Προγνωστικά Στοιχήματος: Την τιμητική της η Νορβηγία

Κλασική Δευτέρα η σημερινή, με λιγότερο διευρυμένο το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά επιλογές να προκύπτουν από χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις σε Νορβηγία και Δανία, ενώ δράση υπάρχει επίσης και σε Σουηδία και Ολλανδία. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερή previews, αλλά και να ενημερωθείτε για τις προσφορές των στοιχηματικών εταιριών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι η Netbet.
Αντέχει η Σάρπσμποργκ
Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Στρομσγκόντσετ – Σάρπσμποργκ, όπου επιλέγουμε το +1 των φιλοξενουμένων σε απόδοση 1.90 (Σε περίπτωση που η Σάρπσμποργκ κερδίσει ή έρθει ισόπαλη κερδίζετε. Αν χάσει με ένα γκολ τότε το ποσό που στοιχηματίσατε επιστρέφεται). Από την εκτός έδρας ήττα με 2-4 από τη Μόλντε προέρχεται η Στρομσγκόντσετ, που έχασε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, μιας και η Μόλντε προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο. Έτσι μπήκε «στοπ» στο αήττητο σερί πέντε αγώνων για το συγκρότημα του Ινγκεμπρέτσεν, ωστόσο το πιο στενάχωρο είναι ότι έδειξε ανήμπορο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 5η θέση με 17 βαθμούς και ρεκόρ 5-2-3, είναι μόλις στο -3 από την τριάδα που χαρίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο και εκεί είναι που θέλουν να φτάσουν στο φινάλε της σεζόν. Κόντρα στη Σάρπσμποργκ καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη νίκη, ωστόσο το έργο τους δε θα είναι εύκολο, αφού οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με 1-0 κόντρα στην Άαλεσουντ και δείχνουν να βρίσκονται σε πλήρη φόρμα. Μετρούν τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πέντε τελευταία ματς, έχουν σκοράρει 11 τέρματα έχοντας δεχτεί μόλις τέσσερα και έχουν καταφέρει να σκαρφαλώσουν στην 9η θέση με 15 βαθμούς και ρεκόρ 4-3-3. Ο στόχος την παραμονής λογικά θα επιτευχθεί αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις, και στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Στρομσγκόντσετ οι φιλοξενούμενοι καλούνται να αποδείξουν ότι μόνο τυχαία δεν είναι η αγωνιστική τους ανάκαμψη και ότι μπορούν να κάνουν τη «ζημιά» σε οποιαδήποτε ομάδα της χώρας.
Προβάδισμα ο άσσος της Στρόμεν
Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Στρόμεν – Κόνγκσβινγκερ, όπου επιλέγουμε το 1 DNB σε απόδοση 2.13. Από την εκτός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στην Όσλο προέρχεται η Στρόμεν, που συμπλήρωσε πέντε ματς αήττητη και μοιάζει να είναι μια από τις πιο ισορροπημένες ομάδες της κατηγορίας. Το σύνολο του Όλσεν βρίσκεται στην 7η θέση με 10 βαθμούς και ρεκόρ 2-4-1 και όπως όλα δείχνουν θα δώσει μάχη για να βρεθεί εντός εξάδας και των θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Έχει σκοράρει επτά τέρματα στα τρία τελευταία και κόντρα στην Κόνγκσβινγκερ θέλει να εκμεταλλευτεί τη φόρα με την οποία έρχεται και να φτάσει σε ακόμη μια επιτυχία διευρύνοντας παράλληλα το σερί της. Το ματς δεν θα είναι καθόλου εύκολο για τους γηπεδούχους, που πάντως έχουν δείξει ικανοί να τα καταφέρουν απέναντι σε όποια ομάδα έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής. Στον αντίποδα, η Κόνγκσβινγκερ προέρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-3 από την Κρίστιανσουντ, που έχασε εύκολα παρά το γεγονός πως πήρε κεφάλι στο σκορ μετά το γκολ του Μάικελ στο 28’. Έτσι μπήκε τέλος στο αήττητο σερί πέντε αγώνων για το συγκρότημα του Λουίς Πιμέντα, που μέτρησε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε αυτή τη σειρά αγώνων. Βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς και ρεκόρ 4-1-2 και μέχρι στιγμής είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος γιατί φαίνεται να διεκδικεί επί ίσοις όροις την άνοδο και τα πλέι οφ, ενώ ο βασικός στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Δίνουμε προβάδισμα στον άσσο, αλλά με κάλυψη.
Μπορεί το διπλό η Μπρόντμπι
Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Έσμπιεργκ – Μπρόντμπι, όπου επιλέγουμε τη νίκη των φιλοξενουμένων σε απόδοση 2.10. Μπορεί η Έσμπιεργκ να έχει τρεις σερί ήττες και να μην έχει νικήσει σε έξι ματς στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμα και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή, αφού η Χόμπρο απέδειξε ότι δεν ήταν σε καμία περίπτωση ομάδα για αυτό το επίπεδο. Πολλοί παίχτες παίζουν για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους τα οποία τελειώνουν στο τέλος της σεζόν και δεν μπορούν να παρουσιαστούν αδιάφοροι. Η Μπρόντμπι απ’ την άλλη, είναι σε μία μεταβατική περίοδο, στην οποία ψάχνει τον νέο της προπονητή, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Άουρι Σκαρμπάλιους στο τέλος της σεζόν και παράλληλα κυνηγάει την 4η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Είναι στο -1 από την 4η Άαλμποργκ και με νίκη την προσπερνάει προσωρινά, μεταφέροντας το άγχος σε αυτήν. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους, λόγω και του αυξημένου κινήτρου.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...