα (0-3) από την ΑΕΚ Λάρνακας.
Ο ΑΠΟΕΛ, από την πλευρά του, θα επιδιώξει σήμερα την τρίτη φετινή νίκη του, προκειμένου να «πιάσει» στην κορυφή του πίνακα την ΑΕΚ Λάρνακας και την Ανόρθωση. Το περασμένο σαββατοκύριακο έμεινε στο 2-2 στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, βρισκόμενος δύο φορές πίσω στο σκορ και «απαντώντας» σε αμφότερες τις περιπτώσεις (σκόρερ οι Βάντερ και Καβενάγκι). Η ισοπαλία αυτή πήρε τη σκυτάλη από τις εμφατικές νίκες επί των Ερμή (1-5) και Πάφου (6-2) στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Φαβορί ο ΑΠΟΕΛ στη σημερινή αναμέτρηση, αλλά και η Δόξα μπορεί να σημειώσει ένα γκολ και να επιβεβαιωθεί το στοίχημα που προτείνουμε.

Προβάδισμα η Μπραν

Η σημερινή τριάδα προτάσεων ολοκληρώνεται με το «2 DNB» σε απόδοση 2.03 στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β’ Νορβηγίας, Ρανχάιμ – Μπραν (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Αρκετά αλλοπρόσαλλη η ς Ράνχαϊμ που στα τελευταία έξι μετρά τρεις νίκες και τρεις ήττες. Ο στόχος των πλέι οφ δεν είναι μακρινός, αλλά θα πρέπει στη σημερινή αναμέτρηση να μην χάσει ώστε να παραμείνει σε απόσταση βολής. Προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα με 0-2 από την Γερβ, μια από τις ομάδες που επίσης διεκδικούν μια θέση στα πλέι οφ.
Η Μπραν, από την πλευρά της, έχει βάλει πλώρη για την επιστροφή της στα «σαλόνια» της Νορβηγίας και δείχνει έτοιμη να τα καταφέρει. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, ενώ παραμένει αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές. Σήμερα έχει την ευκαιρία να περάσει στη 2η θέση που δίνει και την απευθείας άνοδο, μετά το στραβοπάτημα της Κρίστιανσουντ κόντρα στη Φόλο.


Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...