Προγνωστικά Στοιχήματος: Περνά απ’ τη Φλωρεντία η Νάπολι

Το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Νάπολι κρατά ψηλά το ενδιαφέρον και της σημερινής (29/02) ημέρας, μια αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά. Επιλογές προκύπτουν και από Τουρκία και Δανία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Vistabet.
Παίρνει το «διπλό» η Νάπολι
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας απ’ το ντέρμπι Φιορεντίνα – Νάπολι, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των φιλοξενουμένων σε απόδοση 2.42. Νοκ άουτ από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ τέθηκε μεσοβδόμαδα η Φιορεντίνα. Μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Τότεναμ το συγκρότημα του Πάουλο Σόουσα γνώρισε την ήττα με 3-0 στο Λονδίνο, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τη φάση των «32». Στο πρωτάθλημα οι «βιόλα» παραμένουν αήττητοι εδώ και έξι αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, παραμένοντας στο παιχνίδι για κατάκτηση της τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί απευθείας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Στις δύο τελευταίες από αυτές κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των Ίντερ (2-1 εντός έδρας) και Αταλάντα (3-2 εκτός έδρας). Απ’ την άλλη πλευρά, πικρό αποκλεισμό από τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε μεσοβδόμαδα η Νάπολι. Μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε (1-0) το συγκρότημα του Σάρι αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τη Βιγιαρεάλ στο «San Paolo», με τους Ισπανούς να προκρίνονται στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης λόγω του κανονισμού του εκτός έδρας γκολ. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένουν εδώ και δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα οι «παρτενοπέι». Μετά την εκτός έδρας ήττα με 1-0 που γνώρισαν από τη Γιουβέντους μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τη Μίλαν (1-1 εντός έδρας). Αξίζει να σημειωθεί όμως, ότι οι «παρτενοπέι» προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές νίκες κόντρα στη Φιορεντίνα σε όλες τις διοργανώσεις.
Προβάδισμα για τη Φενέρμπαχτσε
Συνεχίζουμε απ’ το ματς Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Με παιχνίδι “φωτιά” κλείνει η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Τουρκίας, με την Φενέρμπαχτσε να υποδέχεται την Μπεσίκτας με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα της δώσουν την ευκαιρία να περάσει στην πρώτη θέση. Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς για αμφότερες τις ομάδες, που ψάχνουν τη νίκη προκειμένου, να πάρουν το προβάδισμα στην μάχη που δίνουν για την κατάκτηση του τίτλου. Η Φενέρ έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ επί της Λοκομοτίβ Μόσχας (2-0, 1-1), με την φετινή σεζόν να κρίνεται μέχρι στιγμής ως απόλυτα επιτυχημένη για το συγκρότημα του Βιτόρ Περέιρα. Παραμένει αήττητη στις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά μετράει μόλις μια ήττα στα 31 τελευταία παιχνίδια της. Εξαιρετικά δυνατή στην έδρα της, έχει μετατρέψει το “Σουκρού Σαράτσογλου” σε “κάστρο”, όπου συνολικά έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα την φετινή σεζόν. Η παράδοση την ευνοεί, καθώς, μετράει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες στα δέκα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στη σημερινή αντίπαλο. Πιο ξεκούραστη αλλά και με το πλεονέκτημα δυο αποτελεσμάτων αγωνίζεται σήμερα η Μπεσίκτας, από την άλλη, που έχει ως κύριο μέλημα της να διατηρηθεί στην κορυφή. Έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει ακόμη ένα σπουδαίο “τρίποντο” την προηγούμενη αγωνιστική, με την Μπεσίκτας να επικρατεί με 1-0 της Γκεντσλερμπιρλίγκι χάρη σε τέρμα του Γκόμες στο 64’. Παρέμεινε έτσι αήττητη για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, μετρώντας επτά νίκες και μια ισοπαλία, ενώ συνολικά έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στις 19 τελευταίες αναμετρήσεις της.
Βγάζει τον «άσσο» η Μίντιλαντ
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Μίντιλαντ – Άαλμποργκ, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.30. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση η Μίντιλαντ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία σε πέντε ματς. Στο πιο πρόσφατο από αυτά ηττήθηκε 2-1 από την Άαρχους εκτός έδρας. Ακολούθησε ο εκτός έδρας αποκλεισμός απ’ τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Γιουρόπα Λιγκ με εκτός έδρας ήττα 5-1, ένα απόλυτα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Τα 8 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις έχουν έρθει G/G, ενώ να σημειωθεί ότι θα απουσιάσουν οι Άντερσον, Νταλίν και Μπακ λόγω τραυματισμών. Η Άαλμποργκ, απ’ την άλλη, είναι μια απ’ τις ομάδες που δεν ευνοήθηκαν απ’ τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτό γιατί είχε πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, η πιο πρόσφατη εκ των οποίων με 2-0 επί της Βίμποργκ εντός έδρας. Δίνουμε προβάδισμα στην έδρα και θεωρούμε ότι η Μίντιλαντ μπορεί να κερδίσει το ντέρμπι.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...