Προγνωστικά Στοιχήματος: Στη «μάχη» ο ΠΑΟΚ, στήριγμα η Νόμε Κάλιου

«Πλούσια» δράση στο σημερινό κουπόνι, με τα παιχνίδια για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ να έχουν την τιμητική τους. Στη «μάχη» ρίχνεται σήμερα και ο πρώτος εκπρόσωπος της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στο Ζάγκρεμπ τη Λοκομοτίβα.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο πέρα από το online στοίχημα μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, και για τα νόμιμα καζίνο στο ίντερνετ, στο νέο site που έχει λανσάρει η ομάδα της κορυφαίας στοιχηματικής διαδικτυακής εφημερίδας.
Over στο Ζάγκρεμπ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, στο Ζάγκρεμπ κόντρα στη Λοκομοτίβα, στην οποία θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10. Η Λοκομοτίβα είναι μια ομάδα που στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε νεαρούς παίκτες, ένα μεγάλο ποσοστό των οποίων είναι δανεικοί από τη «μαμά» Ντιναμό. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, αλλά και απειρία από παιχνίδια όπως το σημερινό, στοιχείο που σίγουρα θα παίξει το ρόλο του. Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι η Λοκομοτίβα μετράει ήδη τρία επίσημα ματς στα πόδια της, τα δύο με την Μπρόουτον για το Γιουρόπα Λιγκ και την άτυχη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Κροατίας, όταν ηττήθηκε με 2-1 από τη Σπλιτ, τη Δευτέρα.
Νέα αρχή για τον ΠΑΟΚ φέτος, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. . Η παρουσία του Φρανκ Άρνεσεν δημιουργεί υψηλές προσδοκίες, απομένει να φανεί αν η επιλογή του να δώσει τα «κλειδιά» στον σπουδαίο στόπερ, αλλά «άβγαλτο» προπονητή, Ιγκόρ Τούντορ, βρει δικαίωση. Επηρεασμένος από την ιταλική προπονητική σχολή, ο Τούντορ θέλει να εφαρμόσει το 3-5-2 στον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι αλήθεια ότι δεν του «βγήκε» στην προετοιμασία. Κάκιστη η εικόνα του δικεφάλου στο φιλικό με την Μπόχουμ (ήττα 3-4 και σοβαρά αμυντικά προβλήματα), πολύ καλύτερη η εμφάνιση στη νίκη με 4-1 επί της Ντνίπρο. Στο δια ταύτα, περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι απόψε στο Ζάγκρεμπ, με το Over 2.5 γκολ να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.
Με το χάντικαπ της Νόμε Κάλιου
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βαντούζ – Νόμε Κάλιου, από την οποία προκύπτει μία από τις πλέον δυνατές προτάσεις της ημέρας και πρόκειται για το χάντικαπ +1.5 γκολ της Νόμε Κάλιου, σε απόδοση 2.00 (+1.5 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Νόμε Κάλιου, ισοπαλίας ή ήττας Νόμε Κάλιου με 1 γκολ διαφορά). Δύο δυνατές… προπονήσεις έδωσε κόντρα στην Λα Φιορίτα η Βαντούζ. Το συγκρότημα του Κοντίνι κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων του σημειώνοντας δύο νίκες (5-0 εκτός και 5-1 εντός έδρας), παίρνοντας παράλληλα το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Από την άλλη, αήττητη παραμένει η Νόμε Κάλιου στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Το συγκρότημα του Τερέχοφ κατάφερε να πετάξει εκτός διοργάνωσης την Ακτόμπε (1-0 εκτός και 0-0 εντός έδρας), διασφαλίζοντας το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Παράλληλα, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για το πρωτάθλημα της Εσθονίας η επικράτησε τόσο της Πάιντε (2-1 εντός έδρας), όσο και της Ταμέκα (2-1 εκτός έδρας). Σε καλή κατάσταση η Νόμε Κάλιου, έχει τις δυνατότητες να πάρει κάτι καλό από το σημερινό ματς.
Μπορεί η ΚΡ Ρέικιαβικ
Η επόμενη πρόταση έρχεται από το ματς της ΚΡ Ρέικιαβικ με τη Ρόζενμποργκ και είναι το χάντικαπ +1 γκολ της ΚΡ Ρέικιαβικ, σε απόδοση 1.95 (+1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης ΚΡ Ρέικιαβικ ή ισοπαλίας. Αν η ΚΡ Ρέικιαβικ ηττηθεί με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα.). Η ΚΡ κατάφερε να αποκλείσει στον πρώτο γύρο την ιρλανδική Κορκ Σίτι, στη διαδικασία της παράτασης. Διαθέτει ένα συμπαγές σύνολο και διανύει περίοδο σαφούς φόρμας, όντας αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του ισλανδικού Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα τη συναντάμε στη 2η θέση με 23 βαθμούς σε 11 ματς, στο -1 από την πρωτοπόρο Χαφναρφιόρντουρ.
Σαφώς μεγαλύτερο όνομα η Ρόζενμποργκ, η οποία μας είχε συνηθίσει μέχρι πριν κάποια χρόνια σε μόνιμη παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο περσινό πρωτάθλημα, όμως, κατέκτησε τη 2η θέση κι έτσι είναι… αναγκασμένη να… υποβιβάσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Στον 1ο γύρο τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βίκινγκουρ από τις Νήσους Φερόε, επικρατώντας με 0-2 στο πρώτο ματς και φέρνοντας λευκή ισοπαλία στη ρεβάνς του «Λέρκενταλ». Η ΚΡ Ρέικιαβικ έχει τα φόντα να κοιτάξει στα μάτια τη Ρόζενμποργκ και να επιβεβαιώσει το στοίχημα που προτείνουμε.
Ντάτσια Τσισινάου με κάλυψη
Από τα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε ξεχωρίσει, η Ντάτσια Τσισινάου υποδέχεται τη Ζίλινα και θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.03 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Εύκολο αποδείχτηκε το εμπόδιο της Ρένοβα για την Ντάτσια Τσισινάου η οποία αρχικά νίκησε με 1-0 στα Σκόπια και στη ρεβάνς της έδρας της επιβλήθηκε με 4-1 παίρνοντας άνετα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Επόμενη αντίπαλός της είναι η Ζίλινα, μία ομάδα που είχε αντιμετωπίσει και το 2009 για την ίδια διοργάνωση γνωρίζοντας τον αποκλεισμό, όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει κάπως με τις διαφορές στη δυναμικότητά τους να μην είναι τόσο μεγάλες και σήμερα η Ντάτσια μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα.
Σκοράρουν στη Στοκχόλμη
Στη Σουηδία, η ΑΪΚ Στοκχόλμης φιλοξενεί τη Σιράκ και θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.00. Χωρίς προβλήματα ξεπέρασε το εμπόδιο της Βάασα η ΑΪΚ στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έπειτα απ’ το εκτός έδρας 2-2, επικράτησε εντός έδρας 4-0 την περασμένη εβδομάδα και απέδειξε ότι ορθώς είχε χαρακτηριστεί φαβορί εξ αρχής. Φαβορί είναι και στο «ζευγάρωμα» με τη Σιράκ, καθώς είναι πιο ποιοτική και διαθέτει πολύ περισσότερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Για τρίτη φορά στην ιστορία της η Σιράκ προκρίθηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Ζρίνσκι την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο σε συνδυασμό με τη νίκη 2-0 εντός έδρας στο πρώτο ματς, πανηγύρισε την πρόκριση στη δεύτερη φάση. Θεωρούμε ότι και οι δύο ομάδες σήμερα μπορούν να βρούνε το δρόμο προς τα δίχτυα και θα… τιμήσουμε το Goal /Goal.
Over στην Ιρλανδία
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Σάμροκ Ρόβερς – Οντ Γκρένλαντ. Η Σάμροκ μπορεί να μην απέδωσε τα απαιτούμενα στον πρώτο παιχνίδι του πρώτου προκριματικού γύρου απέναντι στην Πρόγκρες μένοντας στο 0-0 στο Λουξεμβούργο, όμως στη ρεβάνς της έδρας της έκανε το καθήκον της και νικώντας με 3-0 πήρε τελικώς μία εύκολη πρόκριση. Η Οντ Γκρένλαντ έχοντας κάνει το καθήκον της και με το παραπάνω στη Μολδαβία απέναντι στη Σέριφ Τιρασπόλ συντρίβοντάς της με 3-0, η Οντ Γκρένλαντ δεν έβαλε τα πόδια της στη «φωτιά» στη ρεβάνς μένοντας στο εντός έδρας 0-0, με την πρόκριση να γίνεται εύκολα δική της στην πρώτη της ευρωπαϊκή παρουσία μετά από 10 χρόνια. Οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει ότι όταν το… χρειάζονται μπορούν να σκοράρουν και περιμένουμε ένα αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...