Προγνωστικά Στοιχήματος: Σέντρα με Over 2,5 στη Γαλλία

Η αναμονή παίρνει τέλος απόψε για τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους του πλανήτη. Έφτασε η στιγμή της σέντρας στο πολυαναμενόμενο Euroτης Γαλλίας, με την οικοδέσποινα να υποδέχεται τη Ρουμανία και να προσδωκά σε επιτυχημένη έναρξη. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου θα επικεντρωθεί η προσοχή μας τον επόμενο μήνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε τις λεπτομερείς αναλύσεις των αναμετρήσεων της σπουδαίας διοργάνωσης, όπως επίσης και να επιλέξετε τα κορυφαία προγνωστικά Euro.
Με το Over 2,5 στο Παρίσι
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας απ’ την αναμέτρηση Γαλλία – Ρουμανία, όπου επιλέγουμε το Over2,5 σε απόδοση 2.05. Έφτασε η μεγάλη ώρα για τη Γαλλία, που θέλει να κάνει επιτυχές πρώτο «βήμα» στο τρίτο Euro που διοργανώνει. Στο δεύτερο εξ αυτών (1984) κατάφερε να φτάσει στην κορυφή για πρώτη φορά στην ιστορία της, επιτυχία που φιλοδοξεί να επαναλάβει και φέτος. Οι «τρικολόρ» απέχουν απ’ τα τρόπαια τα τελευταία 16 χρόνια (2000), μπαίνουν στο Euro ως το πιο μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του, διαθέτουν ίσως την πιο ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή του τουρνουά, οτιδήποτε διαφορετικό εκτός της κορυφής θα αποτελέσει αποτυχία. Ως διοργανωτές, οι Γάλλοι δεν συμμετείχαν σε προκριματικά, αλλά τα τελευταία περίπου δύο χρόνια έδωσαν πολλά και δυνατά φιλικά. Κέρδισαν τα 10/14 φιλικά απ’ το 2015 μέχρι και αυτό κόντρα στη Σκωτία την περασμένη εβδομάδα, έδειξαν ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο αμυντικό σκέλος, ωστόσο παράλληλα κατέστησαν σαφές ότι διαθέτουν «οπλοστάσιο» απ’ τη μέση και μπροστά. Να σημειωθεί ότι η Γαλλία προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε φιλικό επίπεδο, σε όλες σκόραρε τουλάχιστον 3 γκολ (4/4 Over 2,5).
Πάμε στη Ρουμανία, η οποία επιστρέφει σε τελική φάση Euro και ετοιμάζεται για την πρώτη πρεμιέρα της ιστορίας της σε μεγάλη διοργάνωση. Αυτή είναι η πέμπτη παρουσία των Ρουμάνων στα τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (1984, 1996, 2000 και 2008) και αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο το 2000 κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση, όπου αποκλείστηκαν απ’ την Ιταλία (2-0). Αξιοσημείωτο, επίσης, το γεγονός ότι δεν έχουν κερδίσει κανέναν εκ των τεσσάρων πρώτων αγώνων τους σε Euro, όπου μετρούν ρεκόρ 0-3-1. Βέβαια, ενδεχόμενη ισοπαλία σήμερα κόντρα στην πανίσχυρη οικοδέσποινα Γαλλία δε θα είναι καθόλου κακό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πιο «βατά» ματς του ομίλου με Ελβετία και Αλβανία.
Με «όπλο» τη σούπερ άμυνα της, η Ρουμανία δίνει απόλυτα δίκαια το «παρών» στο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού, καθώς δέχτηκε τα λιγότερα γκολ (μόλις 2) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στα προκριματικά.
Παίρνει το ντέρμπι η Ντιναμό
Πάμε στη Λευκορωσία, όπου θα επιλέξουμε τον άσσο της Ντιναμό Μινσκ στο ντέρμπι με τη Μινσκ, σημείο που βρίσκουμε σε απόδοση 1.90. Σούπερ ντέρμπι του Μινσκ σήμερα για Ντιναμό και Μινσκ, δύο ομάδες που αφήνουν καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Ισοβαθμούν στους 17 πόντους έπειτα από 10 αγωνιστικές, σήμερα θέλουν να πάρουν «κεφάλι» στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, η τελευταία εκ των οποίων μάλιστα με εμφατικό τρόπο κόντρα στην Ντιναμό Μπρεστ εκτός έδρας. Το 1-3 στο 54’ «κλείδωσε» το σπουδαίο διπλό για την Ντιναμό Μινσκ, που νωρίτερα είχε κερδίσει 1-0 εντός έδρας τη Βίτεμπσκ. Μόλις μια ήττα μετρούν φέτος οι γηπεδούχοι (4-5-1), οι οποίοι είναι αήττητοι εντός έδρας (2-1-0). Απ’ την άλλη, με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση πηγαίνει στο ντέρμπι η Μινσκ, που –όπως και η Ντιναμό- προέρχεται από δύο σερί νίκες. Μετά το εκτός έδρας 1-2 επί της Γκορόντεγια, ακολούθησε το εντός έδρας 1-0 επί της Σόλιγκορσκ την περασμένη εβδομάδα, μια νίκη που ήρθε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. Στο 44’ προηγήθηκε η Μινσκ, είχε ευκαιρίες για το 2-0, δεν τις έκανε γκολ και απλά ήταν προσεκτική αμυντικά για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων. Ήταν η τρίτη διαδοχική αγωνιστική που δε χάνει (2-1-0), σ’ αυτό το σερί πήρε 7 πόντους και ανέβηκε στους 17, όσους έχει και η σημερινή της αντίπαλος. Στο 5-2-3 το συνολικό ρεκόρ των φιλοξενουμένων, οι οποίοι είναι απ’ τις πιο παραγωγικές εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας, μετρούν ρεκόρ 3-0-1, σκόραραν συνολικά 8 γκολ σε τέσσερις εξόδους.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...