Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η Φενέρ, «κρατάει» η Σάλκε στο ντέρμπι

Στη Σούπερλιγκ μπορεί να μην υπάρχει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο, όλα τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, όμως, συνεχίζονται κανονικά. Ξεχωρίζει σήμερα (28/02) το μεγάλο ντέρμπι στη Γερμανία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Σάλκε, από το οποίο μάλιστα, προκύπτει και μία αξιόλογη πρόταση, ενώ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και ορισμένα άλλα παιχνίδια.
Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις, στο Betarades.gr πέρα από τα previews των αγώνων και τα προγνωστικά, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα καθώς και τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Επιστρέφει στις νίκες η Φενέρμπαχτσε
Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με ένα από τα πλέον «δυνατά» σημεία της ημέρας, το οποίο είναι το «διπλό» σε απόδοση 1.81 στην αναμέτρηση Κόνιασπορ – Φενέρμπαχτσε. Μετά τις δύο σερί νίκες επί των Εσκισεχίρσπορ (1-0 εντός έδρας) και Μπαλικερσίρσπορ (1-0 εκτός έδρας) η Κόνιασπορ γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Σίβασπορ (1-0 εντός έδρας) και Ερσίγεσπορ (3-0 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα της Τουρκίας, παραμένοντας στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Με τους 23 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μετά την ολοκλήρωση 21 αγωνιστικών βρίσκεται στη 14η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.
Από την άλλη, τέλος στο εντός έδρας αήττητο σερί 33 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Τουρκίας που διατηρούσε η Φενερμπαχτσέ έβαλε την προηγούμενη βδομάδα η Ακίσασπορ! Το συγκρότημα του Καρτάλ δέχθηκε γκολ ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 90’ από τον Βαζ Τε (ο οποίος στο παρελθόν πέρασε κι από τον Πανιώνιο), κι έτσι έπεσε από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον, απέχει δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Γαλατασαράι και έναν από τη Μπεσίκτας. Απόψε τα «καναρίνια» έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς φιλοξενούνται στην έδρα της Κόνιασπορ η οποία στις τελευταίες αγωνιστικές δεν τα πάει καθόλου καλά.

Σούπερ ντέρμπι στην κοιλάδα του Ρουρ
Συνεχίζουμε με το ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, Ντόρτμουντ – Σάλκε, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +1 γκολ της Σάλκε σε απόδοση 2.05 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Σάλκε ή ισοπαλίας. Αν η Σάλκε ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Την αυτοπεποίθησή της φαίνεται πως έχει βρει και πάλι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία με τις τρεις σερί νίκες που σημείωσε κόντρα στις Φράιμπουργκ (3-0 εκτός έδρας), Μάιντζ (4-2 εντός έδρας) και Στουτγκάρδη (3-2 εκτός έδρας) ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν τη «μισητή» αντίπαλό τους Σάλκε στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, προερχόμενοι από την ήττα με 2-1 στην Ιταλία και την έδρα της Γιουβέντους, στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.
Από την άλλη πλευρά, μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε η Σάλκε. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Ντι Ματέο μοιράστηκε ένα βαθμό με τη Βέρντερ Βρέμης (1-1 εντός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-0 εκτός έδρας) για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Στο ενδιάμεσο αυτών δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ρεάλ Μαδρίτης (2-0 εντός έδρας), στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα οι «βασιλικοί μπλε» παραμένουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα θεωρούμε ότι έχουν τα φόντα να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της «μισητής» αντιπάλου τους.

«Υποχρέωση» η νίκη για την Οσασούνα
Περνάμε στη Β’ Ισπανίας και τον «άσσο» σε απόδοση 1.95 στον αγώνα Οσασούνα – Λούγκο. Η Οσασούνα φιλοξενεί τη Λούγκο, όντας… υποχρεωμένη να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι χρωστάνε ένα παιχνίδι (το αναβληθέν με την Αλαβές) προέρχονται από τρεις «κολλητές» ήττες με μηδέν ενεργητικό και έχουν υποχωρήσει στη 16η θέση του πίνακα, στο εύθραυστο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.
Η Λούγκο, από την πλευρά της, καλείται σήμερα να ξεπεράσει τόσο το πλήθος απουσιών, όσο και τις άσχημες εκτός έδρας επιδόσεις της. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1), όμως ταυτόχρονα αγνοούν τη λέξη «διπλό» στις τελευταίες οκτώ εξόδους πρωταθλήματος (0-2-6). Με ενοχλήσεις ταξίδεψαν στην Παμπλόνα οι κεντρικοί αμυντικοί Παβόν και Μπόρχα Γκόμεθ, ο μπακ Μανού, ο μέσος Ιάγο Ντίαθ και οι επιθετικοί Λουίς Φερνάντεθ και Αγκάνθο.

Με κάλυψη η Χόμπρο
Συνεχίζουμε με Δανία και το «1 DNB» σε απόδοση 2.00 στην αναμέτρηση Χόμπρο – Νόρντζελαντ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Χόμπρο ξεκίνησε πολύ άσχημα τις υποχρεώσεις της στο νέο έτος και τώρα… τρέχει. Γνώρισε πικρή ήττα από τη Σοντερίσκε, έστω κι αν έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, με αποτέλεσμα να τη χωρίζουν πλέον μόλις έξι βαθμοί από την επικίνδυνη ζώνη.
Στον αντίποδα, δε θα μπορούσε να γραφτεί χειρότερο σενάριο για την επιστροφή της Νόρντζελαντ στη δράση μετά τη χειμερινή διακοπή. Ντροπιαστική ήττα μπροστά στο κοινό της από τη Ράντερς με 3-0 και μάλιστα… σβηστά, αφού το τελικό σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί από το ημίχρονο. Βαθμολογικά τουλάχιστον δε στοίχισε ιδιαίτερα αφού παραμένει σε απόσταση βολής από την προνομιούχο τετράδα, πλην όμως όταν μετράς μόλις μία νίκη σε εννιά αγωνιστικές, σίγουρα υπάρχει «θέμα». Όχι μόνο αυτό βέβαια, αλλά για έκτη φορά στα επτά τελευταία παιχνίδια της η Νόρντζελαντ δεν κατάφερε καν να βρει το δρόμο για τα δίχτυα! Η Χόμπρο, λοιπόν, αν και αυτή δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα.

Προβάδισμα η Εβιάν
Επόμενη στάση η Γαλλία και το «2 DNB» σε απόδοση 2.45 στο παιχνίδι Μετς – Εβιάν. Μπορεί για τη Μετς να μην ήρθε η νίκη ούτε την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα της Ρεμς, αλλά τουλάχιστον φάνηκε μια… αχτίδα ελπίδας. Με φουλ αμυντικό σχήμα, κράτησε το μηδέν και στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο σπουδαία τετ α τετ για να πετύχει το γκολ και να πάρει το «τρίποντο». Η Εβιάν, δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην οποία θα υποδεχόταν την Λοριάν, αφού η χιονόπτωση των προηγούμενων ημερών δεν επέτρεψε να γίνει το παιχνίδι. Έτσι δεν έδωσε εκείνο το ντέρμπι παραμονής, ωστόσο θα δώσει το σημερινό και μάλιστα εκτός έδρας. Τελευταία, κέρδισε την Λανς, έχει να αγωνιστεί όμως δύο εβδομάδες και αναμένεται να δοθεί μεγάλη μάχη με τη Μετς. Πολύ σημαντικό το σημερινό ματς για αμφότερες, αξίζει κανείς να ρισκάρει στο «DNB» των φιλοξενούμενων.

«Μιλάει» η έδρα στη Ρόδο
Κλείνουμε με το μπασκετικό κουπόνι, από το οποίο έχουμε ξεχωρίσει το χάντικαπ -2.5 πόντων του Κολοσσού Ρόδου στην αναμέτρησή του απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, σε απόδοση 1.97. Ο Κολοσσός θέλει να εισέλθει στην οκτάδα και θα παλέψει μέχρι τέλους γι΄ αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι ένατος αλλά ισοβαθμεί με την όγδοη Κηφισιά. Ο Απόλλων θέλει να διατηρηθεί στις θέσεις 5-6 αφού παραπάνω δεν μπορεί να πάει. Στην έδρα του ο Κολοσσός είναι καλός με ρεκόρ 4-4 (οι τρεις από τις τέσσερις ήττες ήταν από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ). Και οι τέσσερις νίκες που έχει πετύχει στη Ρόδο ήταν εύκολες. Η στιγμή είναι κατάλληλη για τον Κολοσσό να επιστρέψει στις νίκες. Η έδρα θα βοηθήσει τον Κολοσσό και μπορεί να επικρατήσει. Επομένως η επιλογή είναι Κολοσσός -2.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...