Προγνωστικά Στοιχήματος: Το «κάστρο» της Σεβίλλης και η αντίδραση της Φέγενορντ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Κυριακής, παρά την απουσία της Σούπερλιγκ. Όλα τα «μεγάλα» πρωταθλήματα βρίσκονται στις επάλξεις, ενώ δε λείπουν οι αγώνες με χαρακτήρα ντέρμπι σε πολλά από αυτά. Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις, στο Betarades.gr πέρα από τα previews των αγώνων και τα προγνωστικά, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα καθώς και τις εταιρίες στοιχήματος με άδεια που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Αήττητη εντός έδρας η Σεβίλλη
Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά από την Ισπανία και το παιχνίδι Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης, στο οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να πετύχει σήμερα την πρώτη νίκη της επί της Ατλέτικο σε επίπεδο Πριμέρα Ντιβιζιόν μετά το 3-1 της 3ης Οκτωβρίου 2010. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι θέλει να εκμεταλλευθεί στο μέγιστο βαθμό τη δύναμη του «Πιθχουάν», αφού αποτελεί το μοναδικό σύλλογο χωρίς εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα (9-3-0).
Η ήττα στην «Μπάι Αρίνα» έδειξε ότι  η Ατλέτικο, από την άλλη, δεν είναι άτρωτη τη φετινή σεζόν. Βέβαια, οι «ροχιμπλάνκος» έχουν όλα τα φόντα να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 στη ρεβάνς και να πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκείνο το ματς, όμως, φαντάζει ακόμα μακρινό, αφού μεσολαβούν τρεις δύσκολες συναντήσεις σε επίπεδο Πριμέρα. Σήμερα το σύνολο του Σιμεόνε δοκιμάζεται στο «Πιθχουάν», το ερχόμενο σαββατοκύριακο φιλοξενεί τη Βαλένθια και τη μεθεπόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στη Βαρκελώνη για την αναμέτρηση με την Εσπανιόλ. Σε επίπεδο Πριμέρα, η Ατλέτικο προέρχεται από την άνετη εντός έδρας νίκη επί της Αλμερία (3-0). Βέβαια, έχει υποστεί δύο ήττες στις τελευταίες τρεις εξόδους πρωταθλήματος (3-1 από Μπάρτσα, 2-0 από Θέλτα).

Κερδίζει η Φέγενορντ
Συνεχίζουμε με Ολλανδία και την αναμέτρηση Ουτρέχτη – Φέγενορντ, στην οποία η επιλογή μας είναι το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Η Ουτρέχτη μετά το ξέσπασμα με την Ντόρντρεχτ δεν κατάφερε να συνεχίσει με ανάλογο τρόπο και στην έδρα της Χέρακλες την προηγούμενη εβδομάδα. Γενικά, όποτε φεύγει από την έδρα της, χάνει πολύ από τη δύναμη της ωστόσο σήμερα παίζει στο δικό της γήπεδο, αλλά όπως είναι φυσιολογικό, ο τίτλος του φαβορί βρίσκεται στην Φέγενορντ.
Η Φέγενορντ, από την άλλη σε ένα πολύ επεισοδιακό ματς, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στην Ρόμα, παρότι πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, όσο οι οπαδοί της επέτρεπαν να γίνει αγώνας. Πρέπει να ξεχάσει τα συγκεκριμένα παιχνίδια και να επικεντρωθεί πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς.

«Τρίποντο» η Κοπεγχάγη
Περνάμε στη Δανία και το «διπλό» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Οντένσε – Κοπεγχάγη. Η Οντένσε δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό της πρωτοπόρου Μίντιλαντ κι έκανε ποδαρικό με το αριστερό στο 2015. H αποστολή της βέβαια ήταν εξαιρετικά δύσκολη, παίζοντας στη μοναδική έδρα όπου κανείς δεν έχει φύγει με θετικό αποτέλεσμα φέτος! Αν μέσα σε αυτό προσθέσουμε και τη δική της τραγική παρουσία όταν απομακρύνεται από το γήπεδό της, τότε συμπληρώνεται το παζλ του 3-0, γνωρίζοντας την έκτη ήττα στις επτά τελευταίες εξόδους της.
Από την άλλη, οκτώ είναι οι βαθμοί που χωρίζουν την Κοπεγχάγη από την κορυφή, 14 οι αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος και σαφώς έχει κάθε λόγο για να ελπίζει. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ιδιαίτερα η ομάδα του Σολμπάκεν για να καταβάλει την αντίσταση της Βεστάελαντ, πανηγυρίζοντας απόλυτα δίκαια το τρίποντο. Δεν έκανε βέβαια τίποτα περισσότερο από το καθήκον της, που ούτως ή άλλως στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της. Μάλιστα σε πέμπτο σερί ματς κράτησε και το μηδέν πίσω, ενώ διεύρυνε το αήττητο σερί της στις έντεκα αγωνιστικές, αφού έχει να χάσει από τα μέσα Σεπτέμβρη!

Μονακό με κάλυψη
Επόμενη πρόταση το «1 DNB» σε απόδοση 2.31 στο παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος, Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν. Η τεράστια νίκη της Μονακό στην έδρα της Αρσεναλ, η οποία της έδωσε τη δυνατότητα να γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ, έβαλε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους παίκτες του στο προσκήνιο. Το αξίζει ο Πορτογάλος, ο οποίος με διάφορα προβλήματα φέτος και με ένα ρόστερ συγκεκριμένων δυνατοτήτων έχει κρατήσει όχι μόνο ανταγωνιστική την Μονακό, αλλά και σε υψηλότατο επίπεδο. Και στο σημερινό ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αν κάποια από τις δύο νιώθει την πίεση της νίκης, τότε αυτή σίγουρα δεν είναι η Μονακό…
Από την άλλη, είναι η ευκαιρία της Παρί να ανεβεί στην κορυφή του πρωταθλήματος και να μην πέσει ποτέ ως το τέλος… Η Μαρσέιγ ηττήθηκε από την Καέν, η Λυών από τη Λιλ και η ομάδα του Λοράν Μπλαν καλείται να περάσει από το Μονακό και να ανέβει στην πρώτη θέση. Παραδοσιακά, η Μονακό τη δυσκολεύει, υπάρχει η εξαιρετική ψυχολογία των γηπεδούχων μετά το διπλό στην έδρα της Αρσεναλ και οι Μονεγάσκοι μπορούν να κάνουν τη «μίνι» έκπληξη, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Παριζιάνους που θα παραταχθούν χωρίς τον «πολύ» Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Επιθετικά η Εστουντιάντες
Κλείνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα Εστουντιάντες – Βαλένθια, στον οποίο θα πάμε με το Over 153.5 πόντους σε απόδοση 1.95. Πιθανότατα η Εστουντιάντες θα αντιμετωπίσει τον αποψινό αγώνα όπως αντιμετώπισε τους αγώνες με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, δηλαδή επιθετικά αφού η επίθεση της έδωσε δύο μεγάλες νίκες με 89-84 και 102-96 αντίστοιχα. Η Βαλένθια εκτός των άλλων έχει να προετοιμαστεί για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Τετάρτης με την Μπάγερν εντός για την φάση των 16 του Eurocup. Αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας του ζεύγους και η Μπάγερν είναι εξαιρετικά φορμαρισμένη άρα πολύ επικίνδυνη. Επομένως είναι πιθανό απόψε η Βαλένθια να μην ζοριστεί στην άμυνα για να είναι «φρέσκοι» οι παίχτες της για τον αγώνα με την Μπάγερν. Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο Over 153.5.
Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...