Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η Αλμίρε Σίτι, κερδίζει η Ρεν

Το τριήμερο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ολοκληρώθηκε και πλέον η προσοχή στρέφεται στα εγχώρια πρωταθλήματα. Το πρόγραμμα της Παρασκευής μπορεί να μην είναι τόσο «πλούσιο» όσο αυτό που ακολουθεί το Σάββατο και την Κυριακή, ωστόσο δε λείπουν οι στοιχηματικές ευκαιρίες. Παράλληλα, έντονο ενδιαφέρον υπάρχει στην Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο και τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο Βελιγράδι, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.
Διαβάστε στο Betarades.gr τα αναλυτικά previews των αγώνων της ημέρας, ενημερωθείτε για τη βαθμολογία Ισπανίας και όλων των υπολοίπων πρωταθλημάτων.
Φορμαρισμένη η Αλμίρε Σίτι
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τη Β’ Ολλανδίας και τον αγώνα Αλμίρε Σίτι – Ντεν Μπος, στον οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.03 (Draw No Bet, το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Όταν μια ομάδα κερδίζει τρία σερί παιχνίδια, σκοράροντας συνολικά 10 γκολ, τότε άπαντες είναι ικανοποιημένοι. Το γεγονός ότι δέχτηκε 5 δεν απασχολεί κανέναν, αφού η επίθεση φέρνει τις νίκες αλλά και τον κόσμο στο γήπεδο! Κόντρα σε Φόλενταμ, Χέλμοντ Σπορ και Βααλβάικ η Αλμίρε Σίτι πετούσε «φωτιές», είχε πάρα πολλές τελικές προσπάθειες και αρκετούς παίκτες σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη, συνεχίζει να απογοητεύει η Ντεν Μπος. Μετά την καλή παρένθεση της επικράτησης επί της αδύναμης Φορτούνα Σίταρντ, την περασμένη αγωνιστική επέστρεψε ο προβληματισμός. Ήρθε η εντός έδρας ήττα απ’ την Ος, ένα αποτέλεσμα που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με τη φετινή Ντεν Μπος όλα είναι πιθανά. Ήταν η τέταρτη ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές για τους φιλοξενούμενους
Κερδίζει η Ρεν
Συνεχίζουμε με το ματς Ρεν – Λοριάν για την Α’ κατηγορία της Γαλλίας, στο οποίο θα επιλέξουμε τον «άσσο» σε απόδοση 2.00. Η Ρεν έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση πλέον από τις θετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα και το έδειξε σε μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Ναντ την προηγούμενη αγωνιστική. Πήρε την ισοπαλία, αλλά μπορούσε να φύγει ακόμα και με τη νίκη, με βάση την εικόνα της. Κρατάει το βαθμό και συνεχίζει, υποδεχόμενη σήμερα την Λοριάν, με τους περισσότερους να της δίνουν τον τίτλο του φαβορί. «Τρέχει», άλλωστε, το καλύτερο σερί της μέσα στη σεζόν, προερχόμενη από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο που δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Στον αντίποδα, η Λοριάν βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, υπάρχουν ματς που τα έχει παλέψει πολύ και ίσως να μην της άξιζε η ήττα, υπάρχουν και ματς που η εικόνα της ήταν κακή. Με την Παρί Σεν Ζερμέν την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε, αλλά στο δεύτερο φάνηκε να μένει από δυνάμεις και η πρωταθλήτρια έκαμψε την αντίσταση της.
Προβάδισμα η Σπέτσια
Επόμενη επιλογή, από τη Β’ Ιταλίας και τον αγώνα Σπέτσια – Κροτόνε στον οποίο θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 2.16. Τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Serie A μετράει η Σπέτσια. Το συγκρότημα του Νέναντ Μπιέλιτσα επικράτησε των Κατάνια (3-0 εντός έδρας), Λιβόρνο (1-0 εκτός έδρας) και Πεσκάρα (2-1 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με αντίπαλο τη Λατίνα (1-1 εντός έδρας). Η Κροτόνε από την πλευρά της, πέτυχε την πρώτη νίκη της μετά από επτά αγωνιστικές κόντρα στην Περούτζια (2-1 εκτός έδρας) την προηγούμενη εβδομάδα, παραμένοντας, βέβαια, στις θέσεις που οδηγούν στη χαμηλότερη κατηγορία. Πριν από αυτή το συγκρότημα του Μάσιμο Ντράγκο είχε μοιραστεί από ένα βαθμό με τις Κατάνια (1-1 εντός έδρας), Βιτσέντζα (0-0 εντός έδρας) και Τσιταντέλα (2-2 εντός έδρας), ενώ ηττήθηκε από Λιβόρνο (1-0 εκτός έδρας), Πεσκάρα (4-1 εντός έδρας), Τραπάνι (3-1 εκτός έδρας) και Μπρέσια (2-1 εκτός έδρας).
Over στο ισπανικό ντέρμπι
Περνάμε στην Euroleague και τον αγώνα Βαλένθια – Λαμποράλ Κούτσα, με την επιλογή μας να είναι το Over 154.5 πόντοι σε απόδοση 1.93. Ισπανικό ντέρμπι για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague. Η Βαλένθια απογοητεύει μέχρι στιγμής όχι αναγκαστικά λόγω του ρεκόρ 0-3 αλλά λόγω των απαράδεκτων εμφανίσεων που έχει κάνει. Η Λαμποράλ αν και έδειχνε πιο αδύναμη έχει επιτύχει ήδη δύο νίκες, εντός βέβαια, και ηττήθηκε οριακά στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.
Την περσινή σεζόν η Βαλένθια δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τρεις φορές τη Λαμποράλ. Δύο φορές στο πρωτάθλημα και μία φορά στο Final-8 του Κυπέλλου. Η κακή της έναρξη στην φετινή σεζόν δεν παύει την εμπιστοσύνη μας στην ομάδα του Περάσοβιτς που δεν ξέχασε το μπάσκετ επειδή έφυγαν οι Ντόελμαν και Λαφαγέτ. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει και θα κάνει τις νίκες που θα της δώσουν την πρόκριση στο ΤΟΡ-16. Πάντως αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι δύσκολη ιδιαιτέρων λόγω των διαφορών που υπέστη σε Κωνσταντινούπολη και Βελιγράδι. Η Λαμποράλ έκανε το καθήκον της στα εντός έδρας παιχνίδια και πάει στη Βαλένθια για τη νίκη που θα της δώσει προβάδισμα πρόκρισης.
Πολύ πιθανή η νίκη της Βαλένθια αλλά πληρώνει λίγο. Με χάντικαπ δεν μπλέκουμε μέχρι να δούμε την πραγματική βελτίωση της Βαλένθια. Επιλογή από τον αγώνα το Over 154.5. Οι δύο ομάδες παραδοσιακά δίνουν γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια τους. Η Λαμποράλ ήδη έδειξε τη άνοδο του ρυθμού της με τον Βούγιασιτς στην πεντάδα. Εφόσον η Λαμποράλ δεν παίζει άμυνα είναι ευκαιρία σήμερα για την Βαλένθια να «ξεμπουκώσει» επιθετικά. Άλλωστε μέχρι σήμερα έχει απαράδεκτες επιδόσεις στην επίθεση με 68 απέναντι σε Ολυμπιακό, 64 απέναντι σε Γαλατασαράι και 63 απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα. Το Over 154.5 θα ενισχυθεί αν ο αγώνας γίνει ντέρμπι με διεκδικητές τις δύο ομάδες. 
Under ο Ολυμπιακός
Ακόμη μία πρόταση που προκύπτει από την Euroleague, είναι το Under 151.5 πόντοι σε απόδοση 1.91 στην αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός. Η έναρξη της Euroleague δείχνει ότι αυτές οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στις τέσσερις που θα προκριθούν από τον όμιλο D. Η KOMBANK Arena θα είναι κατάμεστη από 20.000 και πλέον φίλους του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι πανίσχυρος στην έδρα του και ο Ολυμπιακός πάει στο Βελιγράδι λαβωμένος από την πολύ σημαντική απουσία του Λοτζέσκι. Όταν άνοιξαν οι αποδόσεις ο Ερυθρός Αστέρας προσφερόταν σαν οριακό outsider σε αποδόσεις λίγο πάνω του 2.00. Η αγορά ανέτρεψε τις αποδόσεις και τώρα ο Αστέρας είναι φαβορί της τάξεως του 1.70. Δεν πληρώνουμε για να μάθουμε αν η έδρα θα δώσει άλλη μία μεγάλη νίκη στον Ερυθρό Αστέρα. Άλλωστε ο Αστέρας δεν άρεσε στον πρόσφατο αγώνα με την Μπούντουσνοστ.
Ο Ολυμπιακός θα έχει τον Τρεμέλ Ντάρντεν αλλά δεν πρόκειται να βοηθήσει ουσιαστικά. Οι περισσότερες επιθέσεις θα πάνε στους guards και ειδικά στον Σπανούλη. Γνωρίζοντας οι παίχτες του Αστέρα ότι Σπανούλης, Σλούκας, Λαφαγέτ και Μάντζαρης θα κάνουν τις περισσότερες επιθέσεις θα εντατικοποιήσουν την άμυνα στην περιφέρεια. Αυτό σημαίνει αργός ρυθμός και ανακοπή των πιθανών αιφνιδιασμών. Καλή επιλογή το Under 151.5 που έχει επαληθευθεί στα δύο εντός έδρας παιχνίδια του Αστέρα με Βαλένθια και Γαλατασαράι. Επιπλέον στοιχείο που ενισχύει το Under είναι η παρουσία του Σφαιρόπουλου στον πάγκο του Ολυμπιακού που ακόμα δεν ξέρει το σύνολό του και θα πάει με την γνωστή συνταγή της άμυνας. Επιλογή λοιπόν το Under 151.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στην στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...