Προγνωστικά Στοιχήματος: Παίρνει προβάδισμα η Παρί, αντέχει η Ζενίτ


Δυόμιση μήνες χωρίς ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν αρκετοί για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, οι οποίοι από σήμερα έχουν τη δυνατότητα και τη χαρά να παρακολουθήσουν ξανά Champions League και Europa league. Θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά οι μεγάλες αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι και Μπενφίκα – Ζενίτ, όπως επίσης και άλλα παιχνίδια από Αγγλία και Σκωτία.
Κάνει το πρώτο βήμα η Παρί
Ξεκινάμε τα Προγνωστικά Champions League από το μεγάλο ματς της ημέρας, Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι, όπου θα επιλέξουμε το χάντικαπ -1 γκολ της Παρί σε απόδοση 2.20 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Παρί Σεν Ζερμέν κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Στο καθιερωμένο τους –πλέον- ραντεβού, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι αναμετρώνται για τρίτη σερί σεζόν στην πρώτη νοκ-άουτ φάση του Champions League. Το 2014 ήταν οι Άγγλοι αυτοί που κέρδισαν το στοίχημα της πρόκρισης χάρη στο 2-0 του Λονδίνου (νίκη 3-1 η Παρί στο πρώτο ματς), ενώ πέρυσι οι Παριζιάνοι πήραν το “εισιτήριο” με δύο ισοπαλίες (1-1 στη Γαλλία, 2-2 στην Αγγλία). Φέτος οι γηπεδούχοι μοιάζουν ακόμη περισσότερο ισχυροποιημένοι και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι το φαβορί για την πρόκριση κόντρα σε μια Τσέλσι, που δεν πείθει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν και οι αποδόσεις της νίκης της Παρί, που προσφέρονται εξαιρετικά χαμηλά. Το Σάββατο έπαιξε με αλλαγές κόντρα στη Λιλ και έμεινε στο εντός έδρας 0-0, γκέλα που είναι μη επιζήμια για τους Γάλλους. Σταμάτησε το νικηφόρο σερί στις 16 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις για τους Παριζιάνους, που δε δέχτηκαν γκολ στις 10 εξ αυτών! Η μοναδική διέξοδος από τον φετινό… εφιάλτη είναι το Τσάμπιονς Λιγκ για την Τσέλσι. Όσο καταστροφική ήταν η πορεία της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι τον Δεκέμβριο, τόσο αντιστρόφως καλή ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχε ρεκόρ 4-1-1 στον 7ο όμιλο και πήρε δίκαια την πρώτη θέση, κάνοντας 3/3 νίκες στον δεύτερο γύρο. Είναι αήττητη απ’ την αποχώρηση του Μουρίνιο και έπειτα (17/12), μετράει ρεκόρ 6-6-0 σε όλες τις διοργανώσεις, πήρε αποτέλεσμα εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0), επικράτησε εκτός έδρας της Άρσεναλ (0-1) και το Σάββατο έκανε την πιο πειστική εμφάνιση της σεζόν κόντρα στη Νιουκάστλ (5-1). Δείχνει σε καλό μομέντουμ η ομάδα του Λονδίνου, άπαντες μιλούν για το Τσάμπιονς Λιγκ σαν να είναι η εξιλέωση τους για μια σεζόν κατώτερη πέραν κάθε προσδοκίας.
Παίρνει αποτέλεσμα η Ζενίτ
Συνεχίζουμε με το άλλο ματς της ημέρας, όπου θα στηρίξουμε το “Χ2” της Ζενίτ κόντρα στην Μπενφίκα, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2.05. Ως δεύτερη από τον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ προκρίθηκε στη φάση των «16» η Μπενφίκα. Το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια συγκέντρωσε δέκα βαθμούς (τρεις νίκες, μία ισοπαλία, δύο ήττες, 10-8 τα γκολ), τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης και πέντε περισσότερους από την τρίτη Γαλατασαράι. Μετά το πέρας 22 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα οι «Αετοί της Λισαβόνας» έχουν συγκεντρώσει 52 βαθμούς καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα, την πρώτη θέση του 8ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ κατέλαβε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρόκριση στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Το συγκρότημα του Βίλας Μπόας συγκέντρωσε 15 βαθμούς (πέντε νίκες, μία ήττα, 13-6 τα γκολ), πέντε περισσότερους από τη Γάνδη, κόντρα στην οποία γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Το πρωτάθλημα στη Ρωσία διακόπηκε στις 3 Δεκεμβρίου για το χειμώνα, και θα ξεκινήσει ξανά στις 13 Μαρτίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης κόντρα στην Κράσνονταρ.
Στήριγμα η Κρου
Πάμε στην Αγγλία, όπου θα επιλέξουμε το χάντικαπ +1 γκολ της Κρου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρότσντεϊλ, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 1.90 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας της Κρού. Αν η Κρού ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Αν και έκανε την έκπληξη πριν τρεις αγωνιστικές, νικώντας με 2-1 την πρωτοπόρο Μπέρτον Άλμπιον εντός έδρας, η Ροτσντέιλ έχει χάσει τα υπόλοιπα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, έχασε 1-0 από την Μίλγουολ εντός έδρας. Από την άλλη, αν και βρίσκονται μόλις στην 22η θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύουν με άμεσο υποβιβασμό, οι φιλοξενούμενοι έχουν καταφέρει να παραμείνουν αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, έχοντας φέρει όμως τέσσερις ισοπαλίες σε αυτά. Στο πιο πρόσφατο, κατάφεραν να κρατήσουν την 3η της βαθμολογίας Γουόλσολ στο 1-1 εντός έδρας.
Βγάζει τον «άσσο» η Νταντί Γιουνάιτεντ
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Νταντί Γιουνάιτεντ – Μάδεργουελ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Καλά πάει το 2016 για την Νταντί Γιουνάιτεντ, που δείχνει βελτιωμένη. Προέρχεται από τρεις νίκες στα πέντε τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις, η τελευταία με 1-0 εντός έδρας επί της Πάρτικ Θιστλ στο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό αποτέλεσμα ήταν το εντός έδρας 5-1 επί της Κιλμάρνοκ στην τελευταία της υποχρέωση για το πρωτάθλημα, όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν μια απ’ τις κορυφαίες φετινές εμφανίσεις τους. Το Σάββατο φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι είναι πλέον μια διαφορετική και πιο ικανή αμυντικά ομάδα, καθώς κράτησαν στο «μηδέν» εκτός έδρας τη Χάμιλτον και πήραν άξια τον πόντο της ισοπαλίας. Απ’ την άλλη, δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Μάδεργουελ, μια απ’ τις πολύ μεγάλες απογοητεύσεις της σεζόν. Ούτε στο Κύπελλο κατάφερε να πάρει αυτό που θέλει, καθώς υπέστη εντός έδρας αποκλεισμό με 1-2 απ’ την Ινβερνές. Το περασμένο Σάββατο ακολούθησε η εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Κιλμάρνοκ, ένα ακόμη παιχνίδι όπου η ομάδα του ΜακΓκί παρουσιάστηκε προβληματική αμυντικά, δεν είχε ισορροπία στις γραμμές της και ηττήθηκε απόλυτα δίκαια από μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ήταν η πέμπτη ήττα στις τελευταίες έξι αναμετρήσειςσε όλες τις διοργανώσεις για τη Μάδεργουελ, σ’ αυτό το σερί δέχτηκε συνολικά 13 γκολ και αντιμετώπισε πολλά αμυντικά ζητήματα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενφιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...