Προγνωστικά Στοιχήματος: Προβάδισμα η Λα Κορούνια, Over στην Τρουά

Η δράση του Σαββατοκύριακου ολοκληρώθηκε και ακολουθεί μία εβδομάδα με αρκετά «γεμάτο» πρόγραμμα, με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια Κυπέλλου ανά την Ευρώπη. Στο κουπόνι της Δευτέρας, βέβαια, οι επιλογές είναι ιδιαίτερα περιορισμένες, ωστόσο προκύπτουν κάποιες προτάσεις που θα μας κρατήσουν «ζεστούς» στοιχηματικά ενόψει της συνέχειας.
Στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, καθώς και να ενημερωθείτε για τη Βαθμολογία Football League και όλων των υπόλοιπων πρωταθλημάτων.
«Εξάποντο» στο «Ριαθόρ»
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Primera Division και τον αγώνα Λα Κορούνια – Έλτσε, στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.30. Μάχη επιβίωσης στο «Ριαθόρ», με τις δύο ομάδες να βρίσκονται αυτή τη στιγμή εντός της ζώνης του υποβιβασμού, ισοβαθμώντας (μαζί με τη 19η Αλμερία) στους 10 βαθμούς. Οι Γαλιθιάνοι προέρχονται από ένα ατυχές σερί τριών ηττών και ισάριθμων ισοπαλιών, έχοντας μείνει «άσφαιροι» στα 4/6 ματς. Το φετινό εντός έδρας σερί τους είναι στο 1-2-4, ενώ έχουν πετύχει μόλις δύο νίκες στις πρώτες 14 αγωνιστικές. Με αυτά τα δεδομένα, η θέση του Βίκτορ Φερνάντεθ στον πάγκο της ομάδας αρχίζει και «τρίζει» επικίνδυνα.
Η Έλτσε, από την πλευρά της, προέρχεται (σε επίπεδο πρωταθλήματος) από τις «κολλητές» ήττες από τις Σοσιεδάδ (3-0) και Ατλέτικο Μαδρίτης (0-2), ενώ δύο ισοπαλίες συμπληρώνουν το ατυχές σερί των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών. Όσον αφορά τις εκτός έδρας επιδόσεις της, η ομάδα του Φραν Εσκριμπά έχει να καυχιέται μόνο για το διπλό επί της Βαγιεκάνο (2-3) της 14ης Σεπτεμβρίου. Στο 1-2-4 το συνολικό εκτός έδρας σερί, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δεχθεί 21 γκολ σε αυτή την οκτάδα αγώνων (2,6 γκολ ανά αγώνα). Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη τους βαθμούς το σημερινό και πιστεύουμε ότι θα «μιλήσει» η έδρα.
Over από τη Γαλλία
Επόμενη πρόταση το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Τρουά – Νιμ για τη Β’ Γαλλίας. Στο πρωτάθλημα έχει ξαναπάρει για τα καλά τα πάνω της η ομάδα του Φουρλάν, αφού μετά τη μεγάλη νίκη επί της Νανσί, πέρασε με εμφατικό διπλό από την έδρα της Ανζέ, επικρατώντας άνετα με 3-0. Το τέταρτο τρίποντο ήταν μάλιστα αυτό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Τρουά, ενώ μετά και τη σαββατιάτικη ήττα της Μπρεστ, έχει την ευκαιρία να βρεθεί με νίκη σήμερα στη 2η θέση και μόλις στο -2 από την κορυφή. Πρόκειται, άλλωστε, για μία ομάδα στα παιχνίδια της οποίας σημειώνονται πολλά γκολ, καθώς Over 2.5 έληξαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς.
Από την άλλη, έγινε φοβερό ματς απέναντι στη Χάβρη, όπου η Νιμ βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε έστω και στο 90′ να σώσει την παρτίδα, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας. Μόλις μία ήττα έχει άλλωστε φέτος στην έδρα της, αλλά και μόνο ένα διπλό, στις επτά εξόδους της κι αυτό κόντρα στη 18η και παραπαίουσα Τουρ. Έφεση στο Over 2.5 έχει και η Νιμ, μια και αυτό επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
«Καίγεται» για νίκη η Μπουλόν
Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με μπάσκετ και τον αγώνα Μπουλόν – Ρουέν, στον οποίο θα πάμε με τη νίκη της Μπουλόν σε απόδοση 2.15. Μπουλόν και Ρουέν ανέβηκαν μαζί στην LNB από την δεύτερη κατηγορία αλλά μέχρι σήμερα οι πορείες τους είναι εντελώς διαφορετικές. Η Ρουέν βρίσκεται στην έκτη θέση και απέχει μία μόνο νίκη από την τετράδα ενώ η Μπουλόν είναι μόνη τελευταία και δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.
Ένας από τους βασικούς λόγους που η Μπουλόν κάνει τόσο κακή πορεία είναι επειδή έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με διαφορά από τον δεύτερο, με 90 σχεδόν πόντους παθητικό. Στα τελευταία έξι παιχνίδι, που έχει έξι ήττες, μόνο από Λε Μαν δέχθηκε λίγους (68) ενώ στα υπόλοιπα 90+. Η Ρουέν έχει αξιοθαύμαστη πορεία στα εκτός έδρας παιχνίδια με τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες. Αν και 23 αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου ο αγώνας είναι πάρα πολύ κρίσιμος και για τις δύο. Πρώτον για την Μπουλόν είναι γιατί τέτοια ματς θέλει να κερδίσει μπας και σωθεί στο τέλος της χρονιάς ενώ για τη Ρουέν είναι σημαντικός για το Semaines De As που γίνεται στην Euro Disney του Παρισιού και συμμετέχουν οι πρώτες οκτώ ομάδες του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου. Το Semaines De As είναι το λεγόμενο κύπελλο των πρωτοπόρων και μοιάζει με τα Final-8 κυπέλλου που διεξάγονται σε Ισπανία, Ιταλία, Τουρκία.
Πάμε σήμερα με την Μπουλόν που ψάχνει διακαώς μία νίκη. Φυσικά η Ρουέν είναι καλύτερη ομάδα αλλά δεν έγινε ξαφνικά θηρίο της λίγκας επειδή έχει κερδίσει τέσσερις αγώνες εκτός έδρας. Οδηγός της Μπουλόν για την αποψινή επικράτηση θα είναι οι τρεις νίκες που πέτυχε επί της Ρουέν την περσινή σεζόν στην παρακάτω κατηγορία. Επιλογή λοιπόν η νίκη της Μπουλόν.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr (κλικ εδώ), διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...