Προγνωστικά Στοιχήματος: Στοίχημα με Μόλντε, Πόρτο και ΑΕΚ Λάρνακας

Ημέρα εκλογών σήμερα, ωστόσο η στοιχηματική δραστηριότητα δε σταματά ποτέ, ειδικά μία ημέρα όπως η Κυριακή. Μπορεί λοιπόν η αγωνιστική στη Superleague να μεταφέρθηκε για μεσοβδόμαδα, ωστόσο τόσα τα κορυφαία πρωταθλήματα, όσο και ο τελικός του Eurobasket μας κρατούν σε στοιχηματική… εγρήγορση.
Πάμε αμέσως στις προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, όπως για παράδειγμα για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.
Στήριγμα η ΑΕΚ Λάρνακας
Αρχίζουμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» της ΑΕΚ Λάρνακας με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού σε απόδοση 1.85. Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Τόμας Κρίστιανσεν, καθώς έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Τόνιο και Λαμπάν. Μάλιστα, ο διεθνής μέσος δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού, έχοντας έρθει στην ομάδα ως τιμωρημένος από το ρουμανικό πρωτάθλημα και απέχοντας για αυτό το λόγο από τις μέχρι στιγμής εγχώριες υποχρεώσεις. Η ΑΕΚ Λάρνακας θα επιδιώξει σήμερα την τρίτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τα διπλά επί των Πάφου (0-2) και Δόξας (0-3) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Το περασμένο σαββατοκύριακο έμεινε στο 2-2 στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αφήνοντας ικανοποιημένους τους φίλους με την απόδοσή της.
Με DNB η Μόλντε
Συνεχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με ακόμα ένα δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Μόλντε με αντίπαλο τη Ρόζενμποργκ σε απόδοση 1.90. Μπορεί να έχει πέσει στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η Μόλντε κατάφερε να μπει στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ και να ξεκινήσει μάλιστα με εντυπωσιακή νίκη με 3-1 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε. Την περασμένη αγωνιστική κέρδισε με 4-2 εκτός έδρας την Σάντεφιορντ, παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. ‘Εχει χάσει το «τρένο» της Ευρώπης για του χρόνου, οπότε θα προσπαθήσει να κρατήσει φρέσκο το ρόστερ της μέσω του πρωταθλήματος για να προσπαθήσει να κάνει το βήμα παραπάνω περνώντας από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός ο Σβέντσεν για το δύσκολο παιχνίδι παιχνίδι κόντρα στη Ρόζενμποργκ.
Παίρνει το ντέρμπι η Πόρτο
Περνάμε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στον αγώνα Πόρτο – Μπενφίκα όπου κρατάμε τον «Άσσο» σε απόδοση 2.01. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία μετράει στις τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας η Πόρτο. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Λοπετέγκι επικράτησε των Γκιμαρές (3-0 εντός έδρας), Εστορίλ (2-0 εντός έδρας) και Αρούκα (3-1 εκτός έδρας έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Μαρίτιμο (1-1 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα στην έδρα της Αρούκα οι «δράκοι» προηγήθηκαν με τους Χεσούς Κορόνα (15’, 61’) και Αμπουμπακάρ (71΄), προτού οι γηπεδούχοι διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα στο 83’ με τον Μαουρίντις. Μεσοβδόμαδα η Πόρτο πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αποχωρώντας από την έδρα της Ντιναμό Κιέβου με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χουσείνοφ (20’), ωστόσο χάρη στα γκολ του Αμπουμπακάρ (23’, 81’) οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Μπιγιάλσκι. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Πόρτο ενημέρωσε πως έγινε «sold out» για το αποψινό σπουδαίο ντέρμπι με αντίπαλο την Μπενφίκα. «Προετοιμαζόμαστε σκληρά για το ντέρμπι, έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή μου», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο προπονητής της Πόρτο.
Επιτέλους νίκη για τη Γιουβέντους
Από την Serie A έχουμε επιλέξει να στοιχηματίσουμε στον αγώνα Τζένοα – Γιουβέντους και συγκεκριμένα θα πάμε με την «Μεγάλη Κυρία» στο «διπλό» που πληρώνει 1.95. Με τη ψυχολογία στα ύψη ταξιδεύει η Γιουβέντους στη Γένοβα για να αντιμετωπίσει την τοπική Τζένοα. Οι «μπιανκονέρι» προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη τους (με ανατροπή) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (2-1), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην αναμέτρηση με το αυτογκόλ του Κιελίνι στο 57’, στο οποίο υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ του Κομπανί το οποίος δεν δόθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία ισοφαρίζοντας με την κοντινή προβολή του Μάντζουκιτς (70’), ενώ εννέα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με το μαγικό πλασέ του Μοράτα. Δυσανάλογη είναι η πορεία της νταμπλούχου Ιταλίας στο πρωτάθλημα της Σέριε Α, καθώς μετά το πέρας τριών αγωνιστικών μετράει μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό της. Πιο συγκεκριμένα αναδείχθηκε ισόπαλη κόντρα στην Κιέβο (1-1 εντός έδρας) την προηγούμενη βδομάδα. Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις είχε γνωρίσει την ήττα από τις Ουντινέζε (1-0 εντός έδρας) και Ρόμα (2-1 εκτός έδρας).
Δε χάνει η Αθλέτικ Μπιλμπάο
Μεταφερόμαστε στην Ισπανία και κρατάμε τον αγώνα Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο και το Χ2 των Βάσκων σε απόδοση 2.05. Αρχίζει και “στρώνει” η κατάσταση στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τα νικηφόρα 3-1 στα δύο τελευταία παιχνίδια της άρχισαν να “λειαίνουν” τις αρνητικές εντυπώσεις από τις κολλητές ήττες από Μπαρτσελόνα (0-1) και Εϊμπάρ (2-0) στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η αρχή έγινε την περασμένη Κυριακή με το εντός έδρας τρίποντα επί της Χετάφε, για να ακολουθήσει η νίκη με το ίδιο σκορ επί της Άουγκσμπουργκ στο «ποδαρικό» στους ομίλους του φετινού Γιουρόπα Λιγκ. Το σημερινό ματς ενέχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως ο Βαλβέρδε θα μείνει πιστός στην τακτική του ροτέισον. Βέβαια, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Βάσκος τεχνικός τόνισε: «Θα γίνουν και πάλι αλλαγές, χωρίς όμως να διαταράσσεται η συνοχή της ομάδας».
Για το τρίποντο η Άντερλεχτ
Από το Βέλγιο τέλος επιλέγουμε το «Διπλό» της Άντερλεχτ επί της Σαρλερουά σε απόδοση 2.05. Δεν μπορεί να σταθεροποιήσει την απόδοση της η Άντερλεχτ και αυτό έχει ως συνέπεια να μην μπορεί να πάρει «κεφάλι» στη βαθμολογία. Έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Γκενκ την περασμένη εβδομάδα, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Πολύ καλύτερη η Άντερλεχτ στο πρώτο μέρος, δικαιούταν ένα γκολ, έχασε μέτρα στο δεύτερο 45λεπτο, θα μπορούσε ακόμη και να χάσει. Μεσοβδόμαδα ανέβασε επίπεδο την απόδοση της κόντρα στη Μονακό για το Γιουρόπα Λιγκ, ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, άξιζε τη νίκη, περιορίστηκε εκ νέου στην ισοπαλία. Η εστία της παραβιάστηκε έπειτα από τρία ματς (όλα πρωταθλήματος). Σήμερα η έξοδος είναι δύσκολη, θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη αν τελικά δεν καταφέρει να είναι έτοιμος ο δημιουργικός μέσος Ντεφούρ, τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν έχει άλλος παίκτης στην Άντερλεχτ. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην 4η θέση, χρειάζονται τη νίκη για να επιστρέψουν στο -2 απ’ την πρωτοπόρο Οστάνδη.
Γκασόλ vs Λιθουανία για την κορυφή της Ευρώπης
Σήμερα διεξάγεται στη Λιλ ο μεγάλος τελικός του Eurobasket 2015 μεταξύ της Ισπανία και Λιθουανίας. Η Λιθουανία έπαιξε με δύο εξαιρετικά επιθετικές ομάδες σε προημιτελικό και ημιτελικό και αναγκάστηκε να «σφίξει» την άμυνά της έτσι ώστε να αποσυντονίσει τον αντίπαλο. Με την Ιταλία δε λειτούργησε τόσο καλά δεχόμενη 79 πόντους αλλά με τη Σερβία η αμυντική παρουσία ήταν τέλεια κάνοντας τη Σερβία να φαίνεται σαν μια μικρή ομάδα. Ο Καζλάουσκας από τον πάγκο ξέρει ακριβώς τι να κάνει και το απέδειξε προχθές με την παρουσία του Καβαλιάουσκας ο οποίος έπαιξε μόλις 9 λεπτά και μπήκε για να χτυπηθεί σωματικά με τον Ραντούλιτσα. Οι δύο πάγκοι απέχουν πολύ αφού ο Σκαριόλο είναι διακοσμητικός στην Ισπανία ενώ ο Καζλάουσκας είναι ο πραγματικός οδηγός της Λιθουανίας. Άρα απόψε θα μετρήσει πολύ η τακτική. Εδώ που φτάσαμε είναι δύσκολο να ξεφύγει η διαφορά στο ματς γιατί όπως φαίνεται, ακόμα και αν καταφέρει να κάνει μια διαφορά η Ισπανία, η Λιθουανία με πάθος στην άμυνα μπορεί να μειώσει. Αυτό το σημειώνουμε για το live σε περίπτωση που δούμε μεγαλύτερο χάντικαπ από το τωρινό +5.5 αλλά και η επιλογή Λιθουανία +5.5 είναι λογική.
Στο μικρό τελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Σερβία κρατάμε το Over 151.5. Οι δύο ομάδες τουλάχιστον πήραν το εισιτήριο για το προ-ολυμπιακό τουρνουά του 2016 αλλά η απογοήτευση στις τάξεις τους είναι μεγάλη. Από τη μία η γηπεδούχος Γαλλία έχασε ένα ματς μέσα από τα χέρια της και δεν έφτασε στον πολυπόθητο τελικό μπροστά στο κοινό της, ενώ από την άλλη η Σερβία είχε δημιουργήσει δίκαια προσδοκίες ακόμα και για την κατάκτηση επειδή έπαιζε ξεκάθαρα το καλύτερο μπάσκετ στο τουρνουά. Συνήθως οι μικροί τελικοί είναι αγώνες που χαρίζουν θέαμα λόγω του μικρού ενδιαφέροντος που έχουν. Σήμερα με την Γαλλία να συμμετέχει στον αγώνα, η οποία θα παίξει μπροστά στο γαλλικό κοινό, θα τα δώσει όλα για τη νίκη αλλά είναι απίθανο να παίξει τόσο σκληρά όπως έπαιξε σε όλα τα νοκ-άουτ. Η Σερβία διέθετε την καλύτερη επίθεση του τουρνουά με 88 πόντους ανά παιχνίδι όμως η επίδοση 64 με τη Λιθουανία μετέτρεψε το μέσο όρο της σε 85 πόντους και αυτή τη στιγμή είναι η τρίτη καλύτερη επίθεση πίσω από την Ιταλία και την Ισπανία. Η μέση επιθετική επίδοση της Γαλλίας είναι 80.3 πόντοι ανά αγώνα. Το ζεύγος λοιπόν είναι ικανό για μία μπασκετική παράσταση έτσι ώστε οι ομάδες να αποχαιρετίσουν με τις καλύτερες εικόνες την διοργάνωση. Επιλογή το Over 151.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...